Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mrokowi też możesz załatwić Stuku?

Proszę... :whyyy:

Oj chyba strzelę z ucha niczym guanonika hej!

Wytłumacz mi to pięściami :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Strzelaj, tylko nie zmachaj sie.

Opublikowano

Wytrzesz mi pot z czoła kurduplu. 

Wytłumacz mi to pięściami :lapka:

Soon. :lapka: 

Opublikowano

kiedy ta forza 6 na pc? nie moge sie doczekac zeby ograc w 1080p / 60fps na dual shocku 4 jak na czlowieka przystało

Opublikowano

A czy forza na pc bedzie miala polskie napisy? To wazne.

Będzie. Tam nie ma serialu i nie ma problemu z polonizacją.

Opublikowano

Dobrze, mam nadzieje ze zrozumie fabule bo nie gralem w poprzednie 5 czesci :obama:

Opublikowano

Jakiś francuski dziennikarz złamał embargo, mówiąc, że Forza 6 idzie na PC. Co tam Don mówiłeś kilka dni temu? ;)

masz szczęście że to CW, bo w innym temacie za news bez źródła strzelałbym na ciebie z ucha jak popierdolony

pb-pinch.gif

Opublikowano

To dobrze, wreszcie bedzie mozna elegancko pograc jak czlowiek w 1080p i 60 fpsach a nie jak podludki na tym rozmazanym guwnie:

Forza-Motorsport-6-Screen-Shot-2015-09-1

Opublikowano

To z X360 ?

Opublikowano

przetlumaczy ktos na polski ten obrazek, bo nic z niego nie kapuje

Opublikowano

To dobrze, wreszcie bedzie mozna elegancko pograc jak czlowiek w 1080p i 60 fpsach a nie jak podludki na tym rozmazanym guwnie:

Forza-Motorsport-6-Screen-Shot-2015-09-1

hiv w psxe pisał że FM5 wciaga dupom drivecluba, ja mu wierze

Opublikowano

Spoko Figaro, jak Forza będzie na PC, to dla mnie i żadnego bota nic to nie zmieni. Tak samo jak dla Ciebie, bo nie masz ani Xone, ani pieca, który by to pociągnął w przyzwoitej jakości i pozostanie Ci odkładać dalej na PS4  :reggie:

Może paru betonowych klapków zobaczy w końcu jak wyglądają racery najwyższej klasy... a nie, w sumie już by dawno grali na PC, które przecież mają a nie czekali na demo GT  :yao:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

2685295-0045286122-dc12q.jpg

a drivecrap dalej dla zwierząt w 30fpsach   ^_^

Opublikowano

gt sport to bedzie powrotka sf5 - wspomnicie moje slowa, oczami wyobrazni widze gierke z tragiczna zawartoscia i zlotymi obietnicami platnych jak i darmowych rozszerzen, moze nawet ktos wystrzeli z haslem, ze to sie po czasie przeobrazi w pelnoprawne gt7, ale podobnie jak willy sf5 tak znajda sie tacy co beda tego bronic - co z tego ze jedna trasa i 5 samochodow jak model jazdy fajny

Opublikowano

expert by chcial 

Opublikowano

Najlepsza scigałka na konsolach tej generacji to DC

GT Sport to bedzie (pipi) takie samo albo i mniejsze jak Prologi.

Okrutne jest to jak ta generacja nas rucha w dupe. I nawet Wiedzmin tego nie ratuje

Opublikowano

2430643691_lol_no_answer_2_xlarge.jpeg

Opublikowano

Brakuje tylko żeby jeszcze napisał "najbardziej skillowa" ;)

Opublikowano

najpierw uncharted arcydzielo a teraz to xd co to klapy maja w glowie, najgorsze jest to, ze pisza na powaznie

Opublikowano

gt sport to bedzie powrotka sf5 - wspomnicie moje slowa, oczami wyobrazni widze gierke z tragiczna zawartoscia i zlotymi obietnicami platnych jak i darmowych rozszerzen, moze nawet ktos wystrzeli z haslem, ze to sie po czasie przeobrazi w pelnoprawne gt7, ale podobnie jak willy sf5 tak znajda sie tacy co beda tego bronic - co z tego ze jedna trasa i 5 samochodow jak model jazdy fajny

Przecież to będzie prolog, tak samo jak z MGS Ground zero

Pełne GT w 2017

Opublikowano

Dzieki za spoiler fanek.

Opublikowano

Buahaha leże xD

Opublikowano

Na ps4 na pewno najlepsze wyścigi. Na szczęście gejming nie konczy się na niebieskim trądzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.