Opublikowano 10 maja 20168 l Ale to sie codziennie dostaje taka skrzynke ? Bo tak to spoko. 800 gram ziemniaków na 2 tygodnie to niech sobie w du.pe wsadza.
Opublikowano 10 maja 20168 l 3,5kg warzyw za stowe? Mnie nie stac. są też tam jajka i sery ziomeczku standby - co 14 dni
Opublikowano 10 maja 20168 l za jakość trzeba płacić nie ma to tamto, ale myślę, że brak pestycydów a jeno sam nawóz wynagradza wysoką cene
Opublikowano 10 maja 20168 l 3,5kg warzyw za stowe? Mnie nie stac. są też tam jajka i sery ziomeczku standby - co 14 dni Taka skrzynka ale co tydzień w tej cenie byłaby opłacalna. Tak to lipa. Ziemniory niedługo po 50 groszy za kg bedom.
Opublikowano 10 maja 20168 l To samo ze szparaganmi, przeciez to dodatek do obiadu, jak ja mam wyzywić rodzine taka skrzyneczką raz na 2 tygodnie. Przecież w gettcie mieli nawet wiecej żarcia.
Opublikowano 10 maja 20168 l Opcja "rodzinna" jest jednak nieco większa. Poza tym nie każdy ma do wyżywienia gromadę. Przeliczyliśmy ile plus-minus wydajemy na tego typu zakupy i skrzynka nie wychodzi o wiele drożej, a jest opcja sprawdzenia co i skąd
Opublikowano 10 maja 20168 l wchodzę do biedry a tam... można sobie kupić pieniek świerkowy na ognisko xD zafoliowany, świeży
Opublikowano 11 maja 20168 l W lidlu pojawil sie humus. 4,70 za 160g. ale w opakowaniu tylko jeden smak (ogolnie dwa do wyboru).
Opublikowano 13 maja 20168 l Waniliowa zero czy sama zero? Moze cos jest jesli to drugie ale glowy nie dam. Jest za to rowniez mietowa, ale ktos pisal ze gow.no chyba.
Opublikowano 13 maja 20168 l Waniliowa zero. Od dwoch tygodni jadę na low carb i juz mnie nie ciagnie do cukru, a gunwiana cola ma pewnie z 11g/100g Edytowane 13 maja 20168 l przez _Red_
Opublikowano 13 maja 20168 l Nigdy takiej wersji w biedrze nie widzialem. Ale jak masz znow diete to odpusc sobie te cole bo tam w skladzie oprocz cukru jeszcze syropek g-f do kompletu.
Opublikowano 13 maja 20168 l Mi akurat ta miętowa pasowała, ale ja nie lubię ogólnie coli więc reszcie nei musi pasować.
Opublikowano 15 maja 20168 l Miętowa cola to zbrodnia przeciwko ludzkości, robiona chyba w tej samej wytwórni co cyklonB, świństwo.
Opublikowano 15 maja 20168 l Nie smakuje jak miętowy Ludwik więc jest ok, w przeciwieństwie do cytrynowej.
Opublikowano 16 maja 20168 l Oz ty, az wejde. Pewnie nie ma opcji zero? Jest Coca Cola waniliowa bez cukru.
Opublikowano 16 maja 20168 l W mojej biedzie nie znalazłem ani cukrowej ani bezcukrowej Coli waniliowej. Za to był w promocji Schweppes Strawberry Zero. Sam fakt napoju gazowanego truskawkowego wzbudził we mnie wymioty, ale ciekawość zwyciężyła. Tak jak myślałem, chemiczne sztuczne gunwo o smaku zmiksowanej landrynki.Musiałem zalać to resztką kapitana Morgana, by jakoś zutylizować w żołądku.
Opublikowano 16 maja 20168 l To znaczy, ja mówiłem ogólnie, że jest. U nas dostępna raczej w necie, na przykład na guiltfree.pl. W Biedrze z takich ciekawostek jest też Mirinda grejfjutowa bez cukru.
Opublikowano 16 maja 20168 l Po co się oszukiwać i pić te paskudztwo bez cukru gdy jest woda mineralna niegazowana?