Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

I można kupić od niego gry w folii w okazyjnych cenach. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Problem tylko w tym ze DF sie zachycalo grafa w QB, w sumie ciagle sie zachwyca piszczac ze grafa zayebista, efekty zayebiste, zero zabkow, textury ostre ale ludzie i tak beda pisac ze 720p i chuy beka.

Z jednej strony beka bo MS nic sie nie nauczycl ze bez 1080p nawet nie  podchodz ale z drugiej strony jak gra wyglada dobrze i gra sie dobrze to po co wiecej?

No dokładnie gra niszczy szrota4 ze swoimi gierkami jak unch3.1 900p wystarczy poczytać opinie i testy, efekty nieosiągalne dla ps4 więc nic dziwnego że Sorry robi 4.5  :)  

QUANTUM FUCKING BREAK! Jeszcze 2 tygodnie i będzie grane  :obama:

Opublikowano

Jaki progres? Dali 720p ale zabrali napisy pl które miał alan.

Wyszli na zero

Remedy zero

Xbox zero

(pipi), tą pseudo konsolę powinni nazwać zero, xbox zero

Opublikowano

Jezyka sie nauczcie lepiej.

Opublikowano

Nie chciało się nosić teczki to teraz noszą woreczki. :kaz: 

Opublikowano

Gra o strzelaniu tak bardzo niegrywalna bez polskich napisow ale texty DF na kilka stron o analizie graficznej juz dawno przeczytane od deski do deski.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Czyli klapy orają się same. Dzień jak co dzień.  

Opublikowano

Gra o strzelaniu tak bardzo niegrywalna bez polskich napisow ale texty DF na kilka stron o analizie graficznej juz dawno przeczytane od deski do deski.

No przecież jedyne co oni tam zrozumieli to 720p... stąd problem.

Opublikowano

Opanowałeś już wybieranie ekwipunku w bb?

Opublikowano

Nie chciało się nosić teczki to teraz noszą woreczki. :kaz:

Większość osób na tym forum nie przeszkadza brak lokalizacji w tym mi, ale do kur.wy nędzy jak chcą coś zawalczyć na danym rynku to lokalizacja kinowa powinna być standardem zwłaszcza w korytarzykowej grze.

Opublikowano

Opanowałeś już wybieranie ekwipunku w bb?

Jako, że posiadam coś więcej niż PS4 to miałem trochę więcej gier do ogrania i nie musiałem się limitować do jednego bb, więc odpowiedź brzmi nie.

Opublikowano

Klapki nie mają w co grać, że przejmują się rozdziałką i wersją językową gry w którą nigdy nie zagrają?

Opublikowano

Problem tylko w tym ze DF sie zachycalo grafa w QB, w sumie ciagle sie zachwyca piszczac ze grafa zayebista, efekty zayebiste, zero zabkow, textury ostre ale ludzie i tak beda pisac ze 720p i chuy beka.

Z jednej strony beka bo MS nic sie nie nauczycl ze bez 1080p nawet nie  podchodz ale z drugiej strony jak gra wyglada dobrze i gra sie dobrze to po co wiecej?

No dokładnie gra niszczy szrota4 ze swoimi gierkami jak unch3.1 900p wystarczy poczytać opinie i testy, efekty nieosiągalne dla ps4 więc nic dziwnego że Sorry robi 4.5   :)

QUANTUM FUCKING BREAK! Jeszcze 2 tygodnie i będzie grane   :obama:

Za dużo mocarza ? Przecież na pierwszy rzut oka widac ze Uncharted 4  wciaga dupą qb pod względem grafy.Jakim zaślepionym debilem trzeba byc aby tego nie zauwazyc ? Ale to ze was ms rucha od kilku tygodni to nieważne jest

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

czyj to alter

Opublikowano

no wyróżniac sie glupotą na tle klapów to naprawde jest spore osiagniecie, brawo kacper!

Opublikowano

Ej, mogę kupić jakąś konsolę albo peceta. Mówcie co mam wybrać i dlaczego (tylko bez gier, "które są zapowiedziane").

A, no i piszę to tutaj, bo chętnie popatrzę na wasze kłótnie :)

Opublikowano

idź gdzies napisz ze twoja ulubiona gra to undertale

Opublikowano

Ej, mogę kupić jakąś konsolę albo peceta. Mówcie co mam wybrać i dlaczego (tylko bez gier, "które są zapowiedziane").

A, no i piszę to tutaj, bo chętnie popatrzę na wasze kłótnie :)

kolejny

kim wy jesteście pajace xD

Mesjasz :obama:

15:46

poproszę jeden solidny argument przemawiający a tym, że ci przeciwnicy są zaznaczeni na czerwono

Opublikowano

Może główny bohater ma robotyczna rękę albo nie ma jednego oka?

Opublikowano

poproszę jeden solidny argument przemawiający a tym, że ci przeciwnicy są zaznaczeni na czerwono

Chca zachecic do gierki posiadaczy ps4?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.