Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Baterie lub kabel > sam kabel

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

40 zł na osom eneloopy i bezstresowe granie przez xx godzin > wbudowany marny akumulator i granie na kablu.

albo drugi pad ale to akurat sam się byś zaorał dodatkowym wydatkiem :yao:

Opublikowano

Wbudowany marny aku i granie na kablu > pamiętanie o naładowaniu zapasowych osom eneloopów :Coolface:

można tak w kółko, mi tam nie przeszkadza, ani ładowanie pada, ani wymiana baterii

Opublikowano

wiadomo, ale panowie bądźmy poważni. granie na kablu w 2015 bo wbudowany akumulatorek zdechł po paru godzinach? bitch please.

Opublikowano

wiadomo, ale panowie bądźmy poważni. granie na kablu w 2015 bo wbudowany akumulatorek zdechł po paru godzinach? bitch please.

Niestety to samo można powiedzieć o bateriach, jedynie Nintendo zrobiło to dobrze z pro controlem.

Opublikowano

To trochę jak słuchanie muzyki na słuchawkach za 20zł lub jeszcze gorzej za 250+ bez daca czy dźwiękowki   :pawel:

Opublikowano

40 zł na osom eneloopy i bezstresowe granie przez xx godzin > wbudowany marny akumulator i granie na kablu.

albo drugi pad ale to akurat sam się byś zaorał dodatkowym wydatkiem :yao:

Jakbyś miał kolegów poza xbox live, to drugiego pada dawno być kupił.

Drugiego pada i kolejny zestaw osom eneloopów będąc precyzyjnym :kaz: 

Opublikowano

EDIT. Co do głośnej pracy PS4 i prędkości pobierania z PSN to albo gówniany troling, albo nie wiem o co Wam chodzi. Nigdy nie słyszałem tego "wycia" wiatraków. Sprawdzę jeszcze dziś na Rocket League, ale nie spodziewam się rewelacji w temacie. To samo z zasysaniem gier. 10gb w godzinę to dla Was długo??

To o czym piszesz, to jest norma u każdego gracza szanującego markę.

Czytam w temacie Rocke League, ze gierka goty i multi goty i ogólnie indyk goty. Czyli co, Nadkonsola dostaje kolejne perełkę, a w krainie zielonego szamba od prawie roku Knur ma zatwardzenie?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Rocket League takie 5/10 z braku laku można pograć

Opublikowano

W singlu nudzi się po kilkunastu minutach, ale z żywym przeciwnikiem za(pipi)ista zabawa ;) 

Opublikowano

EDIT. Co do głośnej pracy PS4 i prędkości pobierania z PSN to albo gówniany troling, albo nie wiem o co Wam chodzi. Nigdy nie słyszałem tego "wycia" wiatraków. Sprawdzę jeszcze dziś na Rocket League, ale nie spodziewam się rewelacji w temacie. To samo z zasysaniem gier. 10gb w godzinę to dla Was długo??

Czytam w temacie Rocke League, ze gierka goty i multi goty i ogólnie indyk goty. Czyli co, Nadkonsola dostaje kolejne perełkę, a w krainie zielonego szamba od prawie roku Knur ma zatwardzenie?

Pitolisz za przeproszeniem. Jestem z sony od psone. Miałem wszystkie konsole sony. I co ? Ps4 szumi i ściąga godzinami. A bonera nie słyszę i patcha do halo (ponad 10gb) sciagnelo mi pare godzin szybciej niż do Batmana na plejce(niecale 4gb).
Opublikowano
maxresdefault.jpg
Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

DS4 można przecież naładować do pełna w niecałe 40 min. Naładowany na max pad wystarcza mi średnio na 7-8 godzin więc nie narzekam. Może gdybym był na studiach albo w liceum i nawalał po 17 godzin jak dawniej to by stanowiło jakiś problem, ale przy obecnych możliwościach czasowych 7h jak na jedną sesję to dla mnie aż nad.

Tobie to psn działa normalnie, pełnym łączem pad działa 2h dłużej niż wynosi jego średnia może jeszcze mi powiesz, że masz jakieś gry?

No mi także działa ok. 7h i jeszcze się nie starł. kupuje się najnowszy model blisko 1.5 roku od premierze to się ma. :kaz:

Opublikowano

Szczerze to nie wiem ile mój trzyma bo zakończeniu każdej sesji podłączam dszrota do ładowania (które od zera do full ładuje się około 2h a nie 40min) i jakoś to idzie ale zdarzało mi się grac na kablu, zwłaszcza jak mam headset podpięty to szybciutko się rozladowywuje i wieczny stres że padnie w połowie czekania na me cz w tlou.

Opublikowano

It takes approximately 2 hours to charge the controller when the battery has no remaining charge.

Z bloga sony

Opublikowano

Na kablu usb tez oszczedzili? xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.