Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mam remaster z gamecube z dodatkami z ps2 na psn, ale jeśli będzie 60 fps to pomyśli się o jakieś obniżce w 2017 na wersję pudełkową. Imo to również ścisłe Top 5 i jednocześnie najlepszy shooter ever. Jedyne czym górowały nad nim stare residenty to klimat i puzzle.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ja tam uważam za crap, naskocz mi croko

cóz ci poradze ześ głupawy? Zmartwienie twej mamy, mi tam ryba
Opublikowano

Jaranie się Uncharted 4 gdy na PC wychodzi taki sztos. Żal mi was janusze gamingu :yao:

Co za gra :banderas:
Opublikowano

stówka za pojedynczy tytuł? jakby te 3 części RE były za tą cenę to bym może i kupił

Opublikowano

re5 do piet nie dorasta re4 ale przynajmniej dla mnie to jedna z najlepszych gier do co-opa na minionej generacji i obok sport champions (a wlasciwie to ping ponga z niego) najlepsza gra na move'a

Opublikowano

re5 do piet nie dorasta re4 ale przynajmniej dla mnie to jedna z najlepszych gier do co-opa na minionej generacji i obok sport champions (a wlasciwie to ping ponga z niego) najlepsza gra na move'a

Na move`a to tylko i wylacznie jedna dobra gra sie ukazala: Dead Space Extraction. Reszta to szmira i kapa...

Opublikowano

#team ping pong z sport champion

Opublikowano

A najlepszy resident w dziejach dalej bez remake'u/remastera ;/

@Fanek

jestes naprawde wyjatkowym gosciem, zeby nie napisac - specjalnym.

POZDRO WARJAT!

Opublikowano

ja tam uważam za crap, naskocz mi croko

cóz ci poradze ześ głupawy? Zmartwienie twej mamy, mi tam ryba

jesteś bratem fanka?

Opublikowano

uuuuu, nowy zawodnik, jaka ranga?

E? Mocne B+? S?!?!

Specjalna, jak Fanek?

Opublikowano

Dokładnie. 5 jest świetna do coopa, samemu to jest średniak, do tego AI jest na poziomie deski do prasowania. 

Opublikowano

fan klapczarted w szufladke wsadz sobie sam dave :lapka:

Dokładnie. 5 jest świetna do coopa, samemu to jest średniak, do tego AI jest na poziomie deski do prasowania. 

RE 5 super co-opa ale chyba tylko na PC bo na konsolach zrobili tak zje.bany split screen, że xD

maxresdefault.jpg

Opublikowano

e, to slabo, myslalem, ze moze jakis fan garazowych tekstowych przygodowek-indykow :(

Opublikowano

staram sie go umiejscowić kogo alterem jest ale nie pasuje mi do nikogo, za mało porywczy na usagiego, zbyt głupi na szpica nie wiem 

Opublikowano

@blubi

No ja przeszedłem najpierw na X360 właśnie na splicie, a jakiś czas potem na PC, tym razem online. 

Opublikowano

Opublikowano

nie no w april 2016 rozyebią, killzone knack or smth zobaczycie

Opublikowano

nie no w april 2016 rozyebią, killzone knack or smth zobaczycie

:yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Wypomne to w odpowiednim czasie. Pewnie bedzie jak zwykle...gry z Androida, ktorych nikt juz nie chce sciagac na platformie do tego prawilnie przeznaczonej :kaz:

Opublikowano

Niedługo na xone takie sztosy jak word i exel. A klapy co....jaranko do uncharted. :scratch_one-s_head:

A tak na poważnie na (pipi) mnie to  :/

Za to dla uncharted pożyczę sobie ps4. I tak jeszcze ze 2 razy w tej generacji będzie trzeba poprosić kolegę do tlou2 i gow.

Opublikowano

A ja nie żartuję. Sytuacja w marcu przedstawia się tak:

aag2vd.gif

Opublikowano

Co do RE5 to klasa niżej od czwóreczki, głównie klimatem. I to nawet grając co-opa z kolegą nie daliśmy rady usiedzieć przy tym, mimo że czwórkę ze 3 razy ograliśmy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.