Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie na temat, piszesz, że Uncharted ssie i ma słabe strzelanie a teraz jarasz się U4. Gdzie tutaj masz coś nie temat? Twoje urojenia na mocarzu chyba tylko.

No piszac jednoczesnie ze Uncharted 2 to jedna z najlepszych gier jakie gralem na zeszlej generacji i gra dla ktorej bez zastanowienia kupilem PS3.

I ch(pipi) ze ma slabe strzelamie - Tomb Raider tez ma (pipi)owe, a gra jest dla mnie jest bardzo dobra.

W ogole z kim ja dyskutuje - typ gra na najbardziej shejtowanej przez siebie konsoli, w raki, na ktore pluje, spuszczajac sie do gier, ktorych nie widzial, nie ma i nie zagra xD To musi byc jakas dysfunkcja !

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

do mnie tez uncharted2 to top3 minionej generacji, mozna miec beke z kapiszonow, mozna miec za zle ze zaczela ona nawalnice podobnych cinematic corridor expierience ale w dniu premiery to byl top topow, w kategorii wow factor nic wiekszego wrazenia na mnie nie zrobilo na minionej generacji

Opublikowano

W TOP 3 gier powinny być tytuły, które nawet dzisiaj są znakomite i przeżyły ząb czasu.

Opublikowano

Demons Souls, SMG 2, Valkiria Chronicles, takie tam.

Wg IGN Girsy 4 też idą na PC. Ale będzie grane na moim Lenovo :banderas:

Opublikowano

Chyba jak sobie na YT włączysz.

Opublikowano

Pewnie FH 3 też wszystko co pokażą na E3 będzie ONE/Window 10

Opublikowano

Granie na laptopie...

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

W ogole z kim ja dyskutuje - typ gra na najbardziej shejtowanej przez siebie konsoli, w raki, na ktore pluje, spuszczajac sie do gier, ktorych nie widzial, nie ma i nie zagra xD To musi byc jakas dysfunkcja !

ależ piecze dupa xD

Opublikowano

Uncharted 2 kozacka gra, nie wiem jak można coś złego napisać na ten tytuł jedna z lepszych gier na PS3 i ta muzyka! 

:obama:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

Uncharted to crap, widać jak słabe jednostki miękną bo ładna graficzka.

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekac kolejnej przygody Drejka, ale bedzie grane juz w kwietniu :fsg:

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekac kolejnej przygody Drejka, ale bedzie grane juz w maju :fsg:

W końcu będziesz mógł Fankowi opowiedziec co tam u jego świni :kaz:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

96 na MC faktycznie crap.

Opublikowano

96 na MC faktycznie crap.

giphy.gif

Modern Warefare 2 - 93 super goty co nie?

Opublikowano

jedna z najlepszych gier panie asasyn hehe

Opublikowano

Zamknij sie figaro hehe

Opublikowano

Ewentualny ruch MS w kierunku upgardu konsol to ich wypad z rynku. Bo taka upgradeowalna konsola istnieje na rynku właściwie tyle co ja już zyje na świecie. Nazywa się Personal Computer i ma swoich zwolenników, którzy akceptują jej wszystkie wady i zalety.

Mam nadzieję, że tego nie zrobią bo Sony zostanie samo właściwie a to oznacza, że taki PSN będzie leżał 5 razy w tygodniu. Oni muszą mieć oddech konkurencji na plecach.

Opublikowano

Mam nadzieję, że tego nie zrobią bo Sony zostanie samo właściwie a to oznacza, że taki PSN będzie leżał 5 razy w tygodniu.

I tak klapy kupią xD chociażby dzisiaj bartiz chciał kupić banner sage za 50zł na psnie gdzie gra od 1,5 roku jest na telefonach za 5$, czo te klapy to ja nawet nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.