Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Moja plejka na szczęście nie "wyje", ba chodzi podobnie do xone.

Kłamiesz, Grodzki już tu pisał referaty, ze to niemożliwe.

No wiesz nie wyje, bo gram na słuchawkach :dunno:

Tak serio yeti - ps4 może chodzić normalnie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Była już beka, że Halo 832x810 a Batman nie dość, że działa w plebejskim 900p to jeszcze ma problemy z utrzymaniem stałych 30 fpsów?

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-06-29-digital-foundry-kontra-batman-arkham-knight

Kolejny klap, który ma problem z czytaniem.

Obie wersje mają tendencję do drobnych spadków(wiadomo, że xbox większe ale do 29fps, które jest niezauważalne), ale przez większość czasu to betonowe 30 fps. 

Najmniejsza ilość do jakich spadły klatki to 26fps przez sekundę, ale jak w Wieśku grałeś w 15-20 na bagnach to już było dobrze nie? xD

Już pomijam to, że jeden z klapów twierdził, że 20-30fps jest lepsze niż 30fps+. xdddddd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zmieniam zdanie - jednak ciche PS4ki mogą istnieć.

Dziś przyszły do mnie thermopady AAB Cooling i pasta Arctic MX4.

33xiupx.jpg

Konsola już poskładana i aż uwierzyć nie mogę jakie to teraz ciche. Wreszcie można grać z przyjemnością :)

Firmie Sony należy się jednak ogromny murzyński kut.as w du.pe za to, że w fabryce nie zastosowali lepszych komponentów do chłodzenia.

Wystarczyło dać lepszą pastę, thermopady na ramy, starannie poskładać i problemu by nie było.

ooo kurffaaaaa, gratki za pracowitość, ale

kupować części zamienne jak do pieca, żeby dało się pograc

no normalnie #wkłądampłytęigram #nadkonsola

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Tak serio yeti - ps4 może chodzić normalnie.

Ja o tym wiem, bo moja chodzi tak samo "głośno" jak ps3 slim.

Opublikowano

Kolejny klap, który ma problem z czytaniem.

Obie wersje mają tendencję do drobnych spadków(wiadomo, że xbox większe ale do 29fps, które jest niezauważalne), ale przez większość czasu to betonowe 30 fps. 

Najmniejsza ilość do jakich spadły klatki to 26fps przez sekundę, ale jak w Wieśku grałeś w 15-20 na bagnach to już było dobrze nie? xD

29 fpsów może i nie przeszkadza, ale 900p i jednocześnie większe spadki - jakie by nie były? BEKA WNUSIU!

Opublikowano

Była już beka, że Halo 832x810

Trzeba przyznać jedno microsyfowi, że w tej generacji wprowadził kilka nowych rozdzielczości. :kaz:

HAHAHAH MAMY 2015, A CI NADAL GRAJA NA HD READY!!!!11

Opublikowano

Mamy 2015 rok, a ci dalej grają w 20/30 klatek xDDD

Opublikowano

ooo kurffaaaaa, gratki za pracowitość, ale

kupować części zamienne jak do pieca, żeby dało się pograc

no normalnie #wkłądampłytęigram #nadkonsola

To jest mega fail ze strony Sony.

Jak widać dało się problem rozwiązać prostymi metodami, ale oni woleli użyć jakiejś plasteliny (taką konsystencję miała ori pasta), niż czegoś dobrego i sprawdzonego.

Kolejny model PS4, to powinna być kupa klamorów w kartonie i ulotka "poskładaj se sam" :P

Opublikowano

Była już beka, że Halo 832x810 a Batman nie dość, że działa w plebejskim 900p to jeszcze ma problemy z utrzymaniem stałych 30 fpsów?

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-06-29-digital-foundry-kontra-batman-arkham-knight

była tuż przed tym jak chciałeś w Wiedźminie 3 stworzyć postać, klase i drużyne a potem narzekałeś na mało rozbudowany świat xd

Opublikowano

była tuż przed tym jak chciałeś w Wiedźminie 3 stworzyć postać, klase i drużyne a potem narzekałeś na mało rozbudowany świat xd

Zniszczony. :daddy::shotgun:

Opublikowano

CW odżyło na dobre  :obama:

Opublikowano

HAHAHAH MAMY 2015, A CI NADAL CZEKAJA NA GIERKI!!!!11

Opublikowano

Yeti, proszę Cię o listę obietnic z których wywiązało się Sony.

Dostarczenie konsoli nowej generacji. Microsyfowi ta sztuka się nie udała.

Uncharted też dostanie downgorad

Podaj mi jeden przykład jednego eksa na PS4, który na premierę wyglądał gorzej niż przed. Przy inFampus boty wynalazły jakiegoś screena, który niby miał dowieść, że coś tam ucięli, a to była tylko inna pora dnia, inne oświetlenie. Przy Order to samo, zmienili im stroje na mniej reprezentatywne i już downgrade, przy DC było to samo. Ja wiem, że co prezentacji eksa na PS4, to koalicja blach i botów jest w szoku, ale tak wyglądają gry na jedynego next gena na rynku.

Boty, powiedzcie mi, jak to posiadac konsole, która juz w pierwszym roku jest orana przez konkurencje w kwestii grafiki? Jak to jest żyć, ze świadomością, że do końca marnego żywota tego złomu, nie dostanie się tak wyglądających gier, które pojawiły się w pierwszym roku życia Nadkonsoli? Jak to jest grać na hd ready jak jakiś biedak i prosty chłop, gdzie szlachta zasiada na wygodnych fotelach, przy 55 calowych ledach i widzi na ekranie gry, które wyznaczają nowe standardy graficzne.

Blacho-boty przy prezentacji eksów na PS4.

cup_cake_dog.gif

Boty przy prezentacji eksów na Xdno.

http://media.giphy.com/media/F8bo1LU5U5ApG/giphy.gif

"mogli sie wstrzymać z pokazem", :myślałem, że to ten rimejk pierwszy girsów"

:kaz:

HAHAHAH MAMY 2015, A CI NADAL CZEKAJA NA GIERKI!!!!11

Dokładnie, nie dość, że 900p, to przez rok dostali Ori i możliwość robie screenów. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

CW odżyło na dobre :obama:

Chyba raczej nie,wojne i tak wygrala zielona szlachta.

To co Sony serwuje w tym momencie dla swoich smerfow :yao: Nawet mi was nie zal,plebsy zalozyly stronke gdzie probuja zwrocic uwage krawaciarzy o lepsza usluge psnu :dynia::lapka:

No i jak kochani gotowi na koncowke roku ?

Remaster kapiszonow,tearawaye, god of wary ? :cool:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Mnie tam grafika nie tyra, bo praktycznie w każdym gatunku mam wybór kilku świetnych tytułów w tym eksów. Grafika jest wyznacznikiem nowej generacji? Co z tego jak konsola usługą sieciową leży w poprzedniej, awaryjnością i głośnością bliżej jej do X360, niż jej konkurenta. Ja płacę za jakość i Microsoft mi jej dostarcza. W wykonaniu i działaniu. Wiesz jakim szokiem była dla mnie przesiadka z ledwie działającego PS3 na One? Prawdziwy next gen. Coś jak Mac względem PC, sama jakość.

Opublikowano

:pawel:

W takim razie PSX i N64 to prawdziwe next geny, bo jakościowo konsole nie do zdarcia. Co ten Białystok :empathy3:

Opublikowano

Ah te dzieci plejstejszyn z hasłami: GRAFIKA I CH.UJ

A dobrą grę dostają raz na 2-3 lata. 

:rotfl:

W 2016 hitem będzie U4, a potem? :pawel:

#Thisiswaiting.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W 2016 tylko TLG, a nie jakieś Uncharted.

Opublikowano

Przesuną na TBA. :kaz:

Opublikowano

Eh, musiałbyś posiadać Xboxa. Co ja będę ślepemu kolory tłumaczył.

Przecież mam, xboxa i x360, konsole które było warto kupić, nie to co ten najnowszy wynalazek "inżynierów" microsoftu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.