Opublikowano 22 lutego 201510 l kto jest w preview ten może korzystać. screeny nie w jpg a w png żeby można było wrzucać screeny do neta trzeba je uploadować na twittera
Opublikowano 22 lutego 201510 l halo 4 dalej robi w końcu można wrzucać screeny z najpiękniejszych konsolowych gier
Opublikowano 22 lutego 201510 l Skoro już taka opcja jest, bardzo bym prosił o jakieś screeny z PES-a 2015 w wersji na One. Edytowane 22 lutego 201510 l przez Pawlo
Opublikowano 22 lutego 201510 l daddy by mogl przynajmniej swoje foty wrzucic a nie z neogafa ( a z figaro ma beke ze tam wchodzi) btw karty kutas dla m$ ze tyle trwalo przygotowanie tej opcji ale wielki plus za png - dzieki temu te screeny wygladaja mniej wiecej tak jak gra prezentuje sie na tv, inna liga niz te skompresowane jpg na ps4
Opublikowano 22 lutego 201510 l Mi to do niczego nie potrzebne, nie było nie płakałam Niech dasza poprawiają bo muli
Opublikowano 22 lutego 201510 l Ja wczoraj zacząłem przygodę z SO i nie mogę nadziwić się jak dobrze ta gra wygląda. Dobrze, że screeny na Xone będą oddawały sprawiedliwość grom w kwestii jakości.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Pawlo jest demo PESa w Sklepie. Pod koniec miesiąca biorę Xa i zamierzam wziąć na start, ale cena się trzyma i nie chcę wtopić jeśli faktycznie jest tragedia.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Daj pan spokój, 720p to jest gó.wno i w życiu nie dawaj Konami za to kasy. rozpaćkana mazia na dużym telewizorze w porówaniu do 1080p robi ogromną róznice w tej grze, bo o ile można przeboleć to w takim Dead Rising 3 bo przy rozpier.dolu nie zwraca się na to dużej uwagi to tutaj? Dramat. Patrz jaki rozmazany jest napis na koszulce w porównaniu do PS4
Opublikowano 23 lutego 201510 l no to trochę słabo, bo nieszczęśliwym użytkownikiem ps4 byłem całe 10 dni i już jej podziękowałem, w tej chwili tylko xbox jest opcją, na pc też wygląda past genowo i do tego jest to inna gra do 2016 jeszcze dużo czasu, a też nie ma gwarancji, że będzie lepiej.
Opublikowano 23 lutego 201510 l No straszna padaka wyszła z tym, PES-em mimo, że gra się w niego bardzo ok, tak na nextgenie w 720p?
Opublikowano 23 lutego 201510 l nie mając wyboru za 80 zł nówkę bym wziął i jakoś przebolał do nowej odsłony, bo koniec końców liczy się gameplay, ale 140-150? to nowe oświetlenie chyba jeszcze bardziej szkodzi tej grze w 720p, bo nawet demko ps4 podczas meczu wygląda tak sobie dobra, już nie spamuje, oby z 2016 dali radę e: Edytowane 23 lutego 201510 l przez Pawlo
Opublikowano 25 lutego 201510 l kolejna porcja z GAFa, H4 ma już 2,5 roku a wygląda niesamowicie, ciekawe co będzie się działo przy H5.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Hmm czyli nie można wrzucać bezpośrednio z OneDrive'a i trzeba uploadować. Zaraz poprawie.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Może nie zauważyłeś i mają na końcu adresu po ".png" jeszcze jakąś ścieżkę kodu?
Opublikowano 26 lutego 201510 l Nie mają niestety =/ EDIT: W jakiś sposób można wrzucać bezpośrednio z xbox.com ale jeszcze nie doszedłem do tego jak to zrobić. EDIT2: Dobra, już wiem co i jak. Trzeba udostępnić screen poprzez twittera i na nim jest link bezpośredni Edytowane 26 lutego 201510 l przez Ins
Opublikowano 26 lutego 201510 l "Co ważne - na OneDrive działa również funkcja "embed", która pozwala na bezpośrednie linkowanie na witrynach do umieszczonych tam screenshotów." http://www.ppe.pl/news-34098-screenshotami_z_xbox_one_podzielimy_sie_rowniez_poprzez_onedrive.html czyli to powinno dać bezpośredniego linka do screena?
Opublikowano 26 lutego 201510 l Moje fotki prosto z gameplay'u, żadne photo mode itp. Mam nadzieję, że tym razem się wyświetla wszystko normalnie.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Działa. Widzę, że zrobiłeś sobie postać w SO identyczną z moją (twarz, fryzura i budowa ciała) Edytowane 26 lutego 201510 l przez DonSterydo