Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Szalony? Jedna gierka na rok wystarczy

Opublikowano

Remake Postal zapowiedziany na PS4 i PC :banderas:

Zielony złom ponownie zapomniany.

Opublikowano

Świetnie. Tyle syfu omija XO, jak dobrze, że ta platforma nie jest zaśmiecana takim guwnem. 

Opublikowano

no spoko, przejdę sobie na jutubie

co za żenująca generacje, żeby jarać się tyle czasu oskryptowanym pifpafem

Lepszy oskryptowany / korytarzowy pifpaf niż kolejna gra z nudnym otwartym światem

Postal 1 świetna pozycja raz na jakiś czas odpalam, mam nadzieje ze to rownież będzie w rzucie izometrycznym

Opublikowano

Świetnie. Tyle syfu omija XO, jak dobrze, że ta platforma nie jest zaśmiecana takim guwnem.

Pierwszy Postal guwnem? Ok.

Opublikowano

The Order 1886 wygląda chyba ładniej niż Uncharted 4, a poziom gameplayowy ten sam... nie rozumiem podniety.

Opublikowano

zeratul U2 to nie była przypadkiem twoja gra roku? 

Opublikowano

Czyżby ND kradło pracę najlepszej firmy na świecie czyli Ubisoftu?

Concept-art z AC4:

Q1qmM2o.jpg

Zdjęcie na ścianie w U4:

i8j2M1k.jpg

uZ9mmy2.gif

No nieładnie się zachowali. 

Opublikowano

Zapowiedziano remake na PS4, vvięc dla Ciebie insta klasyk.

Jesteś najgorszym użytkownikiem tego forum, Dlaczego? Z sympatycznego nintendozyeba od króliczków stałeś się bardziej męczący, niż izi i ludwes razem wzięci. Poziom czeskimaster + mroku.

Opublikowano

Zapowiedziano remake na PS4, vvięc dla Ciebie insta klasyk.

Jesteś najgorszym użytkownikiem tego forum, Dlaczego? Z sympatycznego nintendozyeba od króliczków stałeś się bardziej męczący, niż izi i ludwes razem wzięci. Poziom czeskimaster + mroku.

Nie, od jakichś 4 lat gram w CW okropnego klapa i od tego samego czasu słyszę identyczne gadki. Już gorsze rzeczy słyszałem tutaj pod moim adresem więc nie gadaj mi o tym, że siê nagle zmieniłem :)

A Ludwes jest spoczko.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

@Wezyr

Figaro Ci zaraz napisze, że to było prowo i w ogóle beka wnusiu. 

P.S Tak będzie. 

Opublikowano

Mnie bardziej bawi wasze zdziwienie mym klaperstwem, skoro nim jestem od x lat.

Opublikowano

Yakubu - no Quantum break w kwietniu, prawdopodobnie najlepszy tytuł dla Xboxa w tym roku.

QB to nie eks :lapka:

Z SONY nigdy nie było tak dobrze. Tylko Playstation tylko sony. Tyle premier że nie wiem za co się zabrać. Cholera Gry Quantic dream w remasterze. Genialne Beyond i jeszcze lepsze HR. Do tego remaster gry roku 2013 Gravity Rush. Boże jak dobrze mieć ps4.

Zaraz puszczę pawia na fanka.

Czemu lubisz xboks? Rok temu przez 10 miesięcy żadnego eksa nie wydali, dopiero na jesień wyszło strzelanie do krasnali z niedziałającym multi (największe rozczarowanie w rankingu PSX aż się mazzeo zapowietrzył), forza i remaster gears of war, a w tym roku podobnie będzie. Najwcześniej na korkiego jakiś ex wyjdzie w listopadzie i znowu będzie to forza plus ewentualnie gearsy albo halo

A ja już za półtorej miecha zagram sobie w niszczatora wszechświatów Uncharted i Ratcheta

Coś Ci się chyba pomieszało.

Wrzucanie Halo 5 Guardians do rozczarowań roku 2015 to jakieś nieporozumienie. I to jeszcze za, cytuję "problemy z serwerami i fatalne wsparcie techniczne"? Rozbo jest chyba pierwszą osobą w internecie która narzeka na servery w tej grze, a to enigmatyczne stwierdzenie o wsparciu technicznym nawet nie wiadomo do czego się odnosi. Bugi w trakcie rozgrywki? gra nie odpalała?

Afaik Rozbo nie mógł przez miech or sth wejść online w Halo 5, nawet coopa nie mogliśmy przez to skończyć. Temat był podobno ignorowany przez 343, a był powszechnym problemem, od którego pęczniały ich fora. Ale konkrety musiałby wyjaśnić Rozbo.

I sorry za enigmatycznośc, ale wiesz... podsumowanie roku, gdzie masz kilkaset znaków na wypowiedź, to nie miejsce na felieton.

Nie moja wina że butcher i jego pracownicy przez miesiąc nie potrafili ogarnąć innej konsoli albo podłączyć ją pod innego providera żeby rzetelni zrecenzować multiplayer w grze, zamiast tego woleli zająć się pewno redagowaniem niusów i recenzji sponsorowanych przez polskie Sony, no bo kogo tam xbox, nie? No Halo 5 nie działa multiplayer, fail roku jak nic!!11

ja Halo 5 mogę wiele rzeczy zarzucić, ale na pewno nie to że jest tam jakikolwiek problem z serverami, kod sieciowy jeden z najlepszych w historii a matchmaking nawet po paru miesiącach i ubyciu częsci populacji znajduje mecz w 10-15 sekund.

Opublikowano

Czyżby ND kradło pracę najlepszej firmy na świecie czyli Ubisoftu?

Concept-art z AC4:

Q1qmM2o.jpg

Zdjęcie na ścianie w U4:

uZ9mmy2.gif

No nieładnie się zachowali. 

fake jak choy. tu masz prawdziwą wersję :kaz:

http://imgur.com/XpzKsup

Opublikowano

Znajdzie sie jeszcze jakis klap ktory bedzie bronił szrotow z plusa?

Opublikowano

Co tu bronić? Gry z plusa nikogo, bo sony nadrabia grami AAA.

XOne nie ma gier ex AAA, to nadrabia wsteczna w 20 klatkach i GwG.

Opublikowano

To w plusie dają gierki? 

:Coolface:

Opublikowano

jeszcze odnośnie Halo to odpisałem butcherowi, ciekawe czy odpowie, szkoda że fama już poszła, bo w PSXE napisali że Halo 5 jest niegrywalne, wiec yakubu i inne niebieskie karakany szczekają na forum myśląc że to prawda

http://www.psxextreme.info/topic/112386-psx-extreme-222/?p=3668508

Opublikowano

Pecetowcy xD

Klapoblacharze xD

A właśnie...stwórzmy listę prawdziwych zdeklarowanych klapoblachmenów.

1.YETI

2.easye

3.Figaro

...

Ktoś jeszcze?

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

ostatnio nadrobiłem świętą trójcę crpg i się tego nie wstydzę więc

4. nobody

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.