Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transformers: Devestation

Featured Replies

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 9,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Platinum Games tworzy grę Transformers?     Jezu, niech jeszcze dadzą jakąś muzykę Stana Busha do tego         To teraz jeszcze prawdziwy sequel Fall of Cybertron od High Moon poproszę.

• https://www.youtube.com/watch?v=nBFnKMewqiQ

• Ok. Złożyłem preordera. Nie mogę się doczekać!   bonus: Głos dosyć udanie nasladujący Chrisa Lattę (RIP), legendarnego lektora, który podkładał pod min. Starscreama i Cobra Commandera w G.I.Joe

Opublikowano

Mogliby zrobić cos na wzór Dynasty Warriors. Z Gundamem wyszło.

Opublikowano

Kupuje na premiere, juz to że wzieli transformery z lat 80 jest wielkim plusem.

Opublikowano
:banderas:
Opublikowano

Platinum Games tworzy grę Transformers?

4007g6675.gif

Jezu, niech jeszcze dadzą jakąś muzykę Stana Busha do tego :banderas:

To teraz jeszcze prawdziwy sequel Fall of Cybertron od High Moon poproszę.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Nareszcie transformersy, w ktorych da sie odroznic od siebie poszczegolne roboty, a nie ta filmowa kupa :banderas:

Trzymam kciuki za dobra giere.

Opublikowano

Tak czytam informacje, które na chwilę obecną wyciekły, i jednak mam obawy. 5 grywalnych autobotów promowanych jako ficzer... trochę mało. Wygląda na to, że szykuje się budżetówka, porównywana wszędzie z The Legend of Korra.

Cóż, miejmy nadzieję, że nawet jeśli faktycznie będzie to niskobudżetowa produkcja, to jednak coś sobą będzie prezentować.

Opublikowano

Hmm,gorzej jak to będzie swego rodzaju starter pack, a całą resztę aren,postaci będzie trzeba kupić jako DLC. W końcu wydawcą jest Activision więc wcale bym się nie zdziwił :/

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Legend of Korra też wydał Activision. Tam od razu mieliśmy do czynienia z tanim brawlerem od PG, który na premierę kosztował 15$/15€. Przypuszczam, że tu będzie podobnie. Nie żeby od razu to grę przekreślało, ale chyba jednak rewelacji lepiej nie oczekiwać.

Opublikowano

Tutaj chcą 60$, ale gra wychodzi na 4 konsole cross-genowo co nie jest zbyt dobrym zwiastunem, ale w sumie to cel-shading więc nie no. 

Opublikowano

Plusy i minusy widzę. Wygląda fajnie, efektownie, wiernie serii, ale z drugiej strony zdaje się monotonne, plus tylko 5 grywalnych autobotów.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Im więcej wiadomo o tym tytule, tym bardziej się jaram. Wierze że bedzie udany tytuł.

Opublikowano

Niby fajnie, że PG i 80's, ale ideałem gry na licencji było Transformers: Fall of Cybertron na PS3/X360. Gdyby zrobili sequel na PS4/XO... ale nie, bo studio rozbito i zagoniono do portowania CoD-ów na stare konsole :(

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ok. Złożyłem preordera. Nie mogę się doczekać!

bonus:

Głos dosyć udanie nasladujący Chrisa Lattę (RIP), legendarnego lektora, który podkładał pod min. Starscreama i Cobra Commandera w G.I.Joe :D

Opublikowano

Nigdy nie oglądałem Transformerów, a przez to nigdy nie byłem ich fanem, ale ta graaaaa. Jezu słodki, cudo.