Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

znowu mi zbugowalo gre... chcialem kogos najechac, po uzyciu itemka komunikat, ze bede najezdzac i tyle. Nic wiecej sie nie dzieje, nie moge przestac "nawiedzac", a jak chce sie teleportowac bonfirem, to niekonczonczy sie loading... eh

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 467,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

DARK+SOULS%E2%84%A2+III_20160417215827.j

Panowie to jest MOJA kolumna!

PS Jerome, możesz wziąć tą z prawej strony. Lewa jest już zajęta.

edit: Przypomniały mi się czasy DkS1. Jeszcze mi tylko hornet ringa brakuje :)

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Druga połowa pod względem bossów dużo lepiej wypada. Walka z :

z Nameless Kingiem daje radę, jeden z trudniejszych bossów w serii, najtrudniejszy w tej części - szkoda, że opcjonalny, pewnie sporo osób pominie. Cała dodatkowa lokacja na duży plus.

On jest gdzieś już pod koniec?

Da sie go przegapić w ten sposób, że coś sie zrobi i już sie do niego nie trafi?

Opublikowano

Chłopaki szybkie pytanie do tych co już katakumby mają za sobą.

Gdzie jest Horace ?  :)

Jak przebiegales przez most linowy:

to mozesz go rozwalic (zrzucajac tez od razu kosciotrupy w przepasc ^^), a pozniej po nim zejsc do alternatywnych 2 lokacji !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Druga połowa pod względem bossów dużo lepiej wypada. Walka z :

z Nameless Kingiem daje radę, jeden z trudniejszych bossów w serii, najtrudniejszy w tej części - szkoda, że opcjonalny, pewnie sporo osób pominie. Cała dodatkowa lokacja na duży plus.

On jest gdzieś już pod koniec?

Da sie go przegapić w ten sposób, że coś sie zrobi i już sie do niego nie trafi?

Nie da się. Można tam wrócić.

Opublikowano

to mozesz go rozwalic (zrzucajac tez od razu kosciotrupy w przepasc ^^), a pozniej po nim zejsc do alternatywnych 2 lokacji !

Jedną znam, a możesz napisać jaką jeszcze znajdę oprócz 

Smouldering Lake

?

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

aha tam :) myślałem że go w katakumbach zgubiłem :) To teraz pytanie pomocnicze .

Poszedłem tam gdzie mówisz easye i jak rozwalić tego skurczybyka co mnie napieprza wielkimi strzałami ?  czy można go jakoś obejść?

Opublikowano

jerome jakie masz staty? jaki dmg itd?

Na ten moment takie. Kilka broni lacznie z lapka pyro (chociaz jeszcze nie uzywam) nas +10. Glowna bron Sharp Black Blade+10

M9oY2vR.jpg

Opublikowano

@Fanek

Nie, nie ma odgórnych obostrzeń - po prostu trzeba tam trafić, po pokonaniu innego opcjonalnego bossa i zabraniu pewnego itemu.

@Blantman

Jest w dodatkowej lokacji, do której dostajesz się z katakumb.

Opublikowano

Ja unikalem jego strzal - biegnij najpierw w prawo i trzymaj sie sciany.

Poza tym pomaga szybko rozwalic:

weza

Jedną znam, a możesz napisać jaką jeszcze znajdę oprócz 

Smouldering Lake

?

Tak - w sumie chodzilo mi tez o te podziemia, do ktorych mozna trafic zaraz przed walka badz:

biegnac w prawo (gdzies tak mniej wiecej po srodku), jak bedzie do Ciebie strzelal olbrzym zrobi dziure w ziemi i zapadniesz sie do labiryntow

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ogólnie już tę lokację zwiedziłem i chyba zabrałem wszystko co się dało. Przy okazji stoczyłem walkę z 

bossem (Old Demon King) i wielkim robalem

;)

Myślałem, że coś się jeszcze ukryło.

Opublikowano

Trafiłem do

Irithyll dungeon

gram sobie w słuchaweczkach, jak mi coś zawyło nagle to myślałem że się zesr.am, wybrałem jednak dalsze zwiedzanie wcześniejszej lokacji. :D

Opublikowano

Jerome - 101lvl to już na NG+ grasz tak?

Opublikowano

Gdzie mozna wyfarmic jezyk dla Rosali - chcialbym pare statystyk w postaci zmienic xD

Opublikowano

Jerome - 101lvl to już na NG+ grasz tak?

Zgadza sie :)

Gdzie mozna wyfarmic jezyk dla Rosali - chcialbym pare statystyk w postaci zmienic xD

Najezdzac graczy. Mozesz pofarmic tez na Darkwraithach blisko bossa

Abyss Watchers

Opublikowano

Ja pozwiedzałem dokładnie (mam nadzieję) katedrę głębi, poumierałem parę razy, przeszkodziłem grubaskom w biesiadowaniu i zabiłem papieża. ponad 13h, na liczniku, troche jeszcze sie bawiłem w najeżdzanie i w końcu udało mi się trafić na 2 graczy co nie korzystali z pomocy :cool: a nawet jednego zabiłem, co miał sunbrosa przyzwanego! 

W sumie się zdziwiłem, że jako sunbros dostawałem żar i medal za pokonanie hosta, myślałem, że się je dostaje tylko za jolly cooperation.

Opublikowano

Dobra a jak ide na sile - bron jednoreczna, ciezka zbroje i tarcze, a chce zwiekszyc zielony pasek, to jest sens bym poza wytrzymaloscia pakowal w zrecznosc ?

EDIT: nie ma przy moim mieczu - dzieki Kazub.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:

7gHZ1Uf.jpg

Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperację i pomaganie innym graczom w covenancie sunbro. Fajny build pod utrzymywanie się na nogach. Leczenie overtime, spora żywotność sprawia, że walki są komicznie łatwe, o dziwo solo też daje radę. Wprawdzie cuda wolno się castuje ale można się mocno przed walką dopakować, szczególnie buff na broń to prawdziwy niszczator mózgu. Miła aparycja i życzliwość nie powinna jednak zwieść nikogo, gdy pojawiają się grzesznicy, Jezus pokazuje im ich miejsce w szeregu:

Y9FfJPH.jpg

Opublikowano

Pytanko. Na bagnach u gory stoczylem pojedynek z jakims dziwnym kamiennym wielkim jegomosciem. Jest tam zawalone kamieniami przejscie. Cos tam trzeba zrobic?

Opublikowano

Nic, tylko wyzbierac co jest.

easye nie zalapalem tego o co pytasz. Dokladniej jesli mozna ocb :)

Pozwolcie, ze pochwale sie jeszcze jedna bronia ktora tez bede gral. Brakuje slaba dla niej do +5maxa, ale to pozniej :)

QT3uLid.jpg

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

jerome czemu biegasz z takim duzym hollowing? daje to cos pozytywnego?