teddy 6 854 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Z zaczelo Ninja Rollowanie w Havelach... Jak nie urok to (pipi)zka Spam R1 przynajmniej mozna parowac. Wiadomo, ja tam lubię jak w soulsach są jakieś popsute rzeczy bo można się bawić i trolować. To nie tytul z aspiracjami esportowymi zeby wszedzie balans byl Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ukyo a Ty jak tam, na bossie sie zatrzymałeś czy jakiś ring sie zapodział? A mój plan na dziś wbić 5lvl i dobić tego dziada co lata na wronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja przed weekendem pewnie nie pogram - czasu mało. Jeszcze Sun Brosi i w zasadzie covenanty skończone, NG+ i NG++ pójdą szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Mordy, Mordeczki i wy SCRUB'y! Dziś robimy FC na PS4. Kto jest chętny? Mordeks Edri i ja będziemy hostować. Strim będzie też. SL(czyli lvl postaci)Obojętny Gramy z hasłem: dupa Czas ok 21 czasu PL. Arena: PIERWSZE OGNISKO W DRUGIEJ LOKACJI- czyli MUR! Znaki kładziemy na drewnianej kładce obok schodów. WSZYSCY MILE WIDZIANI! Gramy dla zabawy. Bez ciśnien i marudzenia. Kto chętny niech przybywa. Roześlijcie info w świat:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ukyo pewnie tez dzis trzepnie platynke. Ogolnie to nie jest trudna dla kogos kto ma doswiadczenie w serii, NG+ i NG++ zajely mi jakies 10-15 godzin Wpadlem przed chwila do fight clubu i ... rozyebaem FC w drobny mak xd - filmik bez edycji etc. Musze chyba wylaczyc cross-region matchmaking bo lekkie lagi mialem. @bokser Haslo: dupa? xD lol, identyczne jakiego my uzywamy, mozliwe ze sie pojawie na kilka walk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Hasła dupa używają wszyscy z którymi grałem/ gadałem na psn XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 https://gfycat.com/PassionateTameDoctorfish XDDDDDD 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 @Bansai Dobry słowiański przykuc Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dzerom twoj kolega onizuka_81 dostał w(pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Szkielii to mój ziom od pvp. Onizuka jest świetny w lvl1 wyzwaniach itd Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dziad pi.erdolony siwy i jego rumak, ostra walka, pierwsza z którą się umęczyłem konkretniej. O dziwo nie druga faza była cięższa, tylko atak smoka gdy wznosił się w powietrze i zaczynał ziać ogniem - ani razu nie udało mi się tego całkowicie uniknąć, zazwyczaj gdzieś 1/3 hp mi zostawała po tym a często w trakcie tego ataku zaliczałem zgona. W końcu rozgryzłem jak go nie prowokować do tego ataku, ale zapytam na kolejne przejścia - jak przed tym spie.rdolić ? rolki ani sprint w żadnym kierunku i nie szło tego uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Bieg jak się odpowiednio szybko zareaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Gram sobie powoli, jakos ostatnio brak weny. Pewnie przez czeste najazdynze strony innych graczy. PvP zupelnie mnie nie interesuje, wiec moja gra wyglada w ten sposob ze po pokonaniu bossa albo sie zabijam, albo podczas najazdu po prostu czekam az mnie utluka jak jestem blisko ogniska, albo robie force quit jak gdzies daleko. Laga mam takiego, ze postacie plywaja w powietrzu. Szkoda troche, bo gra jest super, ale troche mnie ten element denerwuje. Nie moge pozbierac nic od najezdzajacych NPCkow i nie mam tez pomocy w postaci wiekszej ilosci HP Poza tym katana ma krotki zasieg, a Farron's Greatsword to kupa. I Cathedral Knights z Greatswordem to jakies przegiecie pyty. Zero opoznienia po atakach. Nie mniej odwiedzilem ostatnio ta smocza miejscowke i ide dalej... powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Bansai zebral pochlebne recenzje po FC. Zbliza sie do ostatniego bossa Pieknie, ze stare czasy wracaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Gram sobie powoli, jakos ostatnio brak weny. Pewnie przez czeste najazdynze strony innych graczy. PvP zupelnie mnie nie interesuje, wiec moja gra wyglada w ten sposob ze po pokonaniu bossa albo sie zabijam, albo podczas najazdu po prostu czekam az mnie utluka jak jestem blisko ogniska, albo robie force quit jak gdzies daleko. Laga mam takiego, ze postacie plywaja w powietrzu. Szkoda troche, bo gra jest super, ale troche mnie ten element denerwuje. Nie moge pozbierac nic od najezdzajacych NPCkow i nie mam tez pomocy w postaci wiekszej ilosci HP no to przejdź w tryb offline w opcjach Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Gram sobie powoli, jakos ostatnio brak weny. Pewnie przez czeste najazdynze strony innych graczy. PvP zupelnie mnie nie interesuje, wiec moja gra wyglada w ten sposob ze po pokonaniu bossa albo sie zabijam, albo podczas najazdu po prostu czekam az mnie utluka jak jestem blisko ogniska, albo robie force quit jak gdzies daleko. Laga mam takiego, ze postacie plywaja w powietrzu. Szkoda troche, bo gra jest super, ale troche mnie ten element denerwuje. Nie moge pozbierac nic od najezdzajacych NPCkow i nie mam tez pomocy w postaci wiekszej ilosci HP no to przejdź w tryb offline w opcjach Ale wtedy chyba nie widac podpowiedzi? A z tych czesto korzystam, bo nie trafilem na wiele trollowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 e tam, po co te podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 mnie invaderzy tez draznili, aż nie zdobylem fume ultra great sword Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Z tymi co udało się pograć to większość to niestety cieniasy Jeden koleś z kilofem mnie poważnie zaskoczył muszę przyznać i koleś co biegał z Washing Pole był poważnie dobry. Zobaczymy następny FC może będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Duzo nowych tam bylo co chyba nawet pierwszy raz pvp grali, ale i bylo kilku weteranow. Ja widzialem jakies 7 walk na fonie poza domem. Wszystko bedzie sie rozkrecac, bo PL ma swietnych i zawzietych graczy. Beda wspaniale Fight Cluby, nie tylko PL oczywiscie. Cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) fight cluby w ds i podstawowy manewr czyli turlanie się po ziemi. turlut turlut turlut hyyy trultut turlut agh!!! turlut turlut turlut turlut turlut dydydydyturlut turlut hyyy!aghhh!!turlut to się powinno nazywac rolling club szkoda ze system walki jest taki ubogi i opiera się glownie na 2-3 ruchach, na dluzsza mete zaczyna wyglądać to komicznie no ale ninja gaiden to to nie jest Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Andżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Faktycznie gunplay ubogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Skończyłem Irythill Valley. Wspaniała lokacja, nie wiem czy cokolwiek jeszcze na mnie czekającego może ją przebić. Rozumiem, dużo gry mi jeszcze zostało xd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 ra(pipi) Nie, a byłeś w Archdragon Peak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ukyo pewnie tez dzis trzepnie platynke. Ogolnie to nie jest trudna dla kogos kto ma doswiadczenie w serii, NG+ i NG++ zajely mi jakies 10-15 godzin Wpadlem przed chwila do fight clubu i ... rozyebaem FC w drobny mak xd - filmik bez edycji etc. https://www.youtube.com/watch?v=9RWwn06jMqs Musze chyba wylaczyc cross-region matchmaking bo lekkie lagi mialem. @bokser Haslo: dupa? xD lol, identyczne jakiego my uzywamy, mozliwe ze sie pojawie na kilka walk walki fajne. Zapraszamy następnym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi