Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Bansai pięknie zatrollował całe forum z tym division, szacunek :D

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Poszli o krok dalej, widzisz te swiatelka po bokach granatu? To jest wlasnie ten indykator, po prostu zrobili z niego integralna czesc granatu w postaci tych swiatelek :obama:

Juz wkrotce HUD w pelni zintegrowany w swiecie gry (obstawiam ze przy ghost reconie lub asasynie nowym!), takie rzeczy tylko od UBISOFTU :banderas:

Może i masz racje. A wiadomo coś czy wprowadzili ten kozacki motyw z assasynów i to wszystko nie dzieje się naprawdę tylko mamy to odtwarzane w wirtualnej rzeczywistości?

Opublikowano

Spoiler

Ku.rwo :shotgun:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Bansai pięknie zatrollował całe forum z tym division, szacunek :D

Kurcze, inspektor Fanek jako jedyny mnie przejrzal :frog:

Może i masz racje. A wiadomo coś czy wprowadzili ten kozacki motyw z assasynów i to wszystko nie dzieje się naprawdę tylko mamy to odtwarzane w wirtualnej rzeczywistości?

A nie wiem cholerka, ja mysle ze to moze byc jakis gruby twist, nie wiadomo co te wariaty odpowiedzialne za scenariusz nam zgotowaly, jestem pewien ze to bedzie KARUZELA EMOCJI :obama:

Opublikowano

Albo w ostatniej misji znajdujesz maszyne czasu, wchodzisz do niej a tam Far Cry Primal :obama:

Opublikowano

Albo w ostatniej misji znajdujesz maszyne czasu, wchodzisz do niej a tam Far Cry Primal :obama:

63641.gif?st=--BU_TjpE97MqtANI5xdRA&e=14

M-E-S-J-A-S-Z

Far Cry Primal, czyli cofniecie sie do samego poczatku EPOKI WIEŻ STRAZNICZYCH.

Ktorych swoja droga nie bedzie w Division, CZY TA GRA NIE PRZESTANIE ZASKAKIWAC? :banderas:

Opublikowano

Ja jestem tak zajarany że złożyłem 4 preordery.

DLA CAŁEJ RODZINY!!!!!!!

Opublikowano

a4c604ec5ca6bc43c0e69e0852f49f76.jpg

Ps: The Division nie wygląda tak dobrze w rzeczywistości jak na powyższych gifach z E3. Jest standardowo downgrade ale gra za dnia mimo wszystko ma swój urok i wyglądaj naprawdę świetnie.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

hej yeti, jak tam witness?

Cóż, gierka na takim poziomie, który boty widzieli ostatnio w 2011 roku.

we13CCb.jpg

Brak gier, z(pipi)ane multiplatformy, crapy co najwyżej na 8, 3 serie przez całe zycie, marka x-beka w całej okazałości :yao:

PS.Salwador, co do tego rysunku, zgadzam się w 100% jeżeli chodzi o Xboxa. Knur pięknie zarżnął taką markę.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

no juz widze jak ktos placi 150zl za jakas indi po(pipi)ke jak w tym samym czasie mozna pograc w najnowszy sztos od ubisoftu xdd

Opublikowano

Po co Ci The Witness jak można sobie kupić Division?

Jako posiadacz PS4 mam wybór, a jako posiadacz X-korkiego mój wybór tylko ograniczałby się do najgorszej wersji Division, w której nie wiadomo czy strzelamy do murzyna czy w drzewo.

Jaka beka z x-szrota i ten przepyszny ból dupy bociarni, którzy mają świadomość, że siedzą po szyje w zielonym szambie, a będzie jeszcze gorzej.

Dziś Divison ze średnią 90%, a na dniach Firewatch, SFV, Alienation, U4 i Ratchet.

FcI2ZyM.gif

Opublikowano

Na ps4 mamy wybór, najlepsze indyki, najlepsze ex, najlepsze multiplatformy, na zielonym glucie tylko jeden indyk (ori), exy które juz nie będą ex bo blacha wszystko przyjmie, multiplatformy w HD Ready lub tak rozmazane że zielone bąki z góry hejtuja, bo nie mogą się na nie patrzeć.

Opublikowano

hej yeti, jak tam witness?

Cóż, gierka na takim poziomie, który boty widzieli ostatnio w 2011 roku.

we13CCb.jpg

Brak gier, z(pipi)ane multiplatformy, crapy co najwyżej na 8, 3 serie przez całe zycie, marka x-beka w całej okazałości :yao:

PS.Salwador, co do tego rysunku, zgadzam się w 100% jeżeli chodzi o Xboxa. Knur pięknie zarżnął taką markę.

tak se wkrecaj klapie, Witness to nieudany indor na 5/10 maksymalnie. Średnią ocen można sobie w dupę wsadzić, bo pewnie sam ją oceniłeś z 10000 razy na dyszkę, te wszystkie recenzje też są po uju

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Alienation xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

proszę mi nie obrażać Alienation od za(pipi)istego studia Housemarqe bo :shotgun::doom:

Opublikowano

Ale botom pękają zwieracze, boli ich to że na prawilna konsole wychodzą piękne ex, rozumiecie? GRY!, u was tylko zielone halo, gyrosy ze śmierdzącym sosem i ta sama forza, co zawsze z możliwością jeżdżenia po polach kapusty.

Dominacja ps4, od zawsze na zawsze.

Opublikowano

Ale botom pękają zwieracze, boli ich to że na prawilna konsole wychodzą piękne ex, rozumiecie? GRY!, u was tylko zielone halo, gyrosy ze śmierdzącym sosem i ta sama forza, co zawsze z możliwością jeżdżenia po polach kapusty.

Dominacja ps4, od zawsze na zawsze.

Daj przykład tych exów, bo nie widzę

User score The Witness 5.8 na PC, 7.0 na PS4. Rewolucyjny indyk, gurwo.

Czy to znaczy, że na PC jest gorsza gra??? :(((((

kurfa, to obok 7 nawet nie stało, a i widać jak na dłoni, że klapy się jarają, bo dostali grę bez "wciśnij  :Cross18x18: żeby obejrzeć filmik". Chodzą teraz biedaki po tej smutnej wyspie, która wygląda jak zelda wind wejker i łączą kropeczki na tych swoich smutnych, skrzypiących padzikach, modląc się, że kąsola się nie przegrzała 

yeti te same smutne średnie wkleja do tematu witnes, nakłaniając innych podklapiszonów do zakupu. Teraz kupi jeszcze Fanek i razem będą się tu tasować jaka piękna goty gra, a w sercach ból, bo przepłacili za kiepskiego indyczka, który powinien kosztować 2 zeta

Edytowane przez gekon

Opublikowano

tak se wkrecaj klapie, Witness to nieudany indor na 5/10 maksymalnie. Średnią ocen można sobie w dupę wsadzić, bo pewnie sam ją oceniłeś z 10000 razy na dyszkę, te wszystkie recenzje też są po uju

Masz na jeszcze większy ból dupy.

• VideoGamer - 100
  • Destructoid - 100 
  • IGN - 100 
  • Game Revolution - 100 
  • Game Informer - 93

Ale nie martw się, może kiedyś tam, jak każdy cywilizowany gracz ogra już ten tytuł, jakieś okruchy spadną do waszego spichlerza, wówczas chłopstwo doświadczycie co to tytuł ze średnią 90%, bo obecnie to co crapy na co najwyżej 8 i division, gdzie nie wiadomo czy strzela się do murzyna czy do drzewa. Ale was knur załatwił. :kaz:

Alienation xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale będzie grany co-opik :fsg:

Ale najpierw Firewatch i SFV, a boty co tam? Jakiś z(pipi)any multiplaform i cw 24/7?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.