Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W Muve to niby od piątku wysyłali klucze z racji preloadu (23.8 GB).

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 417,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano

Może za miesiąc naprawią, to się ogra na święta. 

Bethesda i naprawa XDDD

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

@bizon - gdzies widzialem kod na stema za 163,90, pudelkowcem nie jestem i tak

Opublikowano

@bizon - gdzies widzialem kod na stema za 163,90, pudelkowcem nie jestem i tak

Ale tego chyba nie wiele bylo na rynku raczej ? Ja tez nie jestem pudelkowcem, steelbook sprzedam, ten plakata też, zostawie sobie za to audio cd z soundtrackiem, dlatego wziąłem pudełko w pre orderze.

Opublikowano

Czyli PS4 wygrywa z edycją XO, pod względem grafiki i frame ratem w niektórych sytuacjach ?

Opublikowano

nie wiem czy bym powiedział że ktoś wygrywa w pojedynku daunów

Opublikowano

Czyli PS4 wygrywa z edycją XO, pod względem grafiki i frame ratem w niektórych sytuacjach ?

Grafika jest ta sama tylko framerate gorszy na XO i te ścinki. :/

Opublikowano

UP PS4 minimalnie wygrywa z XO pod względem grafiki.Ma większy dystans rysowania cieni.

Dropią obie edycje i PS4 i XO.Edycja PS4 wygrywa w miastach a edycja XO wygrywa w walce.Looknijcie na digital foundry.

XO dropi do 0 fps.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Do wersji na xa one dorzucaja fallout 3 z racji 720p.

Przecież jest w 1080p

Opublikowano

+ Dodał MODERATOR
Ogłoszenie parafialne [taki suchar, bo nowy rząd c'nie]

Ok, zaczynam usuwać posty, w międzyczasie z całą gadką typu "iksde" /  "inna pora dnia" - proszę zdupczać tutaj:

http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/page-1002?do=findComment&comment=3587511

Jak skończę usuwać i znowu coś takiego zobaczę, odpowiednio nagrodzę.

Opublikowano

"Gra chwalona jest za fantastyczny świat wypełniony masą wyrazistych bohaterów i interesujących lokacji, zachwycający system walki, wybory mające wpływ na całą historię, masę questów i świetną narrację. Wśród wad wymienia się przeciętną oprawę graficzną i problemy z kompanami."

http://naekranie.pl/aktualnosci/rewelacyjne-oceny-gry-fallout-4-759065

100h które ucieknie mi z życiorysu nie będzie zmarnowane. :banderas:

Opublikowano

Jeszcze nie spotkałem u Bethesdy wyrazistych postaci i zachwycającej walki. Ktoś coś kręci.

Opublikowano

Albo dostali info od Boga że ta gra musi byc za(pipi)ista.Raczej recki nie kłamią.

Opublikowano

Jeszcze nie spotkałem u Bethesdy wyrazistych postaci i zachwycającej walki. Ktoś coś kręci.

Zachwycająca walka? - F3, Oblivion, Skyrim. W F4 jeszcze im id Software pomagało

Wyraziste postaci? - .... jakieś były. O, Adoring Fan z Obliviona.

Opublikowano

"Nawet teraz, po 70 godzinach gry, za każdym razem ruszam w świat, nie wiedząc, co odnajdę. Mój Pip-Boy pełen jest misji do zrobienia, ale czasem po prostu wybieram kierunek i idę przed siebie, aż coś się wydarzy [...] Niewielu grom udaje się oddać klimat zupełnej wolności, a ta gra jest właśnie jedną z takich."

"
Gdy odkładasz kontroler, myślisz o przyjacielu, którego zdradziłeś, by wkupić się w łaski innego. Myślisz o niesamowitych starciach czy momentach, w których otwierasz szafkę i znajdujesz porzucone rzeczy właściciela - co akurat robił, gdy spadły bomby? W takich chwilach Fallout 4 pokazuje, jak bardzo potrafi być uzależniający."

Opublikowano

Kurde, trochę się nahajpowałem :/ W środę imieninki to jak jakaś kasa wpadnie to pewnie kupię, mimo słabej grafy i tak mi sie podoba :/

No i gameplay od Robbaza na yt, szczególnie końcówka xDDD

Daje w spoiler bo pokazuje początek gry.

Opublikowano

Parę dni temu zacząłem grać w F3. Początek średnio mi się podobał i zastanawiałem się czy jednak nie odpuszczę, ale w końcu pograłem dłużej i jest coraz lepiej. Gra naprawdę wciąga. Tylko jedno ale. Mam wersje GOTY, jest 7 (prawie 8) lat od premiery a gra ma jeszcze pełno bugów, które często psują wrażenie z samej gry...

Po F4 pewnie też sięgnę ale założyłem sobie za cel ukończenie przynajmniej F3 a jeśli się uda to i F:NV, przed ruszeniem z "czwórką".