Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pod koniec roku ps 4,5 a ten ulepszony xbox kiedy ?

Edytowane przez KacperKing

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Post pod postem? Myśle że stulejaro zasługuje na dożywotniego bana za takie przewinienie.

Opublikowano

Insajder który przewidział TLG i FF7 na ostatnim E3, sugeruje, że ulepszony PS4 wyjdzie pod koniec roku i że będzie po prostu grał te same gry, ale w lepszej rozdziałce/framerate. Nie będzie gier eksluzywnych tylko na PS4,5. 

Jezusie. 

jeszcze te (pipi)y by zachecic do kupna ps4,5 pewnie zaraz beda specjalnie pogarszac wersje pod stare ps4 by roznice byly totalne i by komfortowo w dany tytul gralo sie dopiero na nowej revizji, tak jak np activision robilo z codem

Opublikowano

Post pod postem? Myśle że stulejaro zasługuje na dożywotniego bana za takie przewinienie.

Milcz, psie.

jeszcze te (pipi)y by zachecic do kupna ps4,5 pewnie zaraz beda specjalnie pogarszac wersje pod stare ps4 by roznice byly totalne i by komfortowo w dany tytul gralo sie dopiero na nowej revizji, tak jak np activision robilo z codem

Kto wie. Mam nadzieję, że wyjdzie ogromna guwnoburza, tak jak z DRM i always online i cofną te pomysły.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Będzie beka jak TLG wyjdzie na tym ps 4.5. XDDDDDDD

Opublikowano

I jeszcze wyzywa, nie polecam tego użytkownika.

Opublikowano

>sugerowanie, że i tak nie kupicie

>sugerowanie że ficek nie weźmie tego przed gierką nintendo

Opublikowano

PS4.5   Spencer o sprzętowym ulepszeniu XO, nintendo z nowymi 3DSami i dziwacznymi plotkami o NX....Chryste Panieee prawdziwa konsolowość zdechnie całkiem ale Zeratul pewnie w siódmym niebie jak będzie co 1-2 lata ulepszał konsole.

Wiadomo że po premierze takich konsol starsze wersje byłyby po czasie byłyby traktowane jak śmiecie, a devi będą robić gry pod dwie specyfikacje.

Opublikowano

Beka z typów co myślą, że pograją w 4K na konsoli za półtora tysiąca złotych. Mało który pecet sobie z tym radzi, a kosztuje kilka razy więcej niż konsola marząca o płynnym 1080p.

Opublikowano

Oglądam stream Lirika, chce se on pograć w Battlefronta, a tam ledwo 5k graczy na wszystkich pctowych serwerach XD

No tak, nie ma skrzynek i skórek na noże, ale nie dziwcie się potem jak EA czy Ubi zatrudnia januszy do portów z konsol. Nawet Lirik to sam skomentował, że nie dziwi go dlaczego wydawcy mają w pupie pcta ;)

Opublikowano

kto to kurwa jest lirik xD

Opublikowano

według moich obliczeń konsole, które będą oferować gry w rozdzielczości 4k przy 60 klatkach na sekundę dostaniemy dopiero w 2024 roku

Opublikowano

Na Xbox Three and a half i na PlayStation 5.25?

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

ledwo wierze w 4K, a ty mi wyskakujesz z 60 fps'ami ;]

Opublikowano

żartowałem

chvja do buzi dostaniecie a nie 4k

B7U3cChCQAEYaZu.jpg

Opublikowano

>sugerowanie, że i tak nie kupicie

>sugerowanie że ficek nie weźmie tego przed gierką nintendo

Dadzą mu nowego Killzone i zaraz poleci

Opublikowano

Zaraz, zaraz. Poczytałem sobie dzisiaj newsy o PS VR i nasuwa się pytanie, czy Driveclub VR ma być osobną grą? Tym samym Driveclubem z patchem na gogle wydanym po raz drugi za 259zł? Trochę niemiło.

Opublikowano

IMO te dopakowane wersje X1 i PS4 to prawda. Ciekawi mnie tylko jak to "sprzedadzą". Interesujące jest to też czy już pod koniec roku chcą je wypuścić czy dopiero w przyszłym.

Opublikowano

Prawda jest taka, że jak sony wyjdzie z tym jako pierwsze a ludzie to łykną to wiecie kogo można obwiniać za upadek gamingu. :kaz: 

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem, że na dobrą sprawę to po prostu nowa generacja, a to oznaczać będzie, że Figaro i Mendrek są dwie do tyłu xD

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem, że na dobrą sprawę to po prostu nowa generacja, a to oznaczać będzie, że Figaro i Mendrek są dwie do tyłu xD

Jest nam bardzo przykro, że nie możemy uczestniczyć w tym morzu raka z wami :/ Ja to chyba wolę odpalić sobie SNESa i przejść sobie znowu Secret of Mana, a nie jakieś Diwyzjona z resztą dzielnic później.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.