Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak kumpel blacharz próbuje mi dogryźć, bo kupiłem konsole to się go pytam jak tam się gra w nowego batmana. Milczy od razu. xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Do mnie PC jako platforma odpada z miejsca, bo cały mój growy czas pochłaniałby World of Warcraft. Raidy HC na 25 osób w pełnym HD na ultra, do tego 60fpsow. Zaczynam się pocić na samą myśl :obama: Najlepszy rpg ever.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak się gra w Batmana? Wcale. Nie gra się w raka z Season Passem za 40 euro i miliardem DLC na start.

Opublikowano

Ty to w nic nie grasz. :dog:

Opublikowano

Problematyczne w stylu pływania w Wieśku, oczywiście z czasem człowiek opanowuje tę umiejętność, ale to nie znaczy, że została dobrze zaprojektowana. To po pierwsze. Po drugie, owszem nie siedzi mi SOTC, podobnie jest z ICO (może jak bym grał w ICO w dniu premiery, ale to znowu jak oczekiwanie, że Another World kogoś zachwyci wraz z wydaniem edycji na 20 lecie- promil szansy), ale ja nie pisałem o tym, że mi się koncepcja gierki polegającej na jeżdżeniu od chłopka do chłopka nie podoba, tylko że gierka w pewnych elementach się postarzała ew. nigdy nie była geniuszem. Takich podstawowych jak np. sterowanie. Ot tyle.

Sczerze? Rzadko stykałem się z opinią by ten tytuł miał złe controls Argo od osób które ograły go znów po latach. Więcej; podobał się nawet części forumowych tru gameplay on the #1 dzifko graczy. Choć przyznam że odejmując kwestie około gameplayowe wychodzi z tego imo gra na max 8. 

Z tym że chyba u każdego z nas znajdzie się tytuł, który wbił się w głowę pomimo pewnych defektów (czy będzie to gunplay w RE1-3, animacje w F:NV, czy hitboxy w W3), które nie przeszkodziły w uwielbianiu go za inne, także growe elementy. Jeśli spojrzysz na większość swoich ulubionych pozycji przez pryzmat czystego funu z gameplayu z pewnością znajdziesz choć kilka nie zasługujących na wlepiane im swego czasu dychy, czy nawet dziewiątki.

A czy ja pisałem, że jest inaczej? Podałeś listę gierek, ja dopisałem Mariana z uzasadnieniem ( z którym jak widać po części się zgadzasz). Ja nie piszę, że wśród moich ulubionych gier są tytuły, które nie mają wad, pisałem o przypadku Mariana, który wad właściwie nie ma (no chyba, że ktoś czegoś nie lubi, ale to jest kwestia indywidualna, a mi chodzi o wartości uniwersalne) i który musi być na liście każdego, kto chociaż udaje, że chce poważnie pisać o grach video. Amen.

Opublikowano

Every base Xbox One console will now come with a free copy of Gears of War: Ultimate Edition! Confirmed by @GearsViking at #SDCC

https://twitter.com/TheRazoredEdge/status/619295277502099456

:banderas: tak sie dba o fanów

Microsoft dorzuci Gears of War: Ultimate Edition za darmo do Xboksów One. Ale nie w Polsce

PLUJĄ NA WAS, A WY SIĘ CIESZYCIE :yao:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

No nawet osób posiadających Wii U jest więcej :kaz:

Opublikowano

m$ tak bardzo leje na polski rynek, że trzeba nie mieć do siebie za grosz szacunku, żeby w Polsce być fanem xboxa :/

Opublikowano

Moja plejka na szczęście nie "wyje", ba chodzi podobnie do xone.

Kłamiesz, Grodzki już tu pisał referaty, ze to niemożliwe.

KLAPY SPÓJRZCIE PRAWDZIE W OCZY - WYRUCHALI WAS

Ciebie na pewno, tylko nie wiadomo w co.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kolejne 1080/60 na PS4, które wygląda lepiej od nowej Forzy :banderas:

Opublikowano

Przecież nie pokazano nowej forzy. Tylko niektórzy z branży growej mieli jakiś kontakt i mówią, że Forza 6 ma najpiękniejsze warunki pogodowe w historii, a gra śmiga w fullHD/60. No i jest przy tym ładniejsza od drajwklabu. To jak to z tym nextgenem YETI? Przecież na Xone miało być wszystko z grafą z 360 tyle że w pełnym HD ready.

Opublikowano

No i dalej tak jest więc nie wiem o co się tak plujesz.  :kaz:

Opublikowano

Przecież nie pokazano nowej forzy.

Ćpałeś coś?

http://www.gamersyde.com/news_e3_forza_6_direct_feed_60_fps_video-16772_en.html

Co to niby jest? Forza 5,5? No fakt :dynia: :dynia: :dynia:

Forza 6 ma najpiękniejsze PREDEFINIOWANE warunki pogodowe w historii

Teraz się zgadza :dynia: Szkoda że brzydsze od dynamicznych u konkurencji.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Gry ocenia się w dniu premiery. Chyba nie chcemy wracać do prezentacji motorstorm na PS3 :reggie:

Pięknie zaora nowa Forza. Dom samochodówek jest tylko jeden a imię jego Xbox One.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ciekawe co jest głośniejsze, bolidy czy PS4 jak wyświetla wyścigi podczas deszczu. Pewnie wystarczy dobrze prawą gałką manipulować i będzie w porządeczku.

Opublikowano

Forza sama się już zaorała. Przypomnijmy:

Forza Motorsport 6's weather and night racing aren't dynamic

Z CZYM DO LUDZI JA SIĘ PYTAM :yao:

Opublikowano

boże kłócą się, który samochodzik lepszy, SAMOCHODZIK KUR.WA

XDDDDDDDD

Opublikowano

So what skoro gameplay zaorze? No ale wiadomo. Łykacie jak spermę obiecanki Sony o potężnej mocy. Uncharted też dostanie downgorad i książki kupione w bibliotece, ale to nie będzie Was obchodzić, bo w podwójnych standardach przodowaliście i zawsze.

Nic się nie stało! Klapiszcza nic się nie stało! Nic się nie staaaaało...

Opublikowano

Zmieniam zdanie - jednak ciche PS4ki mogą istnieć.

Dziś przyszły do mnie thermopady AAB Cooling i pasta Arctic MX4.

33xiupx.jpg

Konsola już poskładana i aż uwierzyć nie mogę jakie to teraz ciche. Wreszcie można grać z przyjemnością :)

Firmie Sony należy się jednak ogromny murzyński kut.as w du.pe za to, że w fabryce nie zastosowali lepszych komponentów do chłodzenia.

Wystarczyło dać lepszą pastę, thermopady na ramy, starannie poskładać i problemu by nie było.

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Czy przypadkiem Mazzeo tez nie jest z Białegostoku? Muszą mieć tam mocne ćpanie, bo te posty Wezyra to mocne (pipi).

Kolejne 1080/60 na PS4, które wygląda lepiej od nowej Forzy :banderas:

Na Xdno ile, 800/45?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.