Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie wygląda ten nowy anczarted. Z chęcią bym ograł w przeciwieństwie do tego chu,jowego tomb raidera.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To ma być zakończenie historii, a po samych trailerach widać, że duży nacisk postawiono na fabułe, ta scena z balu niczym z filmów Hollywood, wplatanych pare nowych postaci. I kwestia jak zakończą opowieść, uśmiercą Nathana czy nie skoro to ostatnia część.

To nie będzie same strzelanie z kapiszonów

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

trzeba być mocno upośledzonym żeby grać w kapiszony dla fabuły (kogo oprócz fanka interesuje zakończenie tej historii?)

podobnie sprawa ma się z gameplayem w tej serii

Opublikowano

Fanek wie co mówi przecież doszedł w remasterze aż do basenu :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Scena balu w FF8 >>>>>>>>>>>>>>> scena balu w U4

Opublikowano

Fabuła w kapiszonach >>>>>>>>> fabuła w Okemi.

Opublikowano

martwica muzgowa

Opublikowano

okemi nie ma fabuły. Tylko ten robal coś pierdzi całą gre a kundel kopie rzodkiewki. ŻAŁOSNE

Opublikowano

to jest bardziej zaawansowane niż martwica mózgu, to martwica martwicy 

Opublikowano

Mi najbardziej spodobaly sie te duze obszary z trailera. Mam nadzieje ze bedzie mozna sporo pozwiedzac i nie jest to tylko tania zagrywka typu: cutscenka -> drake sie powoli podnosi po awesome moments i patrzy na piekny otwarty teren, nastepnie sie odwraca i ladujemy w korycie

dobre teddy, prawie ci uwierzyłem xD

Opublikowano

W tlou bylo kilka większych miejscówek i zostalo to przyjęte z duza aprobatą, wiec można wierzyć, ze ND pójdzie za ciosem i w mesjaszu będzie jeszcze lepiej.

Opublikowano

Sporo osób nie lubi Uncharted i ok, nie mam z tym problemu. Mam inne pytanie: jest ktoś kto uwielbia filmy z Indianą a nie lubi serii z Drakiem?

Indiana to film mojego dzieciństwa. Gdy wkładałem Uncharted do napędu nie oczekiwałem aż tyle...ale szybko gra kupiła mnie klimatem.

Opublikowano

zamiast grania w krapczarted wole właczyć dowolny film z indianą i przezyć fajną przygode niż ogladać skrypty z drejkiem, proste :potter:

Opublikowano

Ale nie obrażaj Indiany Jones'a może panie croco.

Opublikowano

Ech te dzisiejsze pokolenie, crap i crap. To teoche tak jak u mnie z Halo- nie lubie ale nigdy crapem nie nazwe bo nim nie jest.

Opublikowano

Ale nie obrażaj Indiany Jones'a może panie croco.

może jemu chodzi o królestwo kryształowej czaszki, wtedy ok

Opublikowano

Ech te dzisiejsze pokolenie, crap i crap. To teoche tak jak u mnie z Halo- nie lubie ale nigdy crapem nie nazwe bo nim nie jest.

Masz rację. Przykładowo jak można nazywać crap-em gry które mają nawet oceny powyżej 7/10?Przecież to oznacza że są one lepsze niż średniaki 5/10.

Są to jednak typowe wojenki gdzie jedni traktują to poważnie inni mniej poważnie. Tutaj chodzi głównie o fun oraz dogryzanie sobie.

Osobiście uważam że Uncharted jak i nowy TR są naprawdę świetnymi grami. I zapewne przyszłe części również trzymały swój dobry poziom.

Opublikowano

ja tam uważam za crap, naskocz mi croko

Opublikowano

Ostatnie dwa TR to tak ze dwie klasy wyżej od ostatnich UN. No chyba, że ktoś chce przejść TR na pałę linię fabularną, to wtedy może nie zwrócić nawet uwagi na to czym te gry się różnią.

Opublikowano

Tlou i większe miejscowki xddd Chyba dla kogoś kto pracuje w kiosku ruchu.

Opublikowano

Ostatnie dwa TR to tak ze dwie klasy wyżej od ostatnich UN. No chyba, że ktoś chce przejść TR na pałę linię fabularną, to wtedy może nie zwrócić nawet uwagi na to czym te gry się różnią.

Az sie nie chce tego komentowac.

Seria Uncharted była najlepsza seria poprzedniej generacji (Ramie w ramie z Gyrosami) U2 było arcydziełem w momencie premiery , U3 było Bardzo, bardzo dobre mimo,ze to juz trzecia czesc. Natomiast TR wyszedł pod koniec generacji  3 lata po U3 - kopiujaca wiekszosc jego rozwiazac + dodajac "brudna" otoczke.

Uncharted jest technicznym arcydziełem poprzedniej generacji.

Opublikowano

Seria Uncharted była najlepsza seria poprzedniej generacji (Ramie w ramie z Gyrosami) U2 było arcydziełem w momencie premiery , U3 było Bardzo, bardzo dobre mimo,ze to juz trzecia czesc. Natomiast TR wyszedł pod koniec generacji 3 lata po U3 - kopiujaca wiekszosc jego rozwiazac + dodajac "brudna" otoczke.

Hahaha. Ja wiem, że to CW, ale nie przesadzajmy.

Opublikowano

Seria Uncharted była najlepsza seria poprzedniej generacji (Ramie w ramie z Gyrosami) U2 było arcydziełem w momencie premiery , U3 było Bardzo, bardzo dobre mimo,ze to juz trzecia czesc. Natomiast TR wyszedł pod koniec generacji  3 lata po U3 - kopiujaca wiekszosc jego rozwiazac + dodajac "brudna" otoczke.

:dynia:

Niech pozostanie dynia, bo jakikolwiek inny komentarz tych bredni musiałby się wiązać z inwektywami ;)

Opublikowano

Arcydzieło xDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.