Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Kilka screenów z Neverwintera w którego się cholernie wciągnąłem. Nie ma to jak być healerem i przy okazji zrobić największy DMG.
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Na początek polecam ten utwór.Aby w odpowiednim klimacie oblukać te moje foty. A tak to mniej więcej wygląda w ruchu. https://xboxdvr.com/gamer/DudRys/video/971462 Ogólnie jak dla mnie najlepszy tytuł jaki do tej pory ograłem na xone.Jak dla mnie giera na mocne 9. Polecam z całego serduszka
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Wow. Nextgenowo Jednak ja przed zakupem chce obejrzeć wszystkie części, żeby się jeszcze bardziej wkręcić w grę.
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Miejscówki z Aliena wyglądają bardzo klimatycznie. Zastanawiałem się nad kupnem, ale nikt nigdy nie potrafił mi odpowiedzieć czy to kolejny przehajpowany samograj, czy faktycznie trzeba kombinować podczas rozgrywki
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l dokladnie, przez te obrazki rowniez mnie naszla ochota na aliena, jak ukoncze rozpoczete gry to na bank kupie
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l lol don jaki przehypowany samograj? najlepsze fpp na next genach, kombinować żeby przeżyć trza non stop, a jak jesteś fanem filmów to grę przechodzisz na pełnym wzwodzie caly czas
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l @Don jakbyś powiedział mi to w twarz to bym cię złamał Ta gra to GOTY 2014, niestety recenzenci z "profesjonalnych portali" minusowali ją bo była za długa xD
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Co do Aliena to niedawno zaczęłam przechodzić i póki co gra jest naprawdę fajna, ale jak dla mnie nieco stresująca (brak doświadczenia w horrorach). Ciągle chowanie się, kombinowanie jak przejść żeby obcy Cię nie zauważył. Najbardziej denerwujące jest "idź do miejsca X po to, żeby dowiedzieć się że nie możesz tam przejść i musisz iśc do miejsca Y (po drugiej stronie mapy) żeby włączyć zasilanie i ponownie wrócić do miejsca X". Ale mimo to gra fajna i ma swój klimat
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Aliena mecze na hardzie. Ręce mokre, tętno wysokie, malo miejscowek zeby odetchnąć. Zagrac koniecznie !
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l Przesiadka i zarazem powrót do D3 za pierwszym posiedzeniem na mega plus. Myślałem, że będę sobie po prostu kończył kampanię krzyżowcem - jak miałem w planach, ale wystarczyło, że raz wszedłem w szybką grę - szczeliny i przy okazji obadania nowych rzeczy pochłonęło mnie na amen, Edytowane 18 kwietnia 201510 l przez Hum
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Autor a jak myślisz don? też wrzucę trochę fotek z GTA a tu inne tytuły
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Zapomniałem dać linka do pełnej rozdzielczości : https://www.flickr.com/photos/77693059@N06/sets/72157652018710562/
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Próba mikrofonu Pamiętna scena z jednej z misji SO RX8 - mój pierwszy samochód w FM5
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Iron Galaxy poza rozdzielczością nic nie zmieniało. Po prostu mają dobre pomysły co do designu. Zawodnicy w ich wykonaniu to mistrzostwo - Hisako, Riptor czy Aganos. Omen też w ruchu wygląda bardzo fajnie z tym całym układem "krwionośnym" połyskującym impulsami elektrycznymi. Do tego dochodzą świetne akcesoria w cenie postaci, np. Aganos jak widać na zdjęciu zamiast jednej dłoni ma kamienną głowę Minotaura, a na plecach można mu wrzucić części budynków z różnych kultur itp. Riptor można ubrać w zbroję albo dodać kolorowe pióra na wszystkich częściach ciała. Wiele postaci ma też świetne alternatywne kolory - złoty Glacius albo czarny gdy wygląda trochę jak Venom; TJ Combo ma różne koszulki i rękawice jako kolory. Sporo by pisać Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez DonSterydo