Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mogliby taki eksperyment zrobic i dac na jeden dzien multi w nowym doomie polaczone, ale by byly jaja

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mogliby taki eksperyment zrobic i dac na jeden dzien multi w nowym doomie polaczone, ale by byly jaja

Ale byłaby rzeźnia graczy kąsolowych,chętnie bym to pooglądał.

Opublikowano

Ale bedzie sie strzelalo do klapow na Elite Controller :fsg:

Opublikowano

Jakby większość multiplatform miałoby crossplay ps4>korki to byłoby git, a jak jeszcze byłyby serwery ps4 vs boty to już w ogóle wyjobas by był, ależ bym nakurwiał do śmieci :fsg:

Opublikowano

PS4vs Xone nie ma sensu, jak przecież PSNotWork co chwila leży to co to za zmagania XD

Opublikowano

No wymieniaj te awarie xD

Ale bedzie sie strzelalo do klapow na Elite Controller :fsg:
Z tym Elite Controlerem to cos jest mocno nie tak - juz lepiej galki na zwyklym chodza...
Opublikowano

Przywoływanie filmiku o ćpunie. xddddddddd

Na pewno BILL GATES naprawi sieć. :rotfl: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przywoływanie filmiku o ćpunie. xddddddddd

Jakim cpunie ? Przeciez to Snoop Dogg..

Opublikowano

Znany wszystkim przeciwnik marihuany 

Opublikowano

weźcie coś zróbcie z tym CW, bo od wielu stran jest tu taka posucha, że oczy wysychają od samego patrzenia, klapki zamordowały GOTY temat, zadowolony z siebie jesteś Figaro? Czezkimaster? Kacerpking? :frog:

Opublikowano

Rocket league pierwsza gra z cross platformowym multi (pc, ps4, xpiard), ciekawe jak to się rozwinie w przyszłości i czy więcej wydawców będzie się decydowało na takie multi. 

Blacharnię to bym blokował już w Menu konsoli :shotgun:

Opublikowano

Wrzućcie jakieś gify, bo to jedyna pozytywna rzecz, jaką można zobaczyć o tym temacie.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

ŻAŁOSNA GRA. A wiele forumowiczów (podobno porządnych) giercuje w najlepsze. Mam nadzieje że dobrze się bawicie przyczyniając się do stopniowego niszczenia gierek wideo. NIE POZDRAWIAM.

Opublikowano

Jest ok.

Opublikowano

Podobno ubi ma wypuścić ekskluzywne dla polski dlc The Division 303 :banderas:

Opublikowano

Sobie może orać, ale The Division to najlepiej sprzedająca się gra w UK w Q1 od czasów Gran Turismo 4. Swoją drogą mesjasz bijatyk czyli Syf V sprzedał się gorzej niż Naruto na PS4

top kek

wykastrowane z zawartości (będzie w dlc) , zabugowane 2d gówienko sprzedało się słabo? no niesłychane

Opublikowano

Gnojenie ubi jak zawsze na propsie :fsg:

Ale typ zaoral.

Pozdrowienia za wspierajacych ubisoft. Na premiere.

Opublikowano

Co Ty zlego widzisz w Division? Wreszcie jakas nowa marka a nie odcinanie kuponow.

Opublikowano

Co Ty zlego widzisz w Division? Wreszcie jakas nowa marka a nie odcinanie kuponow.

Jaka nowa marka? A Destini, a Bordersy? :Coolface:  A że inny setting? Oj tam oj tam :cool:  :czesc:

Opublikowano

Division jest gites  a to że SF V się nie sprzedał to kogo niby dziwi?

Po pierwsze bijatyki prawie nikogo.

Po drugie ci co chcą grę czekają aż wyjdzie z bety

Po trzecie jak juz kupować to wersje ultimate w końcu to capcom :D

Ja zastanawiam się nad kupnem tego naruto podobno dobry (grałem w dwie pierwsze cześci na poprzedniej generacji)  ale SF v nigdy nie kupię.

Opublikowano

the-division-face-glitch.jpg

AJKONIK  :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ŻAŁOSNA GRA. A wiele forumowiczów (podobno porządnych) giercuje w najlepsze. Mam nadzieje że dobrze się bawicie przyczyniając się do stopniowego niszczenia gierek wideo. NIE POZDRAWIAM.

No ale Pawcio w tej grze juz nawet Kojima przepadl zamiast robic nowe ip.

Nawroc sie.

e706c41d135c3837dff13e0c6b3e171b.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.