Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

normalnej konsoli to raczej nigdy nie będzie miał ale mógłby chociaż ps4 dostać od mamy pod choinkę

Lepiej nie bo posiadanie PS4 jest kosztowne. Majac tylko PS4 sa dwie rzeczy które mozna zrobić:

1) Nic tylko sie nayebać

2) Budować dom

Obie niestety potrafia opróżnic portfel bo mimo ze jest ps+ to Sony wódeczki co miesiąc nie bedzie podrzucać.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

normalnej konsoli to raczej nigdy nie będzie miał ale mógłby chociaż ps4 dostać od mamy pod choinkę

Lepiej nie bo posiadanie PS4 jest kosztowne. Majac tylko PS4 sa dwie rzeczy które mozna zrobić:

1) Nic tylko sie nayebać

2) Budować dom

3) tworzyć tabelki z exami w które kiedyś może zagram (jeśli wyjdą na tej generacji :kaz:)

4) podniecać się wynikami sprzedaży NPD

Obie niestety potrafia opróżnic portfel bo mimo ze jest ps+ to Sony wódeczki co miesiąc nie bedzie podrzucać.

fix

Opublikowano

1) Nic tylko sie nayebać

2) Budować dom

3) tworzyć tabelki z exami w które kiedyś może zagram (jeśli wyjdą na tej generacji :kaz:)

4) podniecać się wynikami sprzedaży NPD

5) pisać :daddy: 18 vs 3 :daddy:

fix

fix'd

Opublikowano

W jego wypadku najlepszym rozwiązaniem byłoby kupno PS2, skoro nigdy tej konsoli na oczy nie widział. Przy okazji w końcu zagrałby w jakieś dobre gry. Pożyczka nie byłaby tak duża jak przy zakupie PS3, więc może nawet na kilka paczek berlinek by starczyło. Innej szansy dla jego gatunku nie widzę.

Opublikowano

Chciałbym by kiedyś Kubson wymienił te wszystkie gry, które chodzą gorzej na PS4 xD

Widzę ze od momentu przesiadki na ps4 masz problemy z pamięcią bo było już to poruszane pare razy no ale niech będzie

Resident Evil Revelation 2

DMC

Wiedźmin 3

AC Unity

FC4

jeszcze cos było ale nie pamietam :/

No tytulow od zatrzesienia! xDDDDDDDDDDDDDDD

w dodatku:

Far Cry 4 1420x1080p 30fps vs 1080p 30fps (zadnych zwolnien na PS4 nie pamietam)

Framerate w Wiedzminie od dawna naprawiony na PS4 - jedyna konsola, ktora ta gre wyswietla w Full HD i zostaja 2 crapy na krzyz vs 90% pozostalych rozmazanych multiplatform ze spadkami do 0 FPS. :teehee:

Dodać jeszcze 3 eksy na ten roku, słabą sprzedaż i śmiało można napisać, ze z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

:kaz:

Opublikowano

Jestem ciekaw ile razy jeszcze jakiś niedoyeb plejstejszonowy będzie w szoku, że multiplatformy na PS4 są zwykle w wyższej rozdziałce xD Tak, X1 jest słabszy. Każdy o tym wie, nie licząc sonowskiego plebsu. To tak jakby podniecać się  i być zaskoczonym, że mutliplatformy na PC niszczą i wysrywają wersje na PS4 (a tutaj jest pole do popisu, bo przepaść jest ogromna).

Cała poprzednia generacja to beka z mocy PS3 i pewnie dlatego teraz niektóre jednostki starają sobie odbić te klilka lat wgniatania w ziemie. No ale klapy nie rozumajo, że w przypadki X360 sytuacja była inna, bo tutaj nieogary cały czas mamrotały o boskości PS3 i jej rdzeniach co nie przekładało się na oprawę w absolutnie większości gier. Dlatego była non stop szydera z "only 599$".

PS. Dwa lata minęły, a ja nadal gram na trójnogu w singstara tylko, mimo że śpiewać nie potrafię. Kiedy będą te gry z list yetiego ? Co miesiąc je wrzuca od 2013 i albo gier nie ma, albo same crapy wychodzą z tego.

Oj chłopie znowu pęka ci pupa i w dodatku powoduje to ostre majaki. Począwszy od wybraniania się pctową zarazą, na której co drugi wielki port jest albo zrąbany, albo kilka lat po premierze (obecnie rycerzyki jarają się Dragon's Dogma XD ), sprzęt którego użytkownicy są gwałceni przez wydawców począwszy od MS-u wciskającego swoje marny Windows 10 (na którym defaultowo połowa rzeczy nie działa) po działający w kratkę Steam, na samych third party kończąc (jak tam pay to winowy Neverwinter? A może KOSMICZNE RUCHANKO? )

Na dodatek próbujesz teraz znowu wmawiać innym, że X360 to była lepsza od PS3 konsola, mimo że PS3 (pomimo o rok późniejszej premiery) sprzedała się lepiej od X360, a graficznie też wymiatała - wszak to ex'y na tą konsolę wiele lat z rzędu zdobywały nagrody za najładniejszą grafikę na VGA. Zresztą temat wyższości PS3 nad X360 był wielokrotnie poruszany. Nie wiem po co znowu próbujesz ludzi w uja robić, że było inaczej. MS nigdy nie wygrał konsolowej generacji i ta generacja też jest dla niego przegrana. Przykro mi, ale lubujesz się w konsolach z dalszych miejsc podium niż pierwsze, ale skoro lubisz, to nie będziemy się wtrącać. Wystarczy, że to zaakceptujesz.

Nawiązując do dziwnych docinek, że gram na PS3. Nie rozumiem tego hejtu. Ja czuję się dumny z posiadania tej konsoli, zawszę będę dumny niezależnie czy będzie to w 2016 czy w 2021. Ludzie którzy wypominają że ktoś gra na starszej konsoli zamiast tylko na najnowszej, to przejaw wyjątkowej niedojrzałości. Czegoś co pamiętam z podstawówki. Jak widać niektórzy nie wyrastają z poziomu gimbazy.

Prawdziwy gracz nie tworzy sobie granic. Są tacy co świetnie bawią się przy 8-bitowcach, ba nawet nowe gry tworzą. Bo dla dojrzałego gracza, granie jest ponadczasowe. I dlatego koło lewego jaja latają mi wasze gimbazjalne docinki "łoooo a on ma ciągle ps3 hi hi hi, co za staroć!"...

Opublikowano

Oj chłopie znowu pęka ci pupa i w dodatku powoduje to ostre majaki. Począwszy od wybraniania się pctową zarazą, na której co drugi wielki port jest albo zrąbany, albo kilka lat po premierze (obecnie rycerzyki jarają się Dragon's Dogma XD ), sprzęt którego użytkownicy są gwałceni przez wydawców począwszy od MS-u wciskającego swoje marny Windows 10 (na którym defaultowo połowa rzeczy nie działa) po działający w kratkę Steam, na samych third party kończąc (jak tam pay to winowy Neverwinter? A może KOSMICZNE RUCHANKO? )

Na dodatek próbujesz teraz znowu wmawiać innym, że X360 to była lepsza od PS3 konsola, mimo że PS3 (pomimo o rok późniejszej premiery) sprzedała się lepiej od X360, a graficznie też wymiatała - wszak to ex'y na tą konsolę wiele lat z rzędu zdobywały nagrody za najładniejszą grafikę na VGA. Zresztą temat wyższości PS3 nad X360 był wielokrotnie poruszany. Nie wiem po co znowu próbujesz ludzi w uja robić, że było inaczej. MS nigdy nie wygrał konsolowej generacji i ta generacja też jest dla niego przegrana. Przykro mi, ale lubujesz się w konsolach z dalszych miejsc podium niż pierwsze, ale skoro lubisz, to nie będziemy się wtrącać. Wystarczy, że to zaakceptujesz.

Nawiązując do dziwnych docinek, że gram na PS3. Nie rozumiem tego hejtu. Ja czuję się dumny z posiadania tej konsoli, zawszę będę dumny niezależnie czy będzie to w 2016 czy w 2021. Ludzie którzy wypominają że ktoś gra na starszej konsoli zamiast tylko na najnowszej, to przejaw wyjątkowej niedojrzałości. Czegoś co pamiętam z podstawówki. Jak widać niektórzy nie wyrastają z poziomu gimbazy.

Prawdziwy gracz nie tworzy sobie granic. Są tacy co świetnie bawią się przy 8-bitowcach, ba nawet nowe gry tworzą. Bo dla dojrzałego gracza, granie jest ponadczasowe. I dlatego koło lewego jaja latają mi wasze gimbazjalne docinki "łoooo a on ma ciągle ps3 hi hi hi, co za staroć!"...

kmp-dvd00586200-45-23.jpg

Opublikowano

albo kilka lat po premierze (obecnie rycerzyki jarają się Dragon's Dogma XD )

Powiedział ten, co na premierę w każdą prawilną grę pizga.
Opublikowano

Temat można zamknąć i przykleić na pierwsza stronę, na ps4 nie ma nic oprócz majaków yetiego to już dawno ustalone - no chyba, że kupią sobie SF V za 250zł i dorzucą do tego 180 za ps plusa, ale to chyba tylko chorzy ludzie robią skoro na PC jest gra za 129zł, darmowy online i cross-play z wersją ps4.

Bycie posiadaczem PS4 jest takie smutne.

Masz WiiU? Masz pełno zaje,bistych gierek od Ninny, tylko multiplatform brak.

Masz X1? Wszystkie multiplatformy, świetny pad, świetny online + dużo dobrych, konsolowych exów. Tak, jest słabsze, to musi być nie do przeżycia dla byłych posiadaczy PS2 i PS3 yebanych przez konkurencję całe swoje życie :teehee:

Masz PC? Mnóstwo niespotykanych gdzie indziej eksów, wiele eksów z X1, miażdżąca przewaga w grafice, konfiguracja gierek pod siebie (wolisz 30fps i lepszą grafę czy betonowe 60fps i średnią grafikę? Masz wybór), mody, darmowy online, mnóstwo promocji, świetne community, itd. itp.

A masz PS4 i co masz? Najlepsze gierki? Nope, oprócz bloodborne i majaków nie macie nic xD. Fapowanie do grafiki? No trzeba być niezłym niedoyebem żeby jarać się wypocinami laptopowego GPU gdzie byle smok miażdży powtarzam MIAŻDŻY osiągi graficzne trójnoga. Najlepsze online? Nope. Może chociaż najtańsze? Nope. Najbardziej zaawansowany OS pozwalający na ch,uje muje odtwarzanie MP3? Nope. To może chociaż wkładasz płytę i grasz? Nope.

xDDD

was trzeba yebać, nikt was tak nie wyrucha jak was Sony wyrucha

Opublikowano

Już był parę dni temu taki jeden Kermit co chciał zamykać CW... 

Opublikowano

Temat można zamknąć i przykleić na pierwsza stronę, na ps4 nie ma nic oprócz majaków yetiego to już dawno ustalone - no chyba, że kupią sobie SF V za 250zł i dorzucą do tego 180 za ps plusa, ale to chyba tylko chorzy ludzie robią skoro na PC jest gra za 129zł, darmowy online i cross-play z wersją ps4.

Ale przecie wedle samego guru Yetiego jak i Sony to SF5 jest stricte exem:

cover_large.jpg

Only Polisation 4 :D Już nie mogę się doczekać walki crossplatform i zorać Yetiemu dupe grając na PC jego ex-em :D

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

wzieliby i kazali zrobić nowe otogi na wyłączność to by było coś

Opublikowano

Czy psn nie działa? Uruchomiłem ps4 po kilku tygodniach i nie wyświetla mi znajomych. Chciałem tylko coś w store sprawdzić a tu dupa.

Opublikowano

Ale jak zamkną CW, to boty co będą robić? Bo przecież nie grać, jak nie ma w co oprócz tych multiplatformy ze spadkami do 15fps i 44% mniejsza liczba pikseli. A tak 24/7 mogą sobie wmawiac ze z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze i jakoś ich zdrowie psychiczne jeszcze się trzyma. Tak zwana grupowa terapia anonimowych przegrywow :kaz:

Czy psn nie działa? Uruchomiłem ps4 po kilku tygodniach i nie wyświetla mi znajomych. Chciałem tylko coś w store sprawdzić a tu dupa.

Tobie może nie działać, Nadkonsola wyczuwa graczy drugiego sortu.
Opublikowano

YETI, mam pytanie.

Czy wiesz co to Undertale? Wg. ciebie jest dobra?

Opublikowano

Ale jak zamkną CW, to boty co będą robić? Bo przecież nie grać, jak nie ma w co oprócz tych multiplatformy ze spadkami do 15fps i 44% mniejsza liczba pikseli. A tak 24/7 mogą sobie wmawiac ze z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze i jakoś ich zdrowie psychiczne jeszcze się trzyma. Tak zwana grupowa terapia anonimowych przegrywow :kaz:

Jak CW zamkną to Ty albo popełnisz samobójstwo albo z nudów zaczniesz budować drugi dom, bo przecież nie będziesz grał na PS4 bo nie ma w co grać albo PSN nie działa :dynia: 

Opublikowano

Jak CW zamkną to Ty albo popełnisz samobójstwo albo z nudów zaczniesz budować drugi dom, bo przecież nie będziesz grał na PS4 bo nie ma w co grać albo PSN nie działa :dynia:

Tak żałosnego postu już dawno nie było ^^

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jakiś crap Dragon Dogma wychodzi na PC od niechcenia (bo i tak wszystko kiedyś na to wyjdzie) - ktoś gra w ogóle? Klapy piszczą "PC 1000 lat za cywilizacjomm!!!!!!". Żadne gry poza gównami od sony nie wychodzą na trójnoga "sony takie dobry, unczarrtet!!!!!". Gdzie tu logika?

Opublikowano

matejXc.png

excited-baby-back-car.gif

CZAPKI Z GŁOW CO ZAORAŁ

Opublikowano

Na ps4 nie działają płyty audio? XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

BK

Opublikowano

Nie mam pytań :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.