Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

Przepotężny klimat w tym trailerze.

Jak w każdej grze z Soulverse.  

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 440,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Klimat i design jak zwykle mistrzowski ale do tego już zdołali mnie twórcy z From Software przyzwyczaić.

Opublikowano

Mnie ten trailer zawiódł, pierwszy z serii. Jakby sklejony na szybko i jeszcze z tym dupoglowym gigant lordem

Opublikowano

Ciekawe jak będą pracować wszystkie teamy From Software po skończeniu trylogii, pewnie Bloodborne plus jakieś nowe IP, bo w powrót Armored Core jakoś nie wierzę, prędzej w King's Field na VR.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję,że chłopaki z FS się nie wypalą tworząc jedne Soulsy za drugimi. Mogliby sobie zrobić przerwę na jakiś czas i w między czasie dłubać nad choćby wspomnianym Armored Core w ramach odmiany albo zupełnie czymś innym.

Opublikowano

Przecież zapowiedzieli już dwa projekty. Jeden w klimatach mitologii  Cthulhu, a drugi mitologii japońskiej. 

Opublikowano

Tego nie wiedziałem,thx za info. Cthulhu i jap mitologia? O matko, aż strach pomyśleć co to będą za mega gierki :banderas:

Opublikowano

Jedna to Bloodborne.

To, że Bloodborne w połowie gry przekształca się z van helsinga w horror kosmiczny jest największą niespodzianką tej gry, więc trochę fhui duży spoiler. :reggie:

Nie podoba mi się ten trailer, Dark Souls 2 czy Bloodborne miały świetne pierwsze zwiastuny, a to jest takie sobie.

Opublikowano

Miyazaki o DaS3 dla Famitsu:

We added new action elements that contribute to the sense of role-playing,” he said. “For instance, we adopted the concept of rapid fire for the short bow

Pls cover system, From. Nie zawiedźcie.

Opublikowano

Wiadomo kto odpowiada za ta czesc? Ekipa od BB czy asy od dwojeczki?

Opublikowano

Podobno prace zaczęły się na rok przed wyjściem Dark Souls II. Chyba From rzeczywiście chciało jak najszybciej wypełnić kontrakt z Namco-Bandai.

Opublikowano

Wiadomo czy z końcem kontraktu prawa do marki zachowa Namco?

O boże, chyba nie liczysz na Dark Souls 4?

W trójeczkę nie wierzę, wierzę w gre Fromu, która ukażę się po niej.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Z prawami do serii Dark Souls jest ciekawa sprawa. W JP prawa ma do niej From (i From też dystrybuuje gry na terenie tego kraju), ale już poza KKW prawa ma Namco-Bandai.

NB raczej nie będzie kontynuowało marki, chyba że kiedyś dogadają się z From w sprawie nowego kontraktu (możliwe, ale jednak wątplwe, zważywszy na zmianę właściciela)

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Wiadomo czy z końcem kontraktu prawa do marki zachowa Namco?

O boże, chyba nie liczysz na Dark Souls 4?

W trójeczkę nie wierzę, wierzę w gre Fromu, która ukażę się po niej.

Po świetnych DeS, DKS i średnim DKS 2 wciąż czuję jakiś niedosyt, DKS 3 powinien go zaposkoić, o ile nie wyjdzie potworek na poziomie dwójki.

Ta gra co ma się ukazać po niej to chyba projekt Miyazakiego na Morfeusza/Oculusa? Czy czekasz w cienmo byle coś nowego?

Z prawami do serii Dark Souls jest ciekawa sprawa. W JP prawa ma do niej From (i From też dystrybuuje gry na terenie tego kraju), ale już poza KKW prawa ma Namco-Bandai.

Generalnie to jednak nie ma znaczenia, bo From może sobie zrobić klona DKS z nowym tytułem jak to zrobili po Demonach.

Jakbym miał wybrać 1 tytuł od tego studia to prosiłbym o powrót Tenchu, tak samo hardkorowego jak dwie części na PSX, co to były by za boskie gry :banderas:

Opublikowano

Ta gra co ma się ukazać po niej to chyba projekt Miyazakiego na Morfeusza/Oculusa? Czy czekasz w cienmo byle coś nowego?

Czekam na następnego grę ludzi od DeS, DS1 i Bloodborne, trójkę prawdopodobnie robią ludzie od dwójki. Poza tym chciałbym nowe IP, mam nadzieję że po DS3 nie będzie Bloodborne 2. Najbardziej chciałbym coś osadzonego w bliskiej (albo trochę dalszej), dystopijnej przyszłości. Np. gdyby świat z filmu Akira uległ już kompletnemu zniszczeniu i tam w tych ruinach byłyby zwykłe bronie + jakaś telekineza.

Opublikowano

Co tam Akira, zdecydowanie wolałbym coś w okolicach tego co tworzy Tsutomu Nihei. Ostrego, zimnego, nihilistycznego cyperpunka, oblanego horrorem i podanego w post-apokaliptycznym sosie. Dodatkowo przełożenie jego stylu i kreski byłoby dla mnie radością samą w sobie.

Cóż...może kiedyś.
(zważywszy, że czy to w Blame!, Biomega czy Abara to broń biała jest w użytku :P )

Edit:

@Pure Bladestone

From nie ma nic wspólnego z najlepszymi Tenchu, gry robiło Acquire
No i to oczywiste, że gameplayowa formuła z DS i DkS nie pójdzie w odstawkę.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

ja bym się w sumie nie obraził na antycze klimaty. coraz bardziej robi mnie również pomysł cyber punku zaproponowanego przez Zaratusztrę:

19209_blame.jpg

28.jpg

blame__by_morriperkele-d58rke2.jpg

Blame_v04_c24_p146_147.jpg?v=1192377601

img000004.jpg

OŁ HEL FAKIN JES

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

to anime jest dostępne w Polsce? (obstawiam że nie, no ale..)