Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Pany zastanawiam się nad kupnem xbox i gearsow i mam pytanko. Jak kupię teraz tą edycję ultimate to dostanę pozostałe części czy ta promocja była tylko przez jakiś czas po premierze? A tak w ogóle to szkoda, że nie pokusili się o remake pozostałych części.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 195,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Mam taki problem, po zakupie GoW:UE otrzymałem kody do pobrania wcześniejszych części i wszystkie kody działają oprócz do trzeciej części, na której najbardziej mi zależy. Wyskakuje mi błąd 0x80150017. Wpisałem go na stronie xbox i coś tam piszą, że mogę spróbować zmienić region czy billing adress ale nie chce za bardo nic tam mieszać. Mieliście tez taki problem?

Opublikowano

Mieszkam w UK ale dane mam na adres w Polsce, żeby to zmienić chyba muszę migrować konto na UK tak?

Opublikowano

Pany. Właśnie kończę pierwszą część. Świetna giera. Ale mam pytanko. Remaster drugiej i trzeciej części też planują? Czy tylko wsteczna kompatybilność?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie ogrywam drugą część. Świetna gierka. W sumie remaster nie potrzebny bo gra wyglada niczego sobie. No i trzecia część już w kolejce☺

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Graja jacyś ludzie na multi jeszcze ?

na publiku koth sporo ludzi, szybko znajduje mecze ale samemu czesto gra sie z nubami przeciw zgranym teamom dlatego lepiej z ekipa grac

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja chetnie pogram :lapka: tylko to wyszukiwanie meczy i oczekiwanie na mecz mogli by ukrocic 

Opublikowano

to wieczorkiem można się zgadać w kilka osób, fakt kuleje to troszkę

Opublikowano

ja bede kolo 21 jak cos  :ogor:

Opublikowano

Dawno nie grałem ale wyszukiwanie meczów trochę trwało, najgorsze i tak jest oczekiwanie na sam mecz minuta w lobby i pozniej minuta po wczytaniu mapy

Opublikowano

Jak coś to też z chęcią pogram. Jak by tam kogoś brakowało wam to wysyłać zap.

Opublikowano

Niedługo będe w końcu miał tego remastera i tu pytanie:

Jakiś czas temu "napocząłem" pierwsze girsy na X360. Nawet 1 aktu nie skończyłem. czy warto teraz jeszcze je przejść, przed ograniem Ultimate Edition? Zanim w UE zacznę grać to pewnie minie jeszcze trochę czasu.