Opublikowano 10 stycznia 20169 l I pewnie za 5 zł a na konsolach zadebiutuje z ceną 60 zł alboni więcej
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Polecicie jakiegoś coopa kanapowego? Strzelanka lub przygodówka. Rayman Legends!
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Najważniejsza gra na X360 - Halo: Pierwsza krew. Najważniejsza gra na X0 - Halo: Pierwsza krew. Najważniejsza gry na X0 - Kolekcja trylogii HALO.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Oprocz halo sa jeszcze gyrosy ktore na coopie swietnie sie sprawdzaja!!
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Potwierdzam, gearsy na kanapowym coopie dają radę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Lazilem miedzy polkami i lazilem i w koncu niczego nie wybralem. Mialem w lapskach Batmana AK i Sunset Overdrive. Ktoras z nich SZCZEGOLNIE polecacie? Gry od Insomniac to dla mnie glownie Spyro i R&C, w Fuse czy Resistance nigdy nie gralem. Poprzednie odslony Batka bardzo mi sie podobaly, ale nie gralem jeszcze w Origins.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Batmana odradzam zwłaszcza jak masz do wyboru Sunseta. Batman za duzo world of tanks, brak konkretnych bossów i moim zdaniem Origins>Arkham Knight Edytowane 18 stycznia 20169 l przez _Be_
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Lazilem miedzy polkami i lazilem i w koncu niczego nie wybralem. Mialem w lapskach Batmana AK i Sunset Overdrive. Ktoras z nich SZCZEGOLNIE polecacie? Gry od Insomniac to dla mnie glownie Spyro i R&C, w Fuse czy Resistance nigdy nie gralem. Poprzednie odslony Batka bardzo mi sie podobaly, ale nie gralem jeszcze w Origins. Dokładnie te dwie gry dziś do domu przyniosłem. Origins dla mnie był średni, liczę, że ta część będzie lepsza. No i bardzo dobrą decyzję podjąłeś, najpierw biorąc SO. Edytowane 18 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Autor Lazilem miedzy polkami i lazilem i w koncu niczego nie wybralem. Mialem w lapskach Batmana AK i Sunset Overdrive. Ktoras z nich SZCZEGOLNIE polecacie? Gry od Insomniac to dla mnie glownie Spyro i R&C, w Fuse czy Resistance nigdy nie gralem. Poprzednie odslony Batka bardzo mi sie podobaly, ale nie gralem jeszcze w Origins. Dokładnie te dwie gry dziś do domu przyniosłem. Origins dla mnie był średni, liczę, że ta część będzie lepsza. No i bardzo dobrą decyzję podjąłeś, najpierw biorąc SO. Batman jak i SO to bardzo dobre produkcje. Przepis to, żeby batmobil nie irytował jest prosty- dopakuj go na maxa i korzystaj wyłącznie wtedy, kiedy wymaga tego od ciebie fabuła. Dla mnie Batman jest równie dobry jak poprzednie części od Rockstedy. Sunset wiadomo - must have.
Opublikowano 2 lutego 20169 l co lepiej wziąć z marketplace'a, Dying Light z dodatkami i season passem czy Master Chief Collection? chodzi przede wszystkim o granie z bratem w coopie. obie są w podobnej cenie. Pozdro!
Opublikowano 4 lutego 20169 l Bierz Dying Light z dodatkami, kolekcję Halo wyrwiesz w pudełku za 100 zł z przesyłką. Za wypasionego DL musisz dać sporo więcej.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Panowie na szybko Tomb Raider nówka z olx za 130zl, czy Dying light edycja rozszerzona?