Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak kumpel blacharz próbuje mi dogryźć, bo kupiłem konsole to się go pytam jak tam się gra w nowego batmana. Milczy od razu. xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Do mnie PC jako platforma odpada z miejsca, bo cały mój growy czas pochłaniałby World of Warcraft. Raidy HC na 25 osób w pełnym HD na ultra, do tego 60fpsow. Zaczynam się pocić na samą myśl :obama: Najlepszy rpg ever.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak się gra w Batmana? Wcale. Nie gra się w raka z Season Passem za 40 euro i miliardem DLC na start.

Opublikowano

Ty to w nic nie grasz. :dog:

Opublikowano

Problematyczne w stylu pływania w Wieśku, oczywiście z czasem człowiek opanowuje tę umiejętność, ale to nie znaczy, że została dobrze zaprojektowana. To po pierwsze. Po drugie, owszem nie siedzi mi SOTC, podobnie jest z ICO (może jak bym grał w ICO w dniu premiery, ale to znowu jak oczekiwanie, że Another World kogoś zachwyci wraz z wydaniem edycji na 20 lecie- promil szansy), ale ja nie pisałem o tym, że mi się koncepcja gierki polegającej na jeżdżeniu od chłopka do chłopka nie podoba, tylko że gierka w pewnych elementach się postarzała ew. nigdy nie była geniuszem. Takich podstawowych jak np. sterowanie. Ot tyle.

Sczerze? Rzadko stykałem się z opinią by ten tytuł miał złe controls Argo od osób które ograły go znów po latach. Więcej; podobał się nawet części forumowych tru gameplay on the #1 dzifko graczy. Choć przyznam że odejmując kwestie około gameplayowe wychodzi z tego imo gra na max 8. 

Z tym że chyba u każdego z nas znajdzie się tytuł, który wbił się w głowę pomimo pewnych defektów (czy będzie to gunplay w RE1-3, animacje w F:NV, czy hitboxy w W3), które nie przeszkodziły w uwielbianiu go za inne, także growe elementy. Jeśli spojrzysz na większość swoich ulubionych pozycji przez pryzmat czystego funu z gameplayu z pewnością znajdziesz choć kilka nie zasługujących na wlepiane im swego czasu dychy, czy nawet dziewiątki.

A czy ja pisałem, że jest inaczej? Podałeś listę gierek, ja dopisałem Mariana z uzasadnieniem ( z którym jak widać po części się zgadzasz). Ja nie piszę, że wśród moich ulubionych gier są tytuły, które nie mają wad, pisałem o przypadku Mariana, który wad właściwie nie ma (no chyba, że ktoś czegoś nie lubi, ale to jest kwestia indywidualna, a mi chodzi o wartości uniwersalne) i który musi być na liście każdego, kto chociaż udaje, że chce poważnie pisać o grach video. Amen.

Opublikowano

Every base Xbox One console will now come with a free copy of Gears of War: Ultimate Edition! Confirmed by @GearsViking at #SDCC

https://twitter.com/TheRazoredEdge/status/619295277502099456

:banderas: tak sie dba o fanów

Microsoft dorzuci Gears of War: Ultimate Edition za darmo do Xboksów One. Ale nie w Polsce

PLUJĄ NA WAS, A WY SIĘ CIESZYCIE :yao:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

No nawet osób posiadających Wii U jest więcej :kaz:

Opublikowano

m$ tak bardzo leje na polski rynek, że trzeba nie mieć do siebie za grosz szacunku, żeby w Polsce być fanem xboxa :/

Opublikowano

Moja plejka na szczęście nie "wyje", ba chodzi podobnie do xone.

Kłamiesz, Grodzki już tu pisał referaty, ze to niemożliwe.

KLAPY SPÓJRZCIE PRAWDZIE W OCZY - WYRUCHALI WAS

Ciebie na pewno, tylko nie wiadomo w co.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kolejne 1080/60 na PS4, które wygląda lepiej od nowej Forzy :banderas:

Opublikowano

Przecież nie pokazano nowej forzy. Tylko niektórzy z branży growej mieli jakiś kontakt i mówią, że Forza 6 ma najpiękniejsze warunki pogodowe w historii, a gra śmiga w fullHD/60. No i jest przy tym ładniejsza od drajwklabu. To jak to z tym nextgenem YETI? Przecież na Xone miało być wszystko z grafą z 360 tyle że w pełnym HD ready.

Opublikowano

No i dalej tak jest więc nie wiem o co się tak plujesz.  :kaz:

Opublikowano

Przecież nie pokazano nowej forzy.

Ćpałeś coś?

http://www.gamersyde.com/news_e3_forza_6_direct_feed_60_fps_video-16772_en.html

Co to niby jest? Forza 5,5? No fakt :dynia: :dynia: :dynia:

Forza 6 ma najpiękniejsze PREDEFINIOWANE warunki pogodowe w historii

Teraz się zgadza :dynia: Szkoda że brzydsze od dynamicznych u konkurencji.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Gry ocenia się w dniu premiery. Chyba nie chcemy wracać do prezentacji motorstorm na PS3 :reggie:

Pięknie zaora nowa Forza. Dom samochodówek jest tylko jeden a imię jego Xbox One.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ciekawe co jest głośniejsze, bolidy czy PS4 jak wyświetla wyścigi podczas deszczu. Pewnie wystarczy dobrze prawą gałką manipulować i będzie w porządeczku.

Opublikowano

Forza sama się już zaorała. Przypomnijmy:

Forza Motorsport 6's weather and night racing aren't dynamic

Z CZYM DO LUDZI JA SIĘ PYTAM :yao:

Opublikowano

boże kłócą się, który samochodzik lepszy, SAMOCHODZIK KUR.WA

XDDDDDDDD

Opublikowano

So what skoro gameplay zaorze? No ale wiadomo. Łykacie jak spermę obiecanki Sony o potężnej mocy. Uncharted też dostanie downgorad i książki kupione w bibliotece, ale to nie będzie Was obchodzić, bo w podwójnych standardach przodowaliście i zawsze.

Nic się nie stało! Klapiszcza nic się nie stało! Nic się nie staaaaało...

Opublikowano

Zmieniam zdanie - jednak ciche PS4ki mogą istnieć.

Dziś przyszły do mnie thermopady AAB Cooling i pasta Arctic MX4.

33xiupx.jpg

Konsola już poskładana i aż uwierzyć nie mogę jakie to teraz ciche. Wreszcie można grać z przyjemnością :)

Firmie Sony należy się jednak ogromny murzyński kut.as w du.pe za to, że w fabryce nie zastosowali lepszych komponentów do chłodzenia.

Wystarczyło dać lepszą pastę, thermopady na ramy, starannie poskładać i problemu by nie było.

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Czy przypadkiem Mazzeo tez nie jest z Białegostoku? Muszą mieć tam mocne ćpanie, bo te posty Wezyra to mocne (pipi).

Kolejne 1080/60 na PS4, które wygląda lepiej od nowej Forzy :banderas:

Na Xdno ile, 800/45?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.