Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wymienił 4 gry, same remastery z czego 2 nie są slasherami - to dow(nene) jakiś? :P

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To standardowi użytkownicy Playstation 4 zwani kacperkingami. 

Opublikowano

KACPERRRR KIIIING ALLRIGHT

Opublikowano

pls uwolnijcie pandę, ten kacperking to za duży bezbek :/

Opublikowano

Panda przepadła na gejonly i raczej tam już zostanie.

Opublikowano

Do czasu jakiegoś normalnego klapa wypadałoby zamknąć cw, oni juz sami siebie dobijają :(

Opublikowano

1.xone ma gorsze jakościowo gry.

2.xone ma ex w 720p.

3. Premiera konsoli, ograniczona do kilku krajów.

4.Wciskanie z początku na siłę kamerki do konsoli.

5.Poczatkowy zakaz używek.

6.Zamiat nowych gier, karmienie wsteczna i gier z N64.

7.Brak ex, wszystko leci na pc.

8.Don Sterydo największym botem stulecia, jakby nie Ms z(pipi)ał, on zawsze na straży stoi. Ms płaci mu w postaci smyczek na szyję, bateriami do padzika, i VołCzerami na kebaba.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Wiesz, że punkt 2 i punkt 7 się wzajemnie wykluczają? Mocarz na kolację był? 

Opublikowano

CW jescze nigdy nie było tak kiepskie. Od kiedy YETI się schował po zaoraniu i zajął się w 100% budowaniem domu, a w armii Sony został tylko kacperking, czezkimaster i figaro do doczepnego, to temat zszedł na psy. Co drugi post wojsko Kaza pod wpływem mocarza ciągle wypisuje to samo, zaprzeczając samym sobie, samoorając się i generalnie podważając istnieniu jakiejkolwiek istoty szarej pod swoimi czaszkami :/ 

NIE O TAKIE CW NIC NIE ROBIŁEM 

Opublikowano

cw czerwiec 2013 to była złota era tego tematu 

Opublikowano

No nudno tu troche. Nawet po blaszaku nikt juz nie jedzie bo dla botow to juz taki lepszy Xbon wiec co swoje to szanuja a klapy nie mają amunicji bo kapiszonów na wakacjach i wykrzykiwania NO ALE GRAFIKA nikt juz nie bierze na poważnie. Ech

I jeszcze gurva ten KacperKing xD

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Co jak co, ale takie Rare Replay chętnie bym przygarnął. Masa świetnego contentu, w tym Conker i Banjo Tooie, które na kartridżu osiągają horrendalne ceny.

Opublikowano

Do czasu jakiegoś normalnego klapa wypadałoby zamknąć cw, oni juz sami siebie dobijają :(

Niestety zieloni tak się cofneli w technologi że nawet nie ma już o czym z nimi dyskutowac
Opublikowano

Niestety zieloni tak się cofneli w technologi że nawet nie ma już o czym z nimi dyskutowac

dlatego grasz w grę z pegasusa na ps4?

Opublikowano

Gorzej, oni grają tam w division.

Opublikowano

no mnie ukjo dzis zapraszał do party ale bałem się, że rakiem się zaraże

Opublikowano

Mogę sobie grać nawet w Mario jakby było, to nie ma nic do rzeczy.

A Broforce jest tak źle przeportowane że chyba Bardziej spartolic się tego nie dało...

Opublikowano

Gry z plusa nikogo, ps4 ma i będzie mieć takie petardy że zielone ufoludki będą z zazdrością patrzeć w co gra szlachta.

Wy tylko Ori i SO plus killer moda na sukces instynkt.

Kolejny raz, ps4 niczym rozśwcieczony kombajn, kosi zastępy zielonego szamba.

Opublikowano

Wystarczy ograniczyć graczy z PL/Ru do minimum i granie online od razu staje się przyjemniejsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.