Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Zadania poboczne, poszukiwania, zlecenia, handlarze

Featured Replies

Opublikowano

Szewc nosi binokl i tam znajdujesz binokl. Szewc przeklina nieziemsko i u babci znajdujesz list w którym ktoś bardzo brzydko przeklina.

Kto grał w w 1 ten od razu quest babci powiąże z pewną postacią. No ale trzeba było grać w w 1 :)

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 264
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Shen    

• roach xddddddd

• Wyśmienita jaskółka , grom ,zamieć , kot etc. Dla każdego za grosze proszę się udać do druidów       Poradnik turystyczny Blantmana       Oczywiście musicie wpierw mieć jaskółkę ulepszoną

Opublikowano

Będzie :empathy:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Co z tym wampirem? Gdzie on? Jakieś konkrety?

Jeśli chodzi o wampira. Po angielsku gdzie go znaleźć(nie chce mi się tłumaczyć):

found him in the sewers of Novigrad on the secondary quest from Zoltan *A Dengerous Game* his coffin is behind a cracked wall to the right when u are chasing an enemy from a battle to a few building then onto the sewers

Opublikowano

Panowie, gdzie jest napisane co daje dany set, czyli jakie bony w nagrodę za złożenie całości ? szukam szukam i znaleźć nie mogę :P

Opublikowano

Sety same z siebie nic nie daja. Za to w rozwoju postaci masz perki ktore daja bonusy za noszenie lekkiego/sredniego lub ciezkiego pancerza.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Za to same sety mają specjalne statystyki jak np, set kota szybko regenerującą się staminę, set gryfa - wzmocnione znaki a set niedźwiedzia...ssie?

Opublikowano

Gdzie znajde kowala co wykuje mi miecz setu kota? Odwiedzilem z 5 i kazdy jest za slaby. :/

Opublikowano

Gdzie znajde kowala co wykuje mi miecz setu kota? Odwiedzilem z 5 i kazdy jest za slaby. :/

Zrobiłeś quest "Miecze i Pierogi" w Novigradzie ? Odblokowuje on kowala arcymistrza.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Mistrzem jezeli sie dobrze orientuje jest tylko Hattori i trzeba wykonac dla niego questa. Nawet jak masz za niski poziom to smialo, orawie nic tam nie trzeba robic poza bieganiem i gadaniem.
Opublikowano

Dziekuje bardzo. :)

Opublikowano

To jest cinematic trailer, nie ma takiej misji. 

A co do rynsztunku gryfa to nie polecam. Dużo lepsze są i niedźwiedź i kot. Polecam kota.

Kot to chyba najlepszy rynsztunek w grze, nie zaleznie od stylu toczenia pojedynków (chyba ze na znaki, to wtedy gryf). Mega dopały do krytycznych, krwawienia, staminy i obrazen, czynią z nas tancerza smierci. ja na 37 lvlu jestem nie do trafienia a z łapy ze srebrnego z odpowiednimi olejami, wysmienitym gromem, wchodzi mi 7200 krytyka ciosem szybkim! . tego cyklopa do farmienia mam na 3 strzaly na krew pot i łzy. Stamina jest prawie nieskonczona, można sie wbić w gromadke 5-6 przeciwników z młynkiem i wykosic wszystkich w 2-3 sekundy, niezaleznie czy to potwór, halabardzista czy ki hoy.

Jak zalozylem set niedzwiedzia, to myślałem, że gram otyłym pijanym działaczem związków zawodowych - wszystko trwało wieki i ciągły brak staminy.

kot :banderas:

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Za to same sety mają specjalne statystyki jak np, set kota szybko regenerującą się staminę, set gryfa - wzmocnione znaki a set niedźwiedzia...ssie?

Set niedźwiedzia najładniej wygląda ^ ^ 

Opublikowano

wlasnie ze nie, wygląda jakby ktos do zbroi mieszka pierwszego dokleił welon z koca.

Opublikowano

Set niedźwiedzia redukuje obrażenia. Zacząłem grać drugi raz na najwyższym poziomie i tego w sumie nie odczuwam, tutaj i tak każdy zabija na 2-3 hity.

Opublikowano

To w koncu kot czy gryf na najwyzszy poziom? Ostatnio gralem kotem i faktycznie byl mocny, gryf lepszy jak sie uzywa queen? 

Opublikowano

A to nie do konca moja bajka :P ale chyba ten set mozna najwczesniej przywdziac. Zobacze sam, ale poczekam jeszcze z tym 2 PT, niech to najpierw spaczuja porzadnie, ponoc w 1.05 poprawili nurkowanie i konia czyli dla mnie 2 najbardziej irytujace rzeczy.

Opublikowano

No koń to totalny debil. xD
Ten z RDR bije go miliard razy. 

Opublikowano

Przyznaje, kon to jedyna rzecz ktora w rdr mi sie bardziej podobala :P w wiedzminie zapierdalalem wszedzie z buta, bo ta szprotka to na kazdym kamieniu hamuje xD

Opublikowano

szprotka :dynia:

Opublikowano

Mistrzem jezeli sie dobrze orientuje jest tylko Hattori i trzeba wykonac dla niego questa. Nawet jak masz za niski poziom to smialo, orawie nic tam nie trzeba robic poza bieganiem i gadaniem.

Prawda, zrobiłem go dzisiaj na 12 lvlu. Fakt faktem walki wyglądaly na zasadzie "cios - odskok" (no chyba że zamroziłem kutasiarzy) ale gładko poszło. No i quest jako quest jest bardzo przyjemny.

Opublikowano

Nie wiem co wy macie z tym koniem, dla mnie jezdzi się bardzo dobrze. 

Opublikowano

Właśnie wykonałem zadanie pobocznie z Himem

Boże ta gra jest za dobra

:obama:

Opublikowano

Potwierdzam, koń to idiota. Jak widzę, że przede mną kręta górska ścieżka, których pełno na Skellige - zeskakuję i daję z buta, bo szkoda nerwów by znowu słuchać rżenia Szprotki gdy zobaczy jakiś mały kamyczek metr obok siebie.

W ogóle miałem zacząć grę od nowa, bo poza znakami zapytania, paroma miejscami mocy, gwintem i wyścigami niewiele ( :dynia:) zostało... ale Wystarczy wejść do jakiejś wioski w której wcześniej było się conajwyżej przelotem, pozwiedzać pobliskie "?" by wsiąknąć w fali dodatkowych questów/czynności. I za każdym razem panuje tu zasada "jeszcze tylko .... i wyłączam" x127.  :dunno:

Edytowane przez Hum