Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Izi, ale taka sama pipipi jak 2 mln z hakiem BB na 40 mln konsol? Najlepszej gry generacji gotg itp.?

PS. No i dajesz te moje posty z dramą o ND, bardzo Cię proszę.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie wiem isis nie jestem devem, nie wiem ile kasy wydali na gre, ile zeszlo kopii cyfrowo i ile zrobili na tym kasy + ewentualna rekompensata MS, wiem tylko ze nie wazne co wyjdzie na xboxie i jak sie sprzeda to Ty i tak bedziesz sie zachowywal jakbys w dziecinstwie wpadl do kotla z mocarzem.

I tak, exy nie sprzedaja sprzetu co potwierdza Xbox 360 ktory jechal pol generacji na dealach z CoDe. potwierdza to PS4 ktore sprzedaje sie najlepiej w bundlach z destiny czy batmanem i potwierdzaja to gracze jak ty grajacy na zmiane w fife i battelfielda.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ponad 2mln BB to mało, jak na taki rodzaj gry? Ciekawe jak się sprzeda DS III na Xone.

Opublikowano

No nie ma co porownywac hardcorowego Bloodborna (Dark Soulsy chyba nigdy hitem sprzedazowym nie byly), bijatyki dla okreslonej gryupy do gier, ktore bez najmniejszych problemow trafiaja szerszego grona graczy.

Nie wiem isis nie jestem devem, nie wiem ile kasy wydali na gre, ile zeszlo kopii cyfrowo i ile zrobili na tym kasy + ewentualna rekompensata MS, wiem tylko ze nie wazne co wyjdzie na xboxie i jak sie sprzeda to Ty i tak bedziesz sie zachowywal jakbys w dziecinstwie wpadl do kotla z mocarzem.

No jezeli czytam, ze Rise Of The Tomb Raider sprzedaje sie slabo, to chyba troche smutne, bo taka gra powinna byc w pierwszej 10tce z palcem w (pipi)e, nawet pomimo kapiszonow 5razy gorszych niz w Uncharted.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No nie ma co porownywac hardcorowego Bloodborna (Dark Soulsy chyba nigdy hitem sprzedazowym nie byly), bijatyki dla okreslonej gryupy graczy do gier, ktore bez najmniejszych problemow trafiaja szerszego grona graczy.

XD

Czyli tak, SFV - jednego z najpopularniejszych IP w gatunku - nie można porównywać do SO, bo SO jako NOWE IP, kolorowe bardziej niż jakakolwiek gra Nintendo i to na platformie hamburgerów, w której strzelasz płytami winylowymi i pluszowymi misiami do potworów zrobionych z Red Bulla jest bardziej mainstreamowa?

KISNĘ XD

Opublikowano

A porownuj sobie do czego chcesz - SO (pipi)owo sie sprzedal, ze SFV bedzie podobnie, juz ?

Opublikowano

No jezeli wierzysz ze wszystko co przeczytasz na necie to juz nie moj problem XD.

Pewnie byles jednym z tych co potykali sie o palety w saturnie bo przeczytali ze ps4 to najpotezniejsza konsola na swiecie i 4theplayers XD.

Opublikowano

No to teraz izi, będąc konsekwentnym, to PS4 też pipipi że super exy się słabo sprzedają? No wiesz, tak jak w przypadku Klocka, c'nie?

Opublikowano

Zeby zobaczyc czy cos sprzedalo sie zle to trzeba miec jakies odniesienie i perspektywe, a nie chuy z xboxem chuyz SO chuy z Lara bo 300k bo 65k pierwszy tydzien w UK bo przeczytalem na internetach ale taki SFV co poszedl 4x mniej na dwa razy wiecej konsol to juz no ale co sie dziwicie, nic sie nie stalo przeciez, inne gatunki, nie wolno porownywac, a zreszta nikt o tym nie pisze to nic sie nie dzieje XD.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No jezeli wierzysz ze wszystko co przeczytasz na necie to juz nie moj problem XD.

No wszyscy na pewno sie uparli - najgorzej sprzedajaca sie Forza, najgorzej sprzedajace sie HALO, do tego nowe IP, czy TR ktory sprzedaje sie gorzej na Onie niz 1 czesc na 360tce lata temu - to co mam napisac ? "ze z Xboxem nigdy nie bylo tak dobrze?".
Opublikowano

No nie ma co porownywac hardcorowego Bloodborna (Dark Soulsy chyba nigdy hitem sprzedazowym nie byly), bijatyki dla okreslonej gryupy do gier, ktore bez najmniejszych problemow trafiaja szerszego grona graczy.

No w ogole xD 8,5 mln Dark Soulsów to żaden hit sprzedażowy xdddd co ten isis, do tego dwa razy większa baza graczy na ps4 i ledwo dwa miliony BB gdzie sunset na mniejszej bazie docelowej zrobił dajmy na to ten milion (pomijając, że były z nim bundle i był do grania za free przez weekend) to jest strzał w kolano isisa.

Opublikowano

Ja pierdziele, izi w jakim amoku napierdala posty bez żadnej logiki. xD

Hav7n winszuję, pięknie zaorałeś stulejarza. :hi: 

Opublikowano

No w ogole xD 8,5 mln Dark Soulsów to żaden hit sprzedażowy xdddd

sa jakies dane jak to sie rozklada na platformy? na pc gre mozna bylo wyrwac nawet za 3 dolce, a ostatnio za friko, wiec stemowcy pokemoniarze zbierali do kolekcji.

Opublikowano

Pierwsze ciężarówki w strone pustyni Nevada?

CONTAINERS_.jpg

Opublikowano

No w ogole xD 8,5 mln Dark Soulsów to żaden hit sprzedażowy xdddd

sa jakies dane jak to sie rozklada na platformy? na pc gre mozna bylo wyrwac nawet za 3 dolce, a ostatnio za friko, wiec stemowcy pokemoniarze zbierali do kolekcji.

A co to ma do rzeczy? Dane są z lipca zeszłego roku więc nie ma mowy o wliczaniu tego do sprzedaży ogólnej 

The brilliant Dark Souls series has surpassed 8.5m sales, and more than 3.25m of those were on PC.

The numbers come from a Japanese presentation by From Software, reported by Famitsu and relayed/made sense of on NeoGAF.

According to the numbers:

Dark Souls has sold 2,828,000 units worldwide
Dark Souls: Prepare to Die Edition ("with Artorias of the Abyss") has sold 2,765,000 units worldwide
Dark Souls 2 has sold 2,311,000 units worldwide
Dark Souls 2: Scholar of the First Sin has sold 600,000 units worldwide
That's a total of 8,504,000 sold
The PC-specific number comes from SteamSpy, which may not be entirely accurate. According to SteamSpy:

Dark Souls: Prepare to Die Edition has sold 1,977,541 (+/- 33,243) units on Steam
Dark Souls 2 has sold 994,455 (+/- 23,621) units on Steam
Dark Souls 2: Scholars of the First Sin has sold 256,772 (+/- 12,021) units on Steam
That's a total of 3,228,768 sold (+/- 68,885)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No to BB dobrze sie sprzedało biorac pod uwage ze wyszlo tylko na ps4.

Opublikowano

No jak dla mnie 2mln exa na 40mln baze użytkowników to jest ok sprzedaż tylko smieszy isis dla ktorego 

1mln sprzedanego SO na 20mln konsol - fail 

2mln sprzedanego BB na 40mln konsol - super, świetna sprzedaż 

RUCHAĆ LOGIKE

Opublikowano

Ale z 30mln tych ps4 jest tylko do fify i asasyna

Opublikowano

ale gdzie ja napisalem, ze BB w 2 mln egzemplarzy to swietna sprzedaz dla mnie ?

Tak sie wlasnie z botami prowadzi dyskusje - "exy na Onie sprzedaja sie c(pipi)"

"ocho - easy na mocarzu - porposze o newsy, bo sprzedaja sie za(pipi)iscie"

(wkleja newsy o marnej sprzedazy)

Na PS4 tez sie marnie sprzedaja - RUCHAC LOGIKE :dyyyynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

War... War never changes...

Opublikowano

Pierwsze ciężarówki w strone pustyni Nevada?

CONTAINERS_.jpg

Juz myślałem, że transport do Francji do serwisu. Albo z serwisu na gratowisko. Nawet niebieski kolor ciężarówki się zgadza

Edytowane przez kosci85

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.