Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak CW zamkną to Ty albo popełnisz samobójstwo albo z nudów zaczniesz budować drugi dom, bo przecież nie będziesz grał na PS4 bo nie ma w co grać albo PSN nie działa :dynia:

Grzybku, ja nie będę miał z tym problemu, bo zaglądam tu raz na jakiś czas sprawdzić jak przebiega grupową terapia skrzywdzonych przez rzeczywistość botow i muszę przyznać, ze zielony matrix trzyma sie dobrze. 90% postow w tym temacie należy do botow, ja tu tylko wpadam czasaem, abyście posmarowali sobie pewną część ciała mascia i poszczekali jak wygłodniały kundle (w 2016 knur was nieźle zaglodzi)

Na PS4 mam w co grać, kończę Old Hunters, dodatek który średnią ośmieszył najlepszy linup x-taczera w historii, w między czasie Amplitude. Dawno nie grałem w najlepsze multi na konsolach, może dziś odpale TLoU. Oczywiście niedługo Witness, Firewatch Alienation i SFV, o kwietniu nie wspomnę. Tobie w tym czasie życzę dobrej zabawy przy 3 sezonie KI, hahaha xDDD.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No z tym CD to "beka" była już na premierę bo PS4 nigdy nie będzie czytać audio CD (i w ogóle żadnego nośnika CD).

Prawdziwa beka była z mp3 którego na premierę też nie potrafiła odtworzyć xD

Opublikowano

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Tymczasem król Spencer zapowiedział konferencję w Lutym w którym dowiemy się o nowych megatonach :banderas:

I pojawiły się nowe gierki we (DARMOWEJ) wstecznej  kompatybilności, a wśród nich Wiedźmin 2, o którym posiadacze Sony mogą tylko pośnić :fsg:

Tobie w tym czasie życzę dobrej zabawy przy 3 sezonie KI, hahaha xDDD.

Dzięki, będę się bawił wspaniale w przerwach między ogrywaniem innych tytułów :lapka:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Jak CW zamkną to Ty albo popełnisz samobójstwo albo z nudów zaczniesz budować drugi dom, bo przecież nie będziesz grał na PS4 bo nie ma w co grać albo PSN nie działa :dynia:

Dawno nie grałem 

fixd

Opublikowano

Na PS4 mam w co grać, kończę Old Hunters, dodatek który średnią ośmieszył najlepszy linup x-taczera w historii

Biedne BB, nawet w kwestii DLC zostało w tym roku zaorane :frog:

gTYU83E.png

Opublikowano

No z tym CD to "beka" była już na premierę bo PS4 nigdy nie będzie czytać audio CD (i w ogóle żadnego nośnika CD).

Prawdziwa beka była z mp3 którego na premierę też nie potrafiła odtworzyć xD

dlatego priorytetem dla sony było spotify, które na ps3 nie działa w tle jak masz odpaloną grę xd mam znajomego, który pracuje w spotify jako programista mówił, że ps3 to taka spier.dolina technologiczna, że nikt tego nie napisze 

Opublikowano

PS4 NAJPOTĘŻNIEJSZA konsola na świecie, a nie moze plyt CD odtworzyc? :dynia: :dynia:

vfu4WM-mostpin-funny-the-goods-is-too-CK

Opublikowano

Nie tyle sama konsola co zastosowany laser (czyta tylko DVD i BluRyje)

Opublikowano

w sumie brak odtwarzania cd audio w trójnogu ma sens, po co komu jakość cd w odkurzaczu?

Opublikowano

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Tymczasem król Spencer zapowiedział konferencję w Lutym w którym dowiemy się o nowych megatonach :banderas:

I pojawiły się nowe gierki we (DARMOWEJ) wstecznej  kompatybilności, a wśród nich Wiedźmin 2, o którym posiadacze Sony mogą tylko pośnić :fsg:

Tobie w tym czasie życzę dobrej zabawy przy 3 sezonie KI, hahaha xDDD.

Dzięki, będę się bawił wspaniale w przerwach między ogrywaniem innych tytułów :lapka:

Radzę czytać teksty źródłowe:

http://www.neowin.net/news/microsoft-to-host-xbox-and-windows-10-039global-media-showcase039-on-february-25

Opublikowano

PS4 NAJPOTĘŻNIEJSZA konsola na świecie, a nie moze plyt CD odtworzyc? :dynia: :dynia:

Jedni mają odtwarzanie płyt cd, a drudzy gry w full hd i tytuły wyznaczające nowe standardy graficzne. Taka drobna różnica między taczerem, a Nadkonsola :banderas:

Opublikowano

"nowe standardy graficzne" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PC obsługuje to z łatwością.

No i kolejny raz się pytam - co myślisz o Undertale?

Opublikowano

Na PS4 mam w co grać, kończę Old Hunters, dodatek który średnią ośmieszył najlepszy linup x-taczera w historii

Biedne BB, nawet w kwestii DLC zostało w tym roku zaorane :frog:

gTYU83E.png

Dwa świetne dodatki do ogrania tylko na PS4, no jeszcze ta edycja z kartami :banderas:

Opublikowano

"tylko na PS4" Hmm... ja tam widzę, że dodatek do Wiedźmina 3 jest także na PC i XONE. Ale skoro wg. ciebie to tylko na PS4, to OK. :dunno:

Opublikowano

Jedni mają odtwarzanie płyt cd, a drudzy gry w full hd i tytuły wyznaczające nowe standardy graficzne. Taka drobna różnica między taczerem, a Nadkonsola :banderas:

Szkoda ze nie masz ani tego ani tego :daddy:

Opublikowano

"nowe standardy graficzne" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PC obsługuje to z łatwością.

Digital Foundry przychodzi z pomocą, tzn. bomby prawdy na blachy i tytany na kolanach z pełnymi ustami.

Order

"Z drugiej strony, na płaszczyźnie technicznej mamy do czynienia z grą o naprawdę wyjątkowej oprawie. Skupiając się na ściśle wyreżyserowanym modelu rozgrywki twórcy otworzyli przed sobą furtkę do stworzenia najbardziej imponującej graficznie produkcji, jaką dotychczas widzieliśmy. Jakość oświetlenia i materiałów w dużym stopniu wpływa na odbiór gry, tworząc niezwykle realistyczną, niemal namacalną wizję świata."

U4

"Gra znacząco wyprzedza inne tytuły dostępne na PS4 i Xbox One pod względem fizyki i jakości shaderów. Gdy otwierają się drzwi prowadzące na tętniący życiem targ na Madagaskarze, naszym oczom ukazuje się coś, czego do tej pory w grach nie widzieliśmy."

Już cytatu o DC nie chce mi sie szukać, ale też padały słowa, nowa jakość i coś co do tej pory nie widzieliśmy w wyścigach, zresztą jakby mogło być inaczej.

http://static2.gamespot.com/uploads/original/90/908941/2684081-2670800-7050909759-ibyji.gif

:obama:

JAKI POGROM BLACHAR PŁACĄCYCH KILK TYŚ. ZA KARTY ABY ODPALIĆ TO

2785369-cp_undertale_ql.00_18_55_32.stil

xDDDDDDDDDDDDDD

Te pc eksy, które pójdą na pc z windowsem 95 :dynia:

Także już w kwietniu kolejny raz tytany na kolanach z pełnymi ustami.

http://i.imgur.com/NijO80I.gif

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/hwmwrc21esfvuztitkh8.gif

http://i.imgur.com/A2hLzrZ.gif

Juz nie mogę sie doczekać tych cytatów z Digital Foundry :fsg:

No i kolejny raz się pytam - co myślisz o Undertale?

Podobno dobra gierka, jakbym miał x-taczera to bym ograł na moim laptopie z braku gier, ale wiesz, Nadkonsola, Old Hunters, multi w TLoU, Amplitude, multiplatformy z 44% większą liczbą pikseli itp. Po prostu nie mam czasu na gry z noki 3310.

"tylko na PS4" Hmm... ja tam widzę, że dodatek do Wiedźmina 3 jest także na PC i XONE. Ale skoro wg. ciebie to tylko na PS4, to OK. :dunno:

Naucz sie czytać ze zrozumieniem. Dwa, słowo kluczowe, DWA, D W A. Łapiesz?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak wiedziałem. Nie interesuje cię grywalność, a grafika. OK. Tylko nie nazywaj siebie graczem, OK? Nie chcemy kompromitacji.

Opublikowano

W sumie jak czlowiek dziennie poswieca tyle czasu na pisanie takich bzdur, o takiej dlugosci i do tego wyszukuje obrazki to...no smutne to jest w sumie :dunno:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/41315/microsoft-zapowiada-impreze-w-lutym-poznamy-nowe-gry.html

czyli jak zwykle MS zapowie grę i wyda jeszcze w tym samym roku, kolejna garść exów nadciąga, exowy walec który już od 2014 rozjeżdża PS4 będzie jechać i w tym roku :)

Opublikowano

Ta wasza wsteczna, w której praktycznie każda gra chodzi gorzej niż na x360 , i Mesjasz halo reach w całych 14 klatkach na zieloną sekundę.

hahahahah xDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak to pisała Wiesia, jestem zaskoczona jakością gier. Bociary i te ich twarde dragi :dynia:

W sumie jak czlowiek dziennie poswieca tyle czasu na pisanie takich bzdur, o takiej dlugosci i do tego wyszukuje obrazki to...no smutne to jest w sumie :dunno:

Ale co cię boli, te cytaty z DF, czy może te pc eksy rodem z noki3310? :dynia:

http://www.ppe.pl/news/41315/microsoft-zapowiada-impreze-w-lutym-poznamy-nowe-gry.html

czyli jak zwykle MS zapowie grę i wyda jeszcze w tym samym roku, kolejna garść exów nadciąga, exowy walec który już od 2014 rozjeżdża PS4 będzie jechać i w tym roku :)

No, niech coś zapowiedzą, bo mają co nadrabiać.

:daddy:19 vs 3 :daddy:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Bardziej kolejna konfa jaki to Win10 jest dobry i że jest już 200 uradzen na tym systemie łącznie z Xboxem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.