Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

6184_COCOA-Orzechy-nerkowca-w-czekoladzi

w Almie można dostac są zaje.biste, jeszcze brazyliskiej próbowalem i też wyje.bongo

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

W Tesco te produkty też są, czeba spróbować.

Opublikowano

Swoją drogą to produkt polski a widziałem je w Berlinie w wegańskim markecie.

Opublikowano
  • Autor

6184_COCOA-Orzechy-nerkowca-w-czekoladzi

w Almie można dostac są zaje.biste, jeszcze brazyliskiej próbowalem i też wyje.bongo

Ej wara stąd z Almą!

To temat dla ludzi, którzy robią zakupy w Biedronce!

:)

---

A właśnie, kupiłem wczoraj jeszcze w Bierdze "czipsy z buraków o smaku winegret". Nie no, smakuje to jak barszcz, jest i słodkie i kwaśne i słone i ostre. Dziwne.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

A propos buraków, w Biedrze teraz jest mix warzywny w paczce, burak, marchew i seler naciowy. Bardzo spoko, gotowa sałatka do obiadu. Zastanawiam się, czy nie wyrzucić tego na blachę i nie upiec na chipsy.

Opublikowano

Ja pi.erdolę znowu dałem się skusić na cuksy Monti i oje.bałem całą paczkę jak Rozi co najmniej. :/

Opublikowano

ja z biedry lubie w ch,uj tarte buraczki w słoiku, no (pipi) kocham

Opublikowano

Ja pi.erdolę znowu dałem się skusić na cuksy Monti i oje.bałem całą paczkę jak Rozi co najmniej. :/

Nie lubię i nie jadam słodyczy, ch.ujaszku bambaryło

Opublikowano

ja z biedry lubie w ch,uj tarte buraczki w słoiku, no (pipi) kocham

Rzeczywiście są dobre, ale jak mogę to kupuję buraczki od Unamel (co za nazwa XD) z okolicznej firmy z Unisławia. Według mnie sa jeszcze lepsze.

Opublikowano
  • Autor

W ogóle ta cena... słoik takich buraczków kosztuje bodajże 1,30. Złoty trzydzieści i w tym jeszcze cena słoiczka. Nie opłaca się robić samemu.

Opublikowano

Nie lubię i nie jadam słodyczy, ch.ujaszku bambaryło

Rozi ty ku.rwo to czemu jesteś gruba?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna pizza barbeque jest, ten posmak sosu ma fajny. 10 zł około i dość spora. Oczywiście z lodówki, nie zamrażarki.

Opublikowano

Jadłem pierwszy raz Gusseppe z biedry i była bardzo dobra jak na mrożoną. Lepsza niż Rigga Oetkera i Ristorante.

Opublikowano
  • Autor

To chyba jadłeś tą ich biedronkową podróbę i Ci posmakowała, bo oryginalna giusseppe jest od oetkera:
Pizza-Guseppe-cztery-sery-Dr-Oetker.jpg

I jest bardzo dobra, o dziwo faktycznie chrupiące ciasto. Ta pizza, browarki i można było wychodzić w weekend na miasto - ech stare czasy:/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

A jakos mi umknal ten znaczek Oetkera. W kazdym razie rigga znacznie slabsza jest. Jadlem ta z szynka i pieczarami, jedyna pizza mrozona ktora tak mi smakowala.

Opublikowano

od lat wiadomo, ze guseppe to krol jesli chodzi o mrozone pizze :)

Opublikowano

Jak na mój gust lepsza jest ta z biedronki na pełnoziarnistym cieście, ale i tak lepiej dopłacić piątaka i zjeść małą pizzę z jakieś mniejszej pizzerii.

Opublikowano

W biedrusi można dostać w lodówkach tam gdzie wędliny itp. ciasto na pizze, tylko nie francuskie - nazywa się "ciasto do pizzy", nie mogę znaleźć jpg opakowania więc wrzucam jak wygląda

ciasto-francuskie-z-biedronki.jpg

Rozłożyć na blasze, dołożyć składniki, piec chwilę w piekarniku i jest ok. Dla fanów cienkiego, chrupkiego ciasta. :)

Opublikowano
  • Autor

A są jeszcze w biedrze te cuksy Maltesersy? Bo mi babka powiedziała, ze nie bedzie i w sumie nie wiem, czy jej wierzyć, czy forumkowi?

Opublikowano

Dziś w Biedrze widziałem colę o smaku whisky, ale nie Original, tylko taką cebulacką, etykieta jakby sprzed 15 lat.

Opublikowano

Dziś w Biedrze widziałem colę o smaku whisky, ale nie Original, tylko taką cebulacką, etykieta jakby sprzed 15 lat.

Piłem ostatnio z Biedry jakąś kawę włoską gazowaną i byłem mocno rozczarowany, nawet nie była przesłodzona żeby podnieść ocenę jej nijakości. Cola whisky z mojego ulubionego sklepu? Nawet nie próbuję. :)

Opublikowano

W biedrusi można dostać w lodówkach tam gdzie wędliny itp. ciasto na pizze, tylko nie francuskie - nazywa się "ciasto do pizzy", nie mogę znaleźć jpg opakowania więc wrzucam jak wygląda

ciasto-francuskie-z-biedronki.jpg

Rozłożyć na blasze, dołożyć składniki, piec chwilę w piekarniku i jest ok. Dla fanów cienkiego, chrupkiego ciasta. :)

najlepsze ciasto na pizze imo w aldiku, za 7zl pycha ciasto i do tego dobry sosik 

ciasto_na_pizze_z_sosem_pomidorowym_big_