Olsen 60 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Ma ktoś dojście do statystyk naszych orłów? Cytuj Odnośnik do komentarza
jakubde85 14 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Oceny lepsze niż mysilałem Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 oceny trochę na wyrost, zwłaszcza te 9 i 10 tki, zwłaszcza, że im dłużej się gra w demo... tym gorsze się ono wydaje. Po kilku latach spędzonych z fifą i nie najlepszą 15 stką, faktycznie sam zachłysnąłem się nowym i fajnym feelingiem PES 16, ale po ograniu dema fify 16, ona dalej jest krok przed PES, a z PES wyłażą archaizmy straszne. Ale poczekam aż wyjdą dobre OF na PS4 i wtedy przymierzę się jeszcze raz, kupując PES max za 150 zł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Jestem z ocen bardzo zadowolony, mimo ze jest ubogo z licencjami nawet gotzej niz w 2015, a i tak mocne 9, gameplay musi być rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Z dema jestem bardzo zadowolony, choć błędy jak np. brak kartek za ostre kosy nie do przyjęcia i mam nadzieję, że wersja full została tego pozbawiona. Obczajam na youtube gemeplay i graficznie jakby lepiej, niż w demie. FIFA i jej pokraki mogą się schować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Demo było całkiem fajne, ale potem ściągnąłem FIFĘ i ona też przypadła mi do gustu - podoba mi się, że obie wersje mają stosunkowo wolne tempo. Gdyby połączyć FUTa, licencje i online z kopanki od EA (wyłączając handicap) z gameplayem PESa wyszłaby piłka idealna. Nie można mieć wszystkiego, dlatego zastanawiam się czy nie kupić najpierw jednej z gier a potem wymienić na drugą i zostać na dłużej z tą, która mi przypadnie bardziej do gustu. Sądząc po demie bliżej mi mimo wszystko do PESa - czekam na opinie ludzi z forum i recenzje większych serwisów. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Tak, ale na PS3 to OF nie dziwi. Czekam na premierę i jak będzie wyglądać sytuacja z OF na PS4. Wtedy kupię. możesz kupować Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Pierwsza polska recka http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=10735&STR=3 Szkoda że sedziom zabrali czerwone kartki, może po patchu więcej będą interwieniować. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Aktualizacja składów w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Matko co za animacja piłkarzy , inna kwestia jeśli ktoś 80% czasu spędził w Fifie w trybie kariery to jak to wygląda w PES teraz, pewnie to wszystko nie jest tak rozbudowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Pierwsza polska recka http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=10735&STR=3 Szkoda że sedziom zabrali czerwone kartki, może po patchu więcej będą interwieniować. Czyli nie kupuję na premierę, bo właśnie to mnie przyprawiało o turbo nerwy w demku. Poczekam do patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 września 2015 Ja codziennie pykam w demko. Bedzie of na x360? Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 można już gdzieś dorwać nowego PES-a na PS4, czy trzeba czekać do czwartku?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Dzisiaj raczej kapa, prędzej jutro po południu, też poluje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Ja dziś odbieram swoją kopię Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 We Francji sklepy Auchan już sprzedają, u nas nie mają jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 To szczęściarze zdajcie relacje z fulla, czym się różni od dema i jak tam online? Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Bardzo mnie ciekawi czy w Master Lidze Online znow beda te durne kule losowane z zawodnikami i trenerzy z jedna taktyka:/ jeszcze losowanie zawodnikow moge przebolec, ale trenerzy z 1 taktyka to dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Ja dziś odbieram swoją kopię Gdzie dorwiesz Pesa kolego ? Jutro na 99,99 % ma być PES 2016 w Game4You info od szefa ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Bardzo mnie ciekawi czy w Master Lidze Online znow beda te durne kule losowane z zawodnikami i trenerzy z jedna taktyka:/ jeszcze losowanie zawodnikow moge przebolec, ale trenerzy z 1 taktyka to dramat. Gameplay rzeczywiście trzyma poziom, ale to co napisałeś mnie odrzuciło od PESa. Na początku ten tryb wydawał mi się świetny, ale niestety się szybko znudził. Jak będzie z filtrami? Nadal średniakiem będziemy wpadać na Real czy jednak coś się zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Fajnie by bylo wystartować z liga, ale jak patrzę na temat ligi pes15 to widzę, ze moze być trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 No fajnie by było, myśle że jest do ogarnięcia tylko potrzeba mały regulamin i mniejsze grupy prowadzone przez moderatorów, ja bym się pisał jakby co ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Mozna juz gdzies kupuc w wiekszych sklepach typu MM, czy Euro? Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Bardzo mnie ciekawi czy w Master Lidze Online znow beda te durne kule losowane z zawodnikami i trenerzy z jedna taktyka:/ jeszcze losowanie zawodnikow moge przebolec, ale trenerzy z 1 taktyka to dramat.Gameplay rzeczywiście trzyma poziom, ale to co napisałeś mnie odrzuciło od PESa. Na początku ten tryb wydawał mi się świetny, ale niestety się szybko znudził. Jak będzie z filtrami? Nadal średniakiem będziemy wpadać na Real czy jednak coś się zmieni? No wlasnie u mnie tez to bylo gwozdziem do trumny, nie umiem grac w inne tryby np przeciw konsoli. MLO to jedyne w co gralem, nie ma to jak rozwoj swojej druzyny dzieki wygrywaniu z zywym przeciwnikiem. W 2015 postawili na straszne ograniczenia przez co gralem z taktyka, ktora noe chcialem grac i druzyna z ani jednym fajnym czy ulubionym zawodnikiem. Ostatecznie nie dalem rady, pogralem 3 sezony w zwykla master lige i usunelem z dysku. Noestety znow powtorka z rozrywki w MLO, czyli ograniczone (pipi) obejsrane postawione na sranie prawdziwej kasy. Ja chce stara dobra MLO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Szkoda, jak tak to ma wyglądać to chyba w okolicach swiat wymienię na fife i będę w fut cisnal Za jakiś czas przejadę sie do mm, me i empiku i mam nadzieje, ze gdzies dorwę w miare normalnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi