Opublikowano 27 czerwca 20159 l Jesli to do padów to w sumie tez mam jeden, bo drugi ma 30cm długosci
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Ja też minimum dwa znajdę, ale bez przedłużek to będzie nędza, bo do ładowarek maks metr dają. Tak czy fak swojego pada ogarnę i zabiorę coś na zapas. Edytowane 27 czerwca 20159 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 27 czerwca 20159 l kazdy niech wezmie najlepiej pady od x360 jak ma, bo dzialaja wireless.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l ja mam kable micro usb, ale pada to 360 nie mam btw kanabis - a może masz jakieś fajne promocje dla ziomków z forum w swoim skelepie? chetnie bym kupił w dobrej cenie bloodborna, order, shadow of mordor hmm? what say you?
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Nie mam akurat tych tytułów Jaczes a jak to wygląda czasowo o której start o której game over? Bo chce bileciki kupic
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Aha luz ja bede w wawie koło 16. O 14 mam autobus, wylatuje z roboty i od razu do Czezneylandu.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Nie da rady Dawid, na zlot zamkniete było, a za tydzien jeszcze lece do niemiaszkow. Nie mozna leciec w chu.ja z graczami, nawet tymi casulaowymi. Bede o 16 do samego konca. Jeszcze na pw napisz mi adres
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Czyli co? Wszyscy ci panowie beda? willyorzechyanokanabinolcodenameveliusdarek farmaceuta
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Jak wysiąde z dworca to będe pytał o Dawida co gra w komputer za 5 kafli. Mam nadzieje ze ludzie mnie pokierują bo nie mam adresu
Opublikowano 1 lipca 20159 l Zagrajcie w Herołsów 3 na hot seat w 8 typa to skończą w przyszlym roku chyba
Opublikowano 1 lipca 20159 l Aha, na 90 % będę, jutro ostatecznie potwierdzę, bo muszę zobaczyć komunikacyjnie co i jak... Edytowane 1 lipca 20159 l przez Mendrek
Opublikowano 1 lipca 20159 l Na razie Mendrek jestes na liscie rezerwowej Chyba, ze ktos rezygnuje? 8 osob to maksimum maksimum.
Opublikowano 1 lipca 20159 l lol, dawid od tygodnia ma liste wstepu na ten weekend, a mendrek haluny i juz spakowany w pociagu do warszawy siedzi xD
Opublikowano 1 lipca 20159 l E, no bez przesady Nawet za bardzo się nie interesowałem, pisałem bowiem że dałbym znać dopiero 1-2 lipca Więc daję...