Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie na temat, piszesz, że Uncharted ssie i ma słabe strzelanie a teraz jarasz się U4. Gdzie tutaj masz coś nie temat? Twoje urojenia na mocarzu chyba tylko.

No piszac jednoczesnie ze Uncharted 2 to jedna z najlepszych gier jakie gralem na zeszlej generacji i gra dla ktorej bez zastanowienia kupilem PS3.

I ch(pipi) ze ma slabe strzelamie - Tomb Raider tez ma (pipi)owe, a gra jest dla mnie jest bardzo dobra.

W ogole z kim ja dyskutuje - typ gra na najbardziej shejtowanej przez siebie konsoli, w raki, na ktore pluje, spuszczajac sie do gier, ktorych nie widzial, nie ma i nie zagra xD To musi byc jakas dysfunkcja !

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

do mnie tez uncharted2 to top3 minionej generacji, mozna miec beke z kapiszonow, mozna miec za zle ze zaczela ona nawalnice podobnych cinematic corridor expierience ale w dniu premiery to byl top topow, w kategorii wow factor nic wiekszego wrazenia na mnie nie zrobilo na minionej generacji

Opublikowano

W TOP 3 gier powinny być tytuły, które nawet dzisiaj są znakomite i przeżyły ząb czasu.

Opublikowano

Demons Souls, SMG 2, Valkiria Chronicles, takie tam.

Wg IGN Girsy 4 też idą na PC. Ale będzie grane na moim Lenovo :banderas:

Opublikowano

Chyba jak sobie na YT włączysz.

Opublikowano

Pewnie FH 3 też wszystko co pokażą na E3 będzie ONE/Window 10

Opublikowano

Granie na laptopie...

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

W ogole z kim ja dyskutuje - typ gra na najbardziej shejtowanej przez siebie konsoli, w raki, na ktore pluje, spuszczajac sie do gier, ktorych nie widzial, nie ma i nie zagra xD To musi byc jakas dysfunkcja !

ależ piecze dupa xD

Opublikowano

Uncharted 2 kozacka gra, nie wiem jak można coś złego napisać na ten tytuł jedna z lepszych gier na PS3 i ta muzyka! 

:obama:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

Uncharted to crap, widać jak słabe jednostki miękną bo ładna graficzka.

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekac kolejnej przygody Drejka, ale bedzie grane juz w kwietniu :fsg:

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekac kolejnej przygody Drejka, ale bedzie grane juz w maju :fsg:

W końcu będziesz mógł Fankowi opowiedziec co tam u jego świni :kaz:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

96 na MC faktycznie crap.

Opublikowano

96 na MC faktycznie crap.

giphy.gif

Modern Warefare 2 - 93 super goty co nie?

Opublikowano

jedna z najlepszych gier panie asasyn hehe

Opublikowano

Zamknij sie figaro hehe

Opublikowano

Ewentualny ruch MS w kierunku upgardu konsol to ich wypad z rynku. Bo taka upgradeowalna konsola istnieje na rynku właściwie tyle co ja już zyje na świecie. Nazywa się Personal Computer i ma swoich zwolenników, którzy akceptują jej wszystkie wady i zalety.

Mam nadzieję, że tego nie zrobią bo Sony zostanie samo właściwie a to oznacza, że taki PSN będzie leżał 5 razy w tygodniu. Oni muszą mieć oddech konkurencji na plecach.

Opublikowano

Mam nadzieję, że tego nie zrobią bo Sony zostanie samo właściwie a to oznacza, że taki PSN będzie leżał 5 razy w tygodniu.

I tak klapy kupią xD chociażby dzisiaj bartiz chciał kupić banner sage za 50zł na psnie gdzie gra od 1,5 roku jest na telefonach za 5$, czo te klapy to ja nawet nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.