Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co było z somą? Grałem w okolicach premiery i chyba było wszystko okej.

ja na premierę na ps4 i klatkowało często . Szczególnie przy wyjściu z pomieszczeń do wody oraz te loadingi :D  Ja nie mówię że nie dało się grać ale szanujmy się. Przy firewatch zmądrzałem i grałem na PC.

PC zawsze będzie lepszą platformą jeżeli chodzi o gry indycze czy gry robione od podstaw na pc przez dewelopera jak wiedźmin 3, Obcy izolacja czy Dying light. Gry EA czy Warnera to taśmówki pod konsole. Batman miał innego dewelopera pc wersji :D  Sytuacja z mortalem czy NFS to wyjątki potwierdzające regułę.  Obecnie więcej gier na pc działa lepiej bo konsole nie nadążają patrz SF V.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak te loadingi pamiętam i były strasznie wkurzające. Spojrzałem w trofea i grałęm w to SZYBCIEJ od ciebie o 3 dni. CZY TY TO ROZUMIESZ BLANT?

Edit. jednak mi się poyebało xd, zaczęliśmy w ten sam dzień :D

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

ja rozumiem - jestes przebrzydlym klapem i przymykasz oko na klatki

Opublikowano

Tak te loadingi pamiętam i były strasznie wkurzające. Spojrzałem w trofea i grałęm w to SZYBCIEJ od ciebie o 3 dni. CZY TY TO ROZUMIESZ BLANT?

Edit. jednak mi się poyebało xd, zaczęliśmy w ten sam dzień :D

wiem bo nawet bawiliśmy się w spoilery na party i wkurzaliśmy kolege z forum :D

Opublikowano

Ja gralem niedawno i gra chodzi chyba w 10 fpsach miejscami.

Technologiczny potworek !

Opublikowano

kupił se kompa i od razy mądrze gada :D Składamy się na PC'ta dla mendrka ?

Sprzeda i kupi kilka zapasowych PS3

Opublikowano

Już bym wolał te pieniądze na ZUS przelać

Opublikowano

Miałem PC. Dwa razy nabrać się nie dam, nawet za dopłatą, moje zdrowie psychiczne jest bezcenne. PC z natury zawsze będzie ujowy, kiedyś to przynajmniej rekompensował, a dziś serwuje litry patologii (early access, online drm, brak pudełek, masowe cheaterstwo, ect. ). I jeszcze to wyczekiwanie aż coś skapnie z konsolowego stołu, a to jakiś zgniły kęs.

Nie dziękuję, postoję...

Opublikowano

Już bym wolał te pieniądze na ZUS przelać
Kisne XD
Opublikowano

Playstation 4

-early access (DriveClub, Street Fighter V i resztą produktów typu AAA)

-połowa zawrtości ps store nie ukazuje się pudełkach (Amplitde, Soma, Firewatch, Salt&Sanctuary, The Witness, Gone Home, Unravel, Layers of Fear etc etc)

-płatny online, który często się sypia

-brak dowolnosci w podlączeniu kontrolera więc jesteś zmuszony siedzieć na kablu jak dwie generacje wstecz

-bez słuchawek nie podchodz do konsoli bo nie da się wytrzymać hałasu

super sprzęt kur,wo!

Opublikowano

ale to early access na pc przynajmniej jest OPISANE jako early a na ps4 sprzedają to jako pełną grę :D  Swoją drogą taki prison architect czy darkest dungeon były 1000 razy pełniejszymi grami w early niż Drive Club czy SF V na premierę .  Fuck logic I am  Sony fanboy :D

Opublikowano

Miałem PC. Dwa razy nabrać się nie dam, nawet za dopłatą, moje zdrowie psychiczne jest bezcenne. PC z natury zawsze będzie ujowy, kiedyś to przynajmniej rekompensował, a dziś serwuje litry patologii (early access, online drm, brak pudełek, masowe cheaterstwo, ect. ). I jeszcze to wyczekiwanie aż coś skapnie z konsolowego stołu, a to jakiś zgniły kęs.

Nie dziękuję, postoję...

(pipi) typie, bo na tosterze sony nie masz tego, dodaj jeszcze z(pipi)aną jakość sprzętu, brak lokalizacji i te same gry dwa razy drożej i płatne online.

medrek to nie trol, mednrek to osoba patologiczna 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ale to division jest miodne chłopaki :banderas: jakby co to zbieram ekipe do przemierzania NY city. Nick:pawciokratos zapraszajcie.

Opublikowano

Pawcio zaraz pójdzie zapro, podlvluje w weekend i będzie ekipa na dzielnie.

Opublikowano

jeśli to oznacza the division w 4k przy 60fps na psvr to mają moje pełne wsparcie i pieniądze mojej mamy

Opublikowano

PS4.5 vs Xbox One point Two :obama: co za generacja :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Exy w jeszcze lepszej jakości ? Jestem na tak :banderas:

Pawcio wysłałem zapro :ogor::lapka:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Kiedyś był podobny news na tym pseudo portalu, że pod koniec 2015 ma wyjść ps4 4k i xone 4k..Rakowy portal..

Opublikowano

Kiedyś był podobny news na tym pseudo portalu, że pod koniec 2015 ma wyjść ps4 4k i xone 4k..Rakowy portal..

kotaku to nie rakowy portal, a to oni podali to infoo ps4.5.

Już widzę "Remaster The Order 1886 za jedyne 249zł - dostępny tylko na ps4.5" :dynia:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jakby to była prawda to nie wiem, już jest beka z sony, a co w przypadku 4.5?

Kurfaa xD 

Opublikowano

Ale ppe łyka wszytko jak leci, pamiętam jak mieli takie przecieki i wtyki że ma być tlou na ps3 w plusie, takie zamieszanie i (pipi) prawda.. Im wystarczy że Andrzej znajdzie jakieś info w necie (nie potwierdzone), że jutro kończy się generacja konsol, to już w(pipi)ą takiego newsa.. Gruszczyk to taka hiena, łyka wszystko, aby licznik na stronie się zgadzał...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.