Opublikowano 21 czerwca 20231 r A komu się opłaca wysypać z samymi bombami. Ci co oczekują nie wiadomo czego to ewidentnie nie znają się na branży
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 1 minutę temu, Basior napisał: Heh, czemu tego jako pierwsze nie pokazali Bo pierwsze się gówno pokazuje Piękne te trzy ostatnie pozycje.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Remake Luigiego wygląda słabo w stosunku do Luigi's Mansion 3, ale sama idea tej gry jest zaje.bista, więc trafia na listę.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 1 minutę temu, janol napisał: Remake Luigiego wygląda słabo w stosunku do Luigi's Mansion 3, ale sama idea tej gry jest zaje.bista, więc trafia na listę. Mam nadzieję, że wyjebią podział na misje.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 2 minuty temu, janol napisał: Remake Luigiego wygląda słabo w stosunku do Luigi's Mansion 3, ale sama idea tej gry jest zaje.bista, więc trafia na listę. To nie remake tylko port.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Ja tam nie znam tego aktualnego języka, remake, remaster, port, weź się w tym połap...
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Pikmin już nie day 1, pewnie tak jak trójka po pewnym czasie będą mocne przeceny na ten tytuł
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Super Mario RPG: dla mnie sztos i spore zaskoczenie że odświeżyli to, czekam bardzo
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Pikmin po tinykinie wygląda jak ultra gówno i po raz 4 ogródek u pani Haliny za oknem. Jebać 7 minut temu, janol napisał: Ja tam nie znam tego aktualnego języka, remake, remaster, port, weź się w tym połap... W sensie że za paczkę ryżu robi to ktoś po nocce na magazynie w amazonie
Opublikowano 21 czerwca 20231 r No nie wiem. W tinykin nie grałem, a pikmina biere. Ale na razie poza Mario RPG to słabo
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 1 minutę temu, Basior napisał: No nie wiem. W tinykin nie grałem, a pikmina biere. Ale na razie poza Mario RPG to słabo No to już twoja strata hehe
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W ogóle dziwne to było - będzie gra z Peach. A jaka? A sraka. Za rok się dowiesz.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r GENIALNY Direct, normalnie co druga grę kupie a star ocean remake cudo piękne.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Mnie też pasuje, kilka gier kupię na bank, nawet Pikmin 4 wleci, czekam teraz na końcową bombę
Opublikowano 21 czerwca 20231 r O co chodzi z tym MGS Master Collection Vol.1 to jest zwykla edycja 1-ki i wersja HD 2-ki i 3-ki?