Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W SO chodzi przede wszystkim o poruszanie się. Stoisz w miejscu - giniesz. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czyli boty mają SO - prawdziwe mięso i sam miód dla dorosłego konsolomaniaka, który od dawna zjada zęby na gierkch, a klapy będą mieć Ratcheta - adresowaną dla dzieciaków pozycję w której strzelasz i skaczesz misiem do kosmicznych stworków. Kolorowa i słodka niczym nowy film Disneya.

Myślę że nie ma tu żadnego przypadku. Klapy jarają się grami dla dzieci, w sam raz na ich poziomie. Sprawdzone info.

Opublikowano

Ratchet wygląda super, chętnie pogram :) Po cichu liczę, że na E3 zapowiedzą, że SO2 jest w produkcji  :sir:

Opublikowano

SO2 w 60fps ale to bedzie robic w ekosystemie win10

Opublikowano

I w boskim 900p od którego klapom dupale aż będą pękać. :fsg:

Opublikowano

Sony są mistrzami działań marketingowych w tej generacji. 

Twórcy z Lionhead Studios zostali zaskoczeni anulowaniem Fable Legends i informacją o możliwym zamknięciu ich zespołu. Na szczęście twórcy z branży chcą pomóc pracownikom i na początku tygodnia przedstawiciele The Chinese Room, IO Interactive, Avalanche Studios oraz Wargamingu informowali o prowadzonej właśnie rekrutacji.

Również Sony postanowiło pomóc i na Twitterze pojawiła się następująca wiadomość:

„Organizujemy spotkanie rekrutacyjne dla wszystkich w Guildford, które odbędzie się w Lionhead Studios w poniedziałek. Możesz przyjść, napić się drinka i porozmawiać. Będą tam ludzie z naszych wszystkich zespołów SCEE i jeśli chcesz umówić się na rozmowę w wyznaczonym dniu, proszę daj znać.

Warto na pewno zaznaczyć, że identyczne spotkanie zostało zorganizowane przez Epic Games w Guildford. Akurat w tym miejscu ma swoją siedzibę Lionhead Studios oraz autorzy Unreal Engine, więc deweloperzy mogli się spotkać i porozmawiać.

Wspominam o tym na PPE, ponieważ jest to bardzo ciekawa sytuacja, która pokazuje, że branża trzyma się razem. Microsoft jeszcze oficjalnie nie rozwiązał ekipy zajmującej się uniwersum Fable, ale jak widać autorzy nie muszą się martwić o brak nowej pracy.  

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

To jest akurat norma w tej branży, Sony nie robi nic nadzwyczajnego.

Opublikowano

W końcu recykling to coś, co robią najlepiej.

Opublikowano

No jasne że nie, ale w świat poszła fama jakie to Sony jest dobre i przygarnie developerów, których Microsoft bezczelnie i chamsko chciał wywalić z roboty. Chodzi o wizerunek. 

Zieloni od dwóch tygodni przechodzą bombardowanie atomowe jedno za drugim. Przykro się robi :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dlaczego przykro się robi? Komuś jest żal korporacji?

Opublikowano

biedny microsoft :/ maja 90mld dolarow w gotowce i nie potrafia nawiazac walki z bankrutujacym sony ale mi ich szkoda

Opublikowano

Sony się rozrasta, microsoft powoli tankuje tiry i wpisuje w gps, pustynia Nevada :kaz:

Opublikowano

Też tego nie czaję jak ludzie są emocjonalnie związani z Sony czy MS :P

Zresztą, jeszcze trochę nowego info o Gears 4, premiera QB i ludzie zapomną o zamknięciu developera, o którym wszyscy pisali, że od kilku lat robi sam szajs, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie, patrzę na to z punktu widzenia Sony na fotelu monopolisty.

Opublikowano

No jakbyś był na fotelu Sony (monopolisty), to byś się cieszył ;)

Opublikowano

No jasne że nie, ale w świat poszła fama jakie to Sony jest dobre i przygarnie developerów, których Microsoft bezczelnie i chamsko chciał wywalić z roboty. Chodzi o wizerunek. 

Zieloni od dwóch tygodni przechodzą bombardowanie atomowe jedno za drugim. Przykro się robi :/

A kogo to wina jak nie tego debila z przyklejonym uśmiechem, który cały czas wam smęci jaki to Xbox jest ważny, a celowo go powoli uśmierca, przecież to wszystko nie dzieje sie przypadkiem.

Po co w ogóle ta integracja ze s(pipi)iną win10

Jak te tiry dojadą już na Nevade to Don pewnie napisze, że recycling przyjazny dla środowiska

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek, Ty akurat łykasz najgorszy szajs od Sony, więc bekowo te Twoje posty wyglądają :P

Opublikowano

Ale co łykam? remastery? wziąłem kilka bo nie grałem wcześniej w te tytuły, a bardzo chciałem.

Nie bede dla 4 gier kupował PS3 posiadając już PS4

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

A kogo to wina jak nie tego debila z przyklejonym uśmiechem, który cały czas wam smęci jaki to Xbox jest ważny, a celowo go powoli uśmierca, przecież to wszystko nie dzieje sie przypadkiem.

phil-spencer-bio-2014jpg-0a5a6b.jpg

:kaz:

Opublikowano

Gdybym miał Xboxa i bym go spotkał, obrzucałbym jajkami za to co zrobił z konsolą, a pozniej zapłacił dresom aby zrobili to jeszcze raz

phil_spencer_xbox.jpg?w=350&h=200&crop=1

a Don mu jeszcze brawo bije :rotfl:

Opublikowano

Ok słowo "marka Xbox" będzie odpowiedniejsze

Opublikowano

No jak dla mnie to podniósł ją z kolan. A Lionhead od dawna przestało robić dobre gry. Zresztą, nie wierzę że M$ nie proponował pracownikom przeniesienia do innych wewnętrznych studiów. 

Opublikowano

Mnie jedna rzecz tylko poirytowała, a mianowicie wydawanie exów z X1 na ich (pipi)nie zwanej Windows 10 Store. Daliby gierki również na Steama i wszyscy byliby szczęśliwy, ale nie, będziemy forsować ten swój żałosny sklepik.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.