Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Konsolowe betony jak się miotają ze strachu przed nieuniknionym. Blacharska dominacja nadchodzi. Czym wy chcecie wojować ja już prawie nie macie gier na wyłączność bo wszystko na STEMA idzie. Filmów jak the order albo gierek 5/10 nawet nie biore pod uwage.

Kto następny kupi smoka? Robimy zakłady?

I jeszcze Yakubu, typowy janusz który już chyba zapomniał czym są dobre gry bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć calaka w crapout 4.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Konsolowe betony jak się miotają ze strachu przed nieuniknionym. Blacharska dominacja nadchodzi. Czym wy chcecie wojować ja już prawie nie macie gier na wyłączność bo wszystko na STEMA idzie. Filmów jak the order albo gierek 5/10 nawet nie biore pod uwage.

Kto następny kupi smoka? Robimy zakłady?

I jeszcze Yakubu, typowy janusz który już chyba zapomniał czym są dobre gry bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć calaka w crapout 4.

Dominacja jak za czasow Win 95

Opublikowano

wiedźmin 2 miał bardziej zyebany system walki niż 3, więc jeszcze dużo można na tym polu osiągnąć

tylko japończyki robią dobre systemy walki

Wystarczylo go dobrze poczwiczyc i byl znakomity. No ale do tego trzeba skillla

I w jakiej grze jappnce zrobili dobry system walki??

Opublikowano

wiedźmin 2 miał bardziej zyebany system walki niż 3, więc jeszcze dużo można na tym polu osiągnąć

Haha.

Opublikowano

Bayonetta. Devil May Cry. Ogólnie slashery. BloodBorne, które wg. mnie zjada sztywne Dark Souls na śniadanie, dodając do gry dynamiki.

Opublikowano

o wreszcie zeratul powiedział coś z sensem i nawet nie nagrał o tym filmika :obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

o wreszcie zeratul powiedział coś z sensem i nawet nie nagrał o tym filmika :obama:

twoja broda mnie zainspirowała :banderas:

Opublikowano

Bayonetta. Devil May Cry. Ogólnie slashery. BloodBorne, które wg. mnie zjada sztywne Dark Souls na śniadanie, dodając do gry dynamiki.

Gralem z tego tylko w dmc i jak dla mnie system walki tam byl zalosny.
Opublikowano

Panowie pilne pytanie, mam nadzieję, że doradzicie pls!

Wiecie co? Głupio się przyznać, ale w sobotę jeździłem do Media Expert po Xbox One. Pomyślałem, że skoro i tak nie ma w co grać do kwietnia, to ograłbym Tomb Raidera i byłoby jak znalazł na Quantum Break, a później albo zostawić konsole albo sprzedać. Włożyłem do bagażnika pusty karton, aby było w czym przywieść Xboxa i pojechałem do Media.

W dziale konsol stały oczywiście PS4 i kilka zielonych pudeł, bundle z Fifa16, z rozmazanym Fallout 4 i zwykłe zielone sama konsola. Podszedł do mnie jakiś typ z Media i zaczął opowiadać, udałem że nie w temacie to chętnie posłucham.

Co chwila pytałem czemu nie PS4, a on bo to bo tamto, pad lepszy, bateria dłużej trzyma, a ja "acha achaa".

Tak troche rozmawialiśmy już później o pierdołach, zaczął mi opowiadać o gierkach bo obok była ściana z pudełkami, Sunset, Forza 2, nowa Forza, Fify, Cody, Starwarsy. Tak mi nawijał i nawijał, aby cokolwiek sprzedać, a ja go dalej "Achaa achaa" i taki niezdecydowany, kupić czy nie kupić. No i przypadkiem znajomego spotkałem, który akurat ma PS4 i wie o tym, że ja również. Podszedł się przewitał "Xboxa kupujesz?" zagadał. Ten z Media sobie odszedł na odległość i z ziomkiem chwile pogadaliśmy, mówił że już ucieka bo jeszcze ma gdzieś zajechać, to wyszliśmy na zewnątrz na papierosa.
Pożegnali się i rozjechali, gdy wsiadałem do auta kucnąłem by zawiązać but i zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednim kole mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Jak myślicie czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek odkrył copy pasty

Opublikowano

za to "Potrzedł" to powinieneś na flinstona hamować. 

Opublikowano

The Division na Xbox One używa dynamicznej rozdzielczości, a tak się boty dumnie obnosiły, że w końcu gra AAA w 1080p xdddd ahahaha.

Opublikowano

Panowie pilne pytanie, mam nadzieję, że doradzicie pls!

Wiecie co? Głupio się przyznać, ale w sobotę jeździłem do Media Expert po Xbox One. Pomyślałem, że skoro i tak nie ma w co grać do kwietnia, to ograłbym Tomb Raidera i byłoby jak znalazł na Quantum Break, a później albo zostawić konsole albo sprzedać. Włożyłem do bagażnika pusty karton, aby było w czym przywieść Xboxa i pojechałem do Media.

W dziale konsol stały oczywiście PS4 i kilka zielonych pudeł, bundle z Fifa16, z rozmazanym Fallout 4 i zwykłe zielone sama konsola. Podszedł do mnie jakiś typ z Media i zaczął opowiadać, udałem że nie w temacie to chętnie posłucham.

Co chwila pytałem czemu nie PS4, a on bo to bo tamto, pad lepszy, bateria dłużej trzyma, a ja "acha achaa".

Tak troche rozmawialiśmy już później o pierdołach, zaczął mi opowiadać o gierkach bo obok była ściana z pudełkami, Sunset, Forza 2, nowa Forza, Fify, Cody, Starwarsy. Tak mi nawijał i nawijał, aby cokolwiek sprzedać, a ja go dalej "Achaa achaa" i taki niezdecydowany, kupić czy nie kupić. No i przypadkiem znajomego spotkałem, który akurat ma PS4 i wie o tym, że ja również. Podszedł się przewitał "Xboxa kupujesz?" zagadał. Ten z Media sobie odszedł na odległość i z ziomkiem chwile pogadaliśmy, mówił że już ucieka bo jeszcze ma gdzieś zajechać, to wyszliśmy na zewnątrz na papierosa.

Pożegnali się i rozjechali, gdy wsiadałem do auta kucnąłem by zawiązać but i zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednim kole mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Jak myślicie czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?

Mozesz z takimi jezdzic.

The Division na Xbox One używa dynamicznej rozdzielczości, a tak się boty dumnie obnosiły, że w końcu gra AAA w 1080p xdddd ahahaha.

A na konsoli ktora ty posiadasz w jakiej rozdzialce smiga?

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Mozesz z takimi jezdzic.

No to spoko dzięki, może człowiek spać spokojnie

Fanek odkrył copy pasty

Jeszcze jeden taki tekst i powiem aby Porucznik Borewicz wrzucił Twoje zdjęcia z Brokeback Mountain

Opublikowano

natrzepać w 1,5 roku prawie 4 k postów. Fanek ma smutne życie poza forum więc daj mu spokój.

Opublikowano

natrzepać w 1,5 roku prawie 4 k postów. Fanek ma smutne życie poza forum więc daj mu spokój.

Dolicz te z CW które się nie dopisują :P będzie z 7k

Opublikowano

jakiego skilla i co poćwiczyć, typie? przeszedłem tę gierkę na poziomie "mrocznym" i walczyłem nawet z tym typem, u którego

można zresetować drzewko umiejętności

, najcięższa walka w grze podobno, system walki w dwójce to ubogie roll roll roll ciach ciach ciach i od nowa

wszystkie japońskie slashery, brawlery, bijatyki, soulsy, no nie wiem, pograj może w jakieś dobre gierki, bo trochę wstyd ci odpisywać

Opublikowano

witness w 900p na ps4

a niby mocna konsola xdddd

Opublikowano

witness w 900p na ps4

a niby mocna konsola xdddd

start-a-fire-tobey-maguire-crying-750x31

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Co na to Yeti?!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.