Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ciekaw jestem co to będzie jak powychodzą graficzne killery typu U4, które to maksymalnie obciążą konsole.

Nie lada osiągnięciem będzie przejście gry by nie spalić konsoli  :P

Szkoda, że rozbebeszyłem swoją PS4ke... miałem nadzieję, że wymiana pasty coś pomoże, a jednak nie pomogła i jest gorzej jak było.

Chyba będzie trzeba tego bubla odstawić na śmietnik, albo zrobić mu obudowę z lodówki :/

Koszt mojego moda z kartonową obudową i chłodzeniem od PC to jakieś 150zł. Konsola niesłyszalna. Cóż więcej dodać.

Od dzisiaj klaperstwo będzie znane jako LIGA RAKIETOWA

Edytowane przez Wieslawa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

źle na to patrzycie. to taka immersja. rakietowa liga to i konsola wydaje dźwięki jak startujący prom kosmiczny co by się lepiej wczuć. sony takie dobre.

i wszystko jasne, Sony :exact:

Opublikowano
Dane za Q1 2015 Ubisoft. PC 4% za ps4,ale 12% przed Xbone :D. Ciekawe jaka teraz wymowke bedzie mial CEO ubi na z(pipi)ane porty pc.

"Haha, oni serio łykają te bieda-porty za moje kieszonkowe, no nic widocznie im się to podoba" ;)

Opublikowano

źle na to patrzycie. to taka immersja. rakietowa liga to i konsola wydaje dźwięki jak startujący prom kosmiczny co by się lepiej wczuć. sony takie dobre.

Limitka xbone z forza 6 bedzie wydawac dziwki auta to sony nie moglo byc gorsze ;) Tylko sony cie nie zmusza do zakupu nowej konsoli,szach mat boty

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

@Zaqair - porównujesz sprzedaż w okresie, kiedy Ubisoft nie wydał żadnej gry, a blacharze hurtowo kupowali starocie z wyprzedaży na STEM :yao: Przyjdzie Q3 i blacha znów spadnie do kilku %.

Opublikowano

LIGA RAKIETOWA 

#4THEASTRONAUTS

Opublikowano

@Zaqair - porównujesz sprzedaż w okresie, kiedy Ubisoft nie wydał żadnej gry, a blacharze hurtowo kupowali starocie z wyprzedaży na STEM :yao: Przyjdzie Q3 i blacha znów spadnie do kilku %.

No wtedy lemmingi i ulungi pobiegną do sklepów po asasyna. xD

Opublikowano

Przyjdzie Q4 i znowu wzrosnie, wtedy to pewnie przeskoczy PS4, bo połowa konsol sie spali na Rocket League :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Ciekaw jestem co to będzie jak powychodzą graficzne killery typu U4, które to maksymalnie obciążą konsole.

Odpal sobie Order, DriveClub czy Wiedzmina. U mnie konsola pracuje tak samo, jakbym odpalił jakiegoś indyka. Kulturalna, szlachecka cisza, dopiero po dłuższej grze Nadkonsola wrzuca wyższy bieg, co trwa kilka minut i wszystko wraca do normy. Dwa razy mocniejsze od konkurencji, dwa razy mniejsze i z zasilaczem w środku, japończyki to mają łeb, a nie co te głąby z usa.

Opublikowano

YETI wymienił w jednym zdaniu prawie wszystkie gry jakie sa na PS4 :obama:

Opublikowano

YETI wymienił w jednym zdaniu prawie wszystkie gry jakie sa na PS4 :obama:

Teraz wymienię, wszystkie gry u konkurencji.

,                      .

Opublikowano

yeti odpala konsolę na 5 minut aby zobaczyć co w sklepiku bo nie ma w co grać i dlatego jest cicha :dafuq:

Opublikowano

Nie sądziłem, że PS4 może być jeszcze żałośniejsze xD. Gra która robi z konsoli suszarkę albo odkurzacz, to jest zbyt śmieszne xD

Opublikowano

Jak to nie ma w co grac?

Odpali sobie Order, Driveclub czy Wiedzmina.

Opublikowano

Nie ma w co grać :pawel:

No ale nie dziwi mnie, że piszę to osoba, która ma 212 platyn. :empathy3:

Opublikowano

Oprócz niezostawania zbyt długo w menu głównym, można za pośrednictwem prawej gałki przekierować ekran w stronę naszego pojazdu. To powstrzyma grę przed wyświetlaniem wszystkich bajerów na ekranie głównym, w efekcie czego obciążenie konsoli ulegnie zmniejszeniu.

xD

gddr5 xDDDDD

Opublikowano

Argumenty o braku życia BO PLATYNY na forum dla KONSOLOMANIAKÓW  za 3... 2... 1...

Opublikowano

Nie ma w co grać :pawel:

No ale nie dziwi mnie, że piszę to osoba, która ma 212 platyn. :empathy3:

Ale suteq nie ma 212 platyn z tego co mi wiadomo :empathy2:

Opublikowano

Ja myślałem, że to on ma 212 platyn.

No wiecie, o ci mi chodzi.

Opublikowano

:kaz:

Opublikowano

ciekawe w kiedy oficjalnym faq konsoli pojawi sie wzmianka o prawej galce, jak tak dalej pojdzie bedzie trzeba skakac na jednej nodze zeby konsola nie wybuchla < smieszna dynia xD >

Opublikowano

30 klatek w singlu  :sorcerer:

Opublikowano

gddr5 xDDDDD

nie inaczej

http://giant.gfycat.com/UntriedBlueAlbino.gif

:obama::banderas:

DAWAJ SEBA NAPIER<DALAJ PRAWĄ GAŁKĘ

Opublikowano

30 klatek w singlu  :sorcerer:

Na pokazie byly spadki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.