Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tak.

Nie wiem teraz czy kasowac bete z dysku, może kiedyś sprzeda się jako białego kruka za gruba mamone :banderas:

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Białego kruka, którego nie odpalisz, bo serwery będą zamknięte ;)

PS. A za 2 lata na E3 2017: Fable 4 by Platinum Games :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale Don to już wali takie farmazony że masakra. Co by Ms z(pipi)ał, Don zawsze broni Ms w taki sposób, jakby Spencer sponsorowal mu zapas bateryjek do pada..

Opublikowano

Dobrze teraz chociaż nie będę musial udawać że legends mi się podobało xd

Opublikowano

Don to przecież były naczelny polskilive.pl który zgarniał promki i bonusy za dobre słowa o marce. Pewnie awansował i stąd wali tu typową korpopapkę broniącą MS na każdym kroku.

O tym wiedziałem od dawna, ale większość ujrzała jego niedorzeczną obronę MS-u gdy ten ostro zyebał w rynku. Ogółem zaorać ;)

Opublikowano

Grasz sobie człowieku w BETĘ gry na przestrzeni dłuższego okresu, po kolei opisujesz stan gry w temacie o tej grze, na koniec stawiasz konkluzję, że najlepiej jakby developera rozwiązano, po paru miesiącach dzieje się dokładnie tak jak pisałeś wcześniej z czym się zgadzasz, no bo trudno się nie zgadzać z tym co samemu się pisało...

...ale to farmazony :D

Musiałbym być hipokrytą żeby teraz pisać jak to się źle stało, że Lionhead zamknięto, no ale żaden klap tego nie zrozumie, bo dla nich hipokryzja to chleb powszedni.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Don to przecież były naczelny polskilive.pl który zgarniał promki i bonusy za dobre słowa o marce. Pewnie awansował i stąd wali tu typową korpopapkę broniącą MS na każdym kroku.

O tym wiedziałem od dawna, ale większość ujrzała jego niedorzeczną obronę MS-u gdy ten ostro zyebał w rynku. Ogółem zaorać ;)

Ty jesteś jeszcze gorszy jeśli chodzi o niedorzeczną obronę marki od niego tylko, że niebieski ale nikt ci bonusów nie daje bo każdy mysli, że jesteś po prostu chory.

Opublikowano

Co znaczy ze w MS od dawna to planowano i swoich marketingowców odpowiednio wcześniej poinformowano.

Edit: O i rycerzyka blachy tu przywiało z wiecznym bólem pupy od torped prawdy, ale prawda jest taka że pupa boli od praktyk producentów softu i hardware ;)

Opublikowano

pomijajac fakt, ze niektrore exy pokroju Dead Rising, Ori itp. chodza na 6 letnich laptopach lepiej niz na nextgenie MS.

i jakoś poprzesz ten fakt jakimiś argumentami i linkami czy kolejny raz piszesz wyssane z palca bzdury?

daj namiary na lapka z 2010 roku które odpali Dead Rising, Ori oraz Ryse. Czekam.

Opublikowano

biorąc pod uwagę moc drzemiącą w xbonie, to jest to możliwe :kaz:

beka z was, ru(pipi)ją was na cztery baty, a i tak wam się to podoba i chcecie więcej.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

pomijajac fakt, ze niektrore exy pokroju Dead Rising, Ori itp. chodza na 6 letnich laptopach lepiej niz na nextgenie MS.

i jakoś poprzesz ten fakt jakimiś argumentami i linkami czy kolejny raz piszesz wyssane z palca bzdury?

daj namiary na lapka z 2010 roku które odpali Dead Rising, Ori oraz Ryse. Czekam.

No jeśli dobrze pamiętam, to Dead Rising 3 miało skopaną optymalizację i gra dławiła się nawet na dobrych PC, no nie wspominając o RYSE :P Ale izi wie wszystko lepiej.

Opublikowano

ufff dobrze ze od ponad roku zbudowalem sobie baze gierek i forumkowych ziomków na stemie

kiedy myslisz ze czegos sie nie da bardziej spie.rdolic przychodzi microsoft i mówi "czy ktoś mnie wołał?"

Opublikowano

Ale gdzie w moim poscie pisalem Ryse ? No i tak - zeby wyswietlic Dead Rising w 720p i 15 klatkach jak na Onie wystarczy wam karta graficzna za 150 zl - obiecuje, ze gorszej jakosci niz na Onie nie dostaniesz xDDD, jak chcecie miec 60FPSow i rozdzialke ktorej One nie widzial wystarczy GTX 560-660 ? (pipi) (pipi) moj HD6770 chyba radzil sobie lepiej z ta gra, a karta kosztowala mnie 400 zl w 2011r... Ori w zalecanych ma Radeon HD 6770 xDDDDD - karta obecnie za 120 zl chyba. xD

.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Isis już jaki blacharz xdddddd

Opublikowano

Twierdzisz ISIS, że DR3 na XO działa przez 100% czasu w 15fpsach? 

Opublikowano

isis, zastanawiam się czy ci nie wysłać mojego 6 letniego laptopa, który krztusi się przy odpaleniu visty i byś mi pokazał jak odpalasz na nim Dead Rising 3 w jakości z Xone, heh.

Opublikowano

Ladnie czlowiek przejrzal na oczy :obama:

Twierdzisz ISIS, że DR3 na XO działa przez 100% czasu w 15fpsach?

Oczywiscie ze nie - twierdze, ze na sprzecie w cenie konsoli ta gra bedzie dzialac o niebo lepiej, a jezeli wystarczy Ci 720p i kulejace 30 klatek to i 5 letni sprzet Ci to obsluzy.

Napisalem o laptopie ironicznie, bo ludzie w temacie Ori tak wlasnie ogrywaja tego poteznego exa...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mikroszafot zaorał Lionhead? I bardzo dobrze!

30acos4.gif

Szwendable to była dla mnie zawsze najgorsza z najgorszych ekskluzywnych serii M$. Jedynkę olałem, natomiast przy dwójce zasnąłem gdzies tak na samym początku, jak miałem po raz fęfnasty szwędnąć się parę wirtualnych kilometrów za świecącym punktem,żeby sie przypadkiem nie zgubić. Płakał za nimi nie będę, bo Legends zapowiadało się jeszcze gorzej. Także darmozjadów mi nie żal. Wynikną z tego dwie pozytywne rzeczy:

1. Mikroszafot przeznaczy zwolnione środki na coś o wiele bardziej rokującego.

2. M$ tym chwalebnym posunięciem przystawia tzw lut lampę do dupsk ludzi z Rare, bo jak się nie wezmą do roboty to będą następni.

A branzlującym się i pohukującym niczym małpy w buszu z radości klapom przypominam,że Sory też żegnało się i to bez żalu z nieudacznymi patafianami, np f-mą Zipper Interactive, także tego... :lapka:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Widzę, że posty iziego trzeba tłumaczyć jak wypowiedzi Kaczyńskiego. Nie miał na myśli tego co powiedział/napisał, został niezrozumiany itd. ;)

Opublikowano

Don moze pojdz dopisz jeszcze z 10 postow w temacie gry, ktora skasowales po godzinie ? xD

Opublikowano

Titanic tonie, ale DonXboxo i Mazeusz beda grali na pokladzie do konca xD

Opublikowano

Don moze pojdz dopisz jeszcze z 10 postow w temacie gry, ktora skasowales po godzinie ? xD

No i widzisz, cały czas robisz z siebie pośmiewisko. Nie skasowałem FL po godzinie, tylko jak już to dzisiaj napisałem "ostatnio". Do bety zaglądałem co parę miesięcy zobaczyć czy jest postęp i udzielałem się z tego powodu w temacie, no ale Ty wiesz lepiej. Szkoda słów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.