Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rhythm Heaven na pewno kupię, na to właśnie czekałem, na złączenie tych wszystkich minigierek w jedno, cudownie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Boty walczą z klapkami, a oboje są niczym w porównaniu z Sritendo :rotfl:

fixed :shieeet:

Opublikowano

Nintendo zniszczy mnie finansowo w tym roku :P

Opublikowano

Może na mnie przestały działać czerwone pastylki ale ja po tym direct nic poza grą atlusa i fire emblem dla siebie nie widziałem. Może jeszcze tekkeno pokemon. No ale nic o czym wcześniej bym nie wiedział :D Nie wiem czym się podniecać.

Opublikowano

wiedzminem 3

Opublikowano

przerywając beke z ps mortem, leci kolejny zestaw remasterków ale czajcie beke w 30 fpsach na obu konsolach :rotfl:

eurogamer-krcvqv.jpg

Opublikowano

ragus, ano direct dla 3ds bardzo na plus ale jednoczesnie odbyl sie kolejny juz pogrzeb wiiu na wizji, boze a kiedys serio chcialem kupic ta konsole bo liczylem ze bedzie zyc dlugo i szczesliwie, a mialbym druga vite tylko ze stacjonarna, mimo wszystko pare fajnych exow splodzila wiec kiedys za grosze rozwaze kupno bo tysiaka za trupa nie dam

Opublikowano

Że tak spytam, a Wii miałeś?

Opublikowano

Że tak spytam, a Wii miałeś?

Nie miał.

Nawet nie chce mi się robić listy gier, która go omija.

Opublikowano

serio chcialem kupic ta konsole 

oczywiście xD

Opublikowano

No to Wii + WiiU to tak lekką ręką 20 mocarnych pozycji jakby ktoś przebierał i nie podpasowało mu wszystko. Ja narazie to nawet nie nadążam braków w kolekcji uzupełniać o ograniu nie wspominając :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

don to tak jakby gadac ze vita ma genialny lineup bo odpala gierki z psp i psx

Opublikowano

don to tak jakby gadac ze vita ma genialny lineup bo odpala gierki z psp i psx

No ale to jest świetny argument. Vita to super maszyna jak nie grałeś w nic z PSP/PSX.

Opublikowano

która to konsola która chcial kupić ficuś? było juz

-x360 ale tylko dla pgr 4 i lost odyssey wiec za mało

-xone dla forzy horizon 2

-wii u dla tych wszystkich super gier

-3ds dla portów z wii u

no ale killzone

Opublikowano

Ficuś ale wiesz że te nowe 3ds mają wymienne obudowy. Możesz sobie coś takiego sprawić i wstydu nie będzie w autobusie czy u urologa w poczekalni

A64A0246.jpg

A64A0244.jpg

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ale mi żal Czezkiego :/ Zrobił nowy temat o grze Paragon w PC dziale, pełen eksajtu i z nutką nadziei 

Fajnie by bylo zebrac 5osobowy forumowy team :banderas:

Dostał jedną odpowiedź i to od nikogo bo Shena. Szukanie ekipy do grania na PC :dynia: Ej, ale serio, szkoda mi go :-.

Czezky jara się generyczną strzelaniną MOBA. Czyli takie są efekty uboczne grania na komputerze. To ja już wolę zagrać w te exy na Xboxie w 900p jednak.

Opublikowano

Figaro ty jesteś jednym wielkim efektem ubocznym więc Czezkiemu nie współczuj. On co miesiąc spotyka się z kilkoma osobami na granie więc ma z kim grać. Dodatkowo miał PS4 kiedyś o którym ty marzysz i zaraz po tym zakupił PC. Powinno ci to dać do myślenia :)

Opublikowano

przerywając beke z ps mortem, leci kolejny zestaw remasterków ale czajcie beke w 30 fpsach na obu konsolach :rotfl:

eurogamer-krcvqv.jpg

Ja tylko nie rozumiem jednego... skoro na PS4 wszystko jest wydawane w wersji remaster albo remake. Nawet gry z PS2... to na jakiego wała istnieje PlayStation Now?

W chwili gdy Microsoft patrzy w przyszłość, Sony jak zawsze się cofa. 

Opublikowano

Remaster Zeldy gubi klatki cały czas xD Nawet nie odpalam na razie i liczę na patcha. Nintendo xD

Opublikowano

Remaster Zeldy gubi klatki cały czas xD Nawet nie odpalam na razie i liczę na patcha. Nintendo xD

Piszesz to na podstawie posta Rayosa? Bo tylko on jeden jedyny o tym wspomina wśród grających.

Opublikowano

Podobno na DF też im wyszło, że gubi klatki. Może potem w grze jest lepiej, ale podczas pierwszych prawie 2h gry za głowę się lapalem średnio co 5 minut jak kiepsko to chodzi.

I naprawdę szczerze wątpię, że tak jest tylko na padlecie, ale dziś wieczorem potestuje normalnie na TV, ale do tego momentu już sami ogarniecie :dunno:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

8.00 rano katowice 4 marzec, ciekawe jaka frekwencja dzisiaj w slaskich podstawowkach i gimbazach

12439389_10153689424379191_3679610842153

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.