Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

LiS to Ty szanuj blachoklapie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Z SONY nigdy nie było tak dobrze. Tylko Playstation tylko sony. Tyle premier że nie wiem za co się zabrać. Cholera Gry Quantic dream w remasterze. Genialne Beyond i jeszcze lepsze HR. Do tego remaster gry roku 2013 Gravity Rush. Boże jak dobrze mieć ps4.

Zaraz puszczę pawia na fanka.

Czemu lubisz xboks? Rok temu przez 10 miesięcy żadnego eksa nie wydali, dopiero na jesień wyszło strzelanie do krasnali z niedziałającym multi (największe rozczarowanie w rankingu PSX aż się mazzeo zapowietrzył), forza i remaster gears of war, a w tym roku podobnie będzie. Najwcześniej na korkiego jakiś ex wyjdzie w listopadzie i znowu będzie to forza plus ewentualnie gearsy albo halo

A ja już za półtorej miecha zagram sobie w niszczatora wszechświatów Uncharted i Ratcheta

Coś Ci się chyba pomieszało.

Opublikowano

skonczyles to izi? ja jestem wlasnie w czwartym epizodzie i umieram z nudow, choc zakonczenie trzeciego nawet zaciekawilo i moze faktycznie w czwartym cos ciekawego zacznie sie dziac

jak to boty mogly gloryfikowac to az strach odpalac ich inne goty gierki xD

Opublikowano

Yakubu - no Quantum break w kwietniu, prawdopodobnie najlepszy tytuł dla Xboxa w tym roku.

Ale oprócz Forzy Halo i Gears coś jeszcze z dużych tytułów?

Reszta chyba wyleciała na 2017

Opublikowano

Yakubu - no Quantum break w kwietniu, prawdopodobnie najlepszy tytuł dla Xboxa w tym roku.

QB to nie eks :lapka:

Z SONY nigdy nie było tak dobrze. Tylko Playstation tylko sony. Tyle premier że nie wiem za co się zabrać. Cholera Gry Quantic dream w remasterze. Genialne Beyond i jeszcze lepsze HR. Do tego remaster gry roku 2013 Gravity Rush. Boże jak dobrze mieć ps4.

Czemu lubisz xboks? Rok temu przez 10 miesięcy żadnego eksa nie wydali, dopiero na jesień wyszło strzelanie do krasnali z niedziałającym multi (największe rozczarowanie w rankingu PSX aż się mazzeo zapowietrzył), forza i remaster gears of war, a w tym roku podobnie będzie. Najwcześniej na korkiego jakiś ex wyjdzie w listopadzie i znowu będzie to forza plus ewentualnie gearsy albo halo

A ja już za półtorej miecha zagram sobie w niszczatora wszechświatów Uncharted i Ratcheta

Wrzucanie Halo 5 Guardians do rozczarowań roku 2015 to jakieś nieporozumienie. I to jeszcze za, cytuję "problemy z serwerami i fatalne wsparcie techniczne"? Rozbo jest chyba pierwszą osobą w internecie która narzeka na servery w tej grze, a to enigmatyczne stwierdzenie o wsparciu technicznym nawet nie wiadomo do czego się odnosi. Bugi w trakcie rozgrywki? gra nie odpalała?

Afaik Rozbo nie mógł przez miech or sth wejść online w Halo 5, nawet coopa nie mogliśmy przez to skończyć. Temat był podobno ignorowany przez 343, a był powszechnym problemem, od którego pęczniały ich fora. Ale konkrety musiałby wyjaśnić Rozbo.

I sorry za enigmatycznośc, ale wiesz... podsumowanie roku, gdzie masz kilkaset znaków na wypowiedź, to nie miejsce na felieton.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ale oprócz Forzy Halo i Gears coś jeszcze z dużych tytułów?

Reszta chyba wyleciała na 2017

Ja to jestem ciekaw kiedy przyjaciel isis przeciągnie ciebie na PC i skończy się twoja miłość do PreyStation For

Opublikowano

dziś premiera intrygującego exa #niedlaklapakielbasa 

a w marcu dostajemy 4 super gierki w goldzie, zanim zdazymy przejsc dwie juz jest kwiecien i gramy w quantum fucking break?

roger that mr spencer  :ogor:

A tymczasem w plusie na marzec wyjda gierki, w ktore normalni ludzie juz nie chca na komórkach grać to rzucają je niczym ochłap klapojanuszom na pożarcie. Oni łykną dosłownie wszystko! :yao:

Opublikowano

Kyo co Ty pod kamieniem siedziales?

Od dawna wiadomo, ze jest games with cebula i cebula+. :lapka:

CW czytam okazyjnie, sorry :(

Opublikowano

Wrzucanie Halo 5 Guardians do rozczarowań roku 2015 to jakieś nieporozumienie. I to jeszcze za, cytuję "problemy z serwerami i fatalne wsparcie techniczne"? Rozbo jest chyba pierwszą osobą w internecie która narzeka na servery w tej grze, a to enigmatyczne stwierdzenie o wsparciu technicznym nawet nie wiadomo do czego się odnosi. Bugi w trakcie rozgrywki? gra nie odpalała?

Afaik Rozbo nie mógł przez miech or sth wejść online w Halo 5, nawet coopa nie mogliśmy przez to skończyć. Temat był podobno ignorowany przez 343, a był powszechnym problemem, od którego pęczniały ich fora. Ale konkrety musiałby wyjaśnić Rozbo.

I sorry za enigmatycznośc, ale wiesz... podsumowanie roku, gdzie masz kilkaset znaków na wypowiedź, to nie miejsce na felieton.

QB to nie eks.

Multi Halo 5 to chyba najlepiej działające multi na konsolach. Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie MM gdzie wyszukuje i kompletuje mecze do 10s, to jednak nie jest niedziałające multi.

No i chyba sam nie przeczytałeś nawet tego posta bo mazz pisze że to bzdury :D Co jest oczywiście prawdą bo jakoś większość przechodziła Halo 5 w co-opie i nikt nie miał problemów. No ale "powszechny problem" XD

Co te klapy to ja nawet.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

"Ecosystem Exclusive" ?  xD

Masz tutaj swój "Ecosystem Exlusive" :

A teraz możesz już wsiąść swoje tabletki i iść spać bo zanieczyszczasz środowisko ;]

Opublikowano

skonczyles to izi? ja jestem wlasnie w czwartym epizodzie i umieram z nudow, choc zakonczenie trzeciego nawet zaciekawilo i moze faktycznie w czwartym cos ciekawego zacznie sie dziac

jak to boty mogly gloryfikowac to az strach odpalac ich inne goty gierki xD

tak samo jak klapiarze hajpowały heavy rain, najgorsza filmo-gra ever, słaby plot, który nie wciągał, beznadziejnie napisane postaci i słabe twisty, walking dead wciągnął to dupom.

nie wspominając o wolf among us

a ku,rwa risk of rain prosze szanować gralem jakies 1,5 roku temu na pc, świetny roguealike

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

QB to nie eks :lapka:

Jak najbardziej EX, bo nikt normalny, majacy rozum i godnosc czlowieka nie bedzie gral w QB na urzadzeniu do Worda,Outlooka, SAP-a i Excela... :reggie:

Opublikowano

Multi Halo 5 to chyba najlepiej działające multi na konsolach. Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie MM gdzie wyszukuje i kompletuje mecze do 10s, to jednak nie jest niedziałające multi.

No i chyba sam nie przeczytałeś nawet tego posta bo mazz pisze że to bzdury :D Co jest oczywiście prawdą bo jakoś większość przechodziła Halo 5 w co-opie i nikt nie miał problemów. No ale "powszechny problem" XD

Co te klapy to ja nawet.

No lel top kek. Ja wam wstrętne boty na słowo nigdy nie uwierzę, jak redaktor naczelny największego w Polszy pisma o gierkach konsolowych pisze, że multi nie działało i fora huczały od tego to tak było, a wy tam sobie możecie szczekać hau hau

Butcher pisze, że multi nie działało miech or smth i że nawet coopa nie mogli skończyć przez to, ale nie przyjdzie taki bot i hau hau najlepsze multi na xboksie hau

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

to moj trzeci samograj jaki przechodze tego typu po HR i WD i na razie HR podobalo mi sie najbardziej, a LiS bedzie pewnie z WD rywalizowac o to co gorsze (choc jesli faktycznie czwarty epizod taki super to moze i to go pobije)

mimo wszystko kazda z tych trzech gierek takie max 7/10 w porywach, nie moj gatunek po czasie widze, HR moze tez na pierwszym miejscu glownie dlatego, ze to byla pierwsza takiego typu moja gierka, oprawa rzadzila i lubie bardzo trillery w odroznieniu od zombie movie czy beverly hills z mocami

Opublikowano

To po co w to grasz jak ci się nie podobają? Heh

Opublikowano

Co te klapy to ja nawet.

No lel top kek. Ja wam wstrętne boty na słowo nigdy nie uwierzę, jak redaktor naczelny największego w Polszy pisma o gierkach konsolowych pisze, że multi nie działało i fora huczały od tego to tak było, a wy tam sobie możecie szczekać hau hau

Butcher pisze, że multi nie działało miech or smth i że nawet coopa nie mogli skończyć przez to, ale nie przyjdzie taki bot i hau hau najlepsze multi na xboksie hau

Człowieku, ale ja grałem day zero w multi tak jak i kilkadziesiąt znajomków z friendlisty i nikt nie miał żadnych problemów, więc co ty mi tu za bzdury od łebków z tego śmiesznego PSXE piszesz skoro tak nie było :)

Multi Halo 5 przez miesiąc nie działało XD Kisnę XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jesli h5 w multi i coopie nie dzialalo to chyba zadna gra na ps4 nie ma multi w takim razie

ps. moze sie klapom z kolekcja szefa kuchni perdoli, to takie nieogary ze idzie uwierzyc

Edytowane przez kermit

Opublikowano

"jesli h5 w multi i coopie nie dzialalo to chyba zadna gra na ps4 nie ma multi w takim razie"

~ Paulo Kermito

;)

Opublikowano

Co te klapy to ja nawet.

Jak mają internet radiowy to całkiem możliwe. Graliśmy z Blantem i Karolkiem i problemów żadnych nie uświadczyliśmy

Opublikowano

Pewnie chcieli grać z izim, to by wiele wyjaśniało ;)

Opublikowano

po raz kolejny potwierdza się, że Yakubu xbox'a widział tylko na obrazkach w gazetce Mediamarkt

Skąd ta nienawiść w Tobie, bracie?

Opublikowano

>rozmawianie z yakubu o xboxie

Opublikowano

Tak na marginesie, to nie Butcher pisał na ppe swojego czasu (przed premierą gry), że BF3 będzie na X360/PS3 wyglądać lepiej niż na piecu? :P

Pure gold ;)

Opublikowano

>rozmawianie z yakubu o xboxie

no żeby się zaraz nie okazało, że u ziomka więcej grałem na onie niż ty bartłomieju :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.