Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rhythm Heaven na pewno kupię, na to właśnie czekałem, na złączenie tych wszystkich minigierek w jedno, cudownie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Boty walczą z klapkami, a oboje są niczym w porównaniu z Sritendo :rotfl:

fixed :shieeet:

Opublikowano

Nintendo zniszczy mnie finansowo w tym roku :P

Opublikowano

Może na mnie przestały działać czerwone pastylki ale ja po tym direct nic poza grą atlusa i fire emblem dla siebie nie widziałem. Może jeszcze tekkeno pokemon. No ale nic o czym wcześniej bym nie wiedział :D Nie wiem czym się podniecać.

Opublikowano

wiedzminem 3

Opublikowano

przerywając beke z ps mortem, leci kolejny zestaw remasterków ale czajcie beke w 30 fpsach na obu konsolach :rotfl:

eurogamer-krcvqv.jpg

Opublikowano

ragus, ano direct dla 3ds bardzo na plus ale jednoczesnie odbyl sie kolejny juz pogrzeb wiiu na wizji, boze a kiedys serio chcialem kupic ta konsole bo liczylem ze bedzie zyc dlugo i szczesliwie, a mialbym druga vite tylko ze stacjonarna, mimo wszystko pare fajnych exow splodzila wiec kiedys za grosze rozwaze kupno bo tysiaka za trupa nie dam

Opublikowano

Że tak spytam, a Wii miałeś?

Opublikowano

Że tak spytam, a Wii miałeś?

Nie miał.

Nawet nie chce mi się robić listy gier, która go omija.

Opublikowano

serio chcialem kupic ta konsole 

oczywiście xD

Opublikowano

No to Wii + WiiU to tak lekką ręką 20 mocarnych pozycji jakby ktoś przebierał i nie podpasowało mu wszystko. Ja narazie to nawet nie nadążam braków w kolekcji uzupełniać o ograniu nie wspominając :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

don to tak jakby gadac ze vita ma genialny lineup bo odpala gierki z psp i psx

Opublikowano

don to tak jakby gadac ze vita ma genialny lineup bo odpala gierki z psp i psx

No ale to jest świetny argument. Vita to super maszyna jak nie grałeś w nic z PSP/PSX.

Opublikowano

która to konsola która chcial kupić ficuś? było juz

-x360 ale tylko dla pgr 4 i lost odyssey wiec za mało

-xone dla forzy horizon 2

-wii u dla tych wszystkich super gier

-3ds dla portów z wii u

no ale killzone

Opublikowano

Ficuś ale wiesz że te nowe 3ds mają wymienne obudowy. Możesz sobie coś takiego sprawić i wstydu nie będzie w autobusie czy u urologa w poczekalni

A64A0246.jpg

A64A0244.jpg

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ale mi żal Czezkiego :/ Zrobił nowy temat o grze Paragon w PC dziale, pełen eksajtu i z nutką nadziei 

Fajnie by bylo zebrac 5osobowy forumowy team :banderas:

Dostał jedną odpowiedź i to od nikogo bo Shena. Szukanie ekipy do grania na PC :dynia: Ej, ale serio, szkoda mi go :-.

Czezky jara się generyczną strzelaniną MOBA. Czyli takie są efekty uboczne grania na komputerze. To ja już wolę zagrać w te exy na Xboxie w 900p jednak.

Opublikowano

Figaro ty jesteś jednym wielkim efektem ubocznym więc Czezkiemu nie współczuj. On co miesiąc spotyka się z kilkoma osobami na granie więc ma z kim grać. Dodatkowo miał PS4 kiedyś o którym ty marzysz i zaraz po tym zakupił PC. Powinno ci to dać do myślenia :)

Opublikowano

przerywając beke z ps mortem, leci kolejny zestaw remasterków ale czajcie beke w 30 fpsach na obu konsolach :rotfl:

eurogamer-krcvqv.jpg

Ja tylko nie rozumiem jednego... skoro na PS4 wszystko jest wydawane w wersji remaster albo remake. Nawet gry z PS2... to na jakiego wała istnieje PlayStation Now?

W chwili gdy Microsoft patrzy w przyszłość, Sony jak zawsze się cofa. 

Opublikowano

Remaster Zeldy gubi klatki cały czas xD Nawet nie odpalam na razie i liczę na patcha. Nintendo xD

Opublikowano

Remaster Zeldy gubi klatki cały czas xD Nawet nie odpalam na razie i liczę na patcha. Nintendo xD

Piszesz to na podstawie posta Rayosa? Bo tylko on jeden jedyny o tym wspomina wśród grających.

Opublikowano

Podobno na DF też im wyszło, że gubi klatki. Może potem w grze jest lepiej, ale podczas pierwszych prawie 2h gry za głowę się lapalem średnio co 5 minut jak kiepsko to chodzi.

I naprawdę szczerze wątpię, że tak jest tylko na padlecie, ale dziś wieczorem potestuje normalnie na TV, ale do tego momentu już sami ogarniecie :dunno:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

8.00 rano katowice 4 marzec, ciekawe jaka frekwencja dzisiaj w slaskich podstawowkach i gimbazach

12439389_10153689424379191_3679610842153

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.