Skocz do zawartości

Screenshoty

Featured Replies

Opublikowano

Kilka screenów z Neverwintera w którego się cholernie wciągnąłem. :ohboy:

Screenshot-Original.png?sv=2013-08-15&srScreenshot-Original.png?sv=2013-08-15&srScreenshot-Original.png?sv=2013-08-15&srScreenshot-Original.png?sv=2013-08-15&sr

Screenshot-Original.png?sv=2013-08-15&sr

Screenshot-Original.png?sv=2013-08-15&sr

Nie ma to jak być healerem i przy okazji zrobić największy DMG.  :dog: 

• Odpowiedzi 219
  • Wyświetleń 82,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na początek polecam ten utwór.Aby w odpowiednim klimacie oblukać te moje foty.

mubnvc.png

34nfsb4.png

2014q1.png

2i1jtsp.png

2jcugld.png

2rzyk39.png

2z7ph02.png

vfhaag.png

30ud6qd.png

6rjaww.png

10pu8uw.png

359a803.png

2z89k0m.png

1roop4.png

2usdjm9.png

211nv3b.png

2rnv9g4.png

dls1n5.png

2nrzcy8.png

25kk5jm.png

A tak to mniej więcej wygląda w ruchu.

https://xboxdvr.com/gamer/DudRys/video/971462

Ogólnie jak dla mnie najlepszy tytuł jaki do tej pory ograłem na xone.Jak dla mnie giera na mocne 9.

Polecam z całego serduszka

Opublikowano

Wow. Nextgenowo :D Jednak ja przed zakupem chce obejrzeć wszystkie części, żeby się jeszcze bardziej wkręcić w grę.

Opublikowano

xm8s635.jpg

M0rsusw.jpg

vKT5PU3.jpg

WpocyLZ.jpg

YCbcdti.jpg

yZat27n.jpg

uGc5pnB.jpg

6FGvGai.jpg

2Y46Uq1.jpg

sUA83SX.jpg

i klapek Kubota

iQy5At2.jpg

Opublikowano

Miejscówki z Aliena wyglądają bardzo klimatycznie. Zastanawiałem się nad kupnem, ale nikt nigdy nie potrafił mi odpowiedzieć czy to kolejny przehajpowany samograj, czy faktycznie trzeba kombinować podczas rozgrywki :)

Opublikowano

dokladnie, przez te obrazki rowniez mnie naszla ochota na aliena, jak ukoncze rozpoczete gry to na bank kupie

Opublikowano

lol don jaki przehypowany samograj? najlepsze fpp na next genach, kombinować żeby przeżyć trza non stop, a jak jesteś fanem filmów to grę przechodzisz na pełnym wzwodzie caly czas

Opublikowano

@Don jakbyś powiedział mi to w twarz to bym cię złamał ;)

Ta gra to GOTY 2014, niestety recenzenci z "profesjonalnych portali" minusowali ją bo była za długa xD

Opublikowano

Co do Aliena to niedawno zaczęłam przechodzić i póki co gra jest naprawdę fajna, ale jak dla mnie nieco stresująca (brak doświadczenia w horrorach). Ciągle chowanie się, kombinowanie jak przejść żeby obcy Cię nie zauważył. Najbardziej denerwujące jest "idź do miejsca X po to, żeby dowiedzieć się że nie możesz tam przejść i musisz iśc do miejsca Y (po drugiej stronie mapy) żeby włączyć zasilanie i ponownie wrócić do miejsca X". Ale mimo to gra fajna i ma swój klimat :) 

Opublikowano

Aliena mecze na hardzie. Ręce mokre, tętno wysokie, malo miejscowek zeby odetchnąć. Zagrac koniecznie !

Opublikowano

4sjz9c.png

27yx540.png

qyu0rt.png

2ykyn3t.png

2ezlb8g.png

Opublikowano

Przesiadka i zarazem powrót do D3 za pierwszym posiedzeniem na mega plus.

Screenshot-Original.png?sv=2013-08-15&srScreenshot-Original.png?sv=2013-08-15&sr

Myślałem, że będę sobie po prostu kończył kampanię krzyżowcem - jak miałem w planach, ale wystarczyło, że raz wszedłem w szybką grę - szczeliny i przy okazji obadania nowych rzeczy pochłonęło mnie na amen,

Edytowane przez Hum

Opublikowano

GTAV?

Opublikowano

20hkaz4.png

mt86tl.png

2vwh6s2.png

2n19hxv.png

juz5zn.png

Opublikowano

Iron Galaxy poza rozdzielczością nic nie zmieniało. Po prostu mają dobre pomysły co do designu. Zawodnicy w ich wykonaniu to mistrzostwo - Hisako, Riptor czy Aganos. Omen też w ruchu wygląda bardzo fajnie z tym całym układem "krwionośnym" połyskującym impulsami elektrycznymi. Do tego dochodzą świetne akcesoria w cenie postaci, np. Aganos jak widać na zdjęciu zamiast jednej dłoni ma kamienną głowę Minotaura, a na plecach można mu wrzucić części budynków z różnych kultur itp. Riptor można ubrać w zbroję albo dodać kolorowe pióra na wszystkich częściach ciała. Wiele postaci ma też świetne alternatywne kolory - złoty Glacius albo czarny gdy wygląda trochę jak Venom; TJ Combo ma różne koszulki i rękawice jako kolory. Sporo by pisać :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Miasto Harran ...

2ia7hav.jpg

ff728n.jpg

33z46l0.jpg

+ Evil Within

1jky2f.jpg