Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Za cene smoka bedziecie mieli Wii U wiec lepiej kupic smoka i miec exy pokroju stardew valley, oceanhorn, ut, pillarsy, gierki z wiiu emu, exy z ps4, exy z xbona i najlepsze multiplatformy

ty nie głupie to

Wszytskie gry za polowe ceny i wyprzedaze, z grami od 4 zl, ktore na konsoli kosztuja 120...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

stardew valley lepsza od tych wszystkich gier o hodowli i ogrodnictwie na ds i 3ds. Mody pod siebie po instalowałem teraz to wygoda i przyjemność polecam. Na konsoli tego typu gry mnie wkurzały bo za dużo trzeba było czekać oraz sterowanie było wkurzające .

Wii u fajna konsola . Polecam za max 700 zł do ogrania świetnych exów. Niestety poza exami do niczego się nie nadaje. To musi być dopełnienie ps4, pc czy xboxa a nie jako główna konsola. Za(pipi)ałbym dziewczynę która by mi kupiła wii u jak bym nie miał PC czy next gena.

Opublikowano

Poki co.

Za cene smoka bedziecie mieli Wii U wiec lepiej kupic konsole. I nie wierze ze to bedzie wszystko plynnie i bez bugów chodzic na emu.

a dlaczego mialoby nie chodzic - Wii pare dobrych lat temu chodzilo idealnie na lapkach z biedry.

Przesada z tymi lapami z biedry. Mam GF 840m i 8 GB RAM, a Wind Waker i kilka innych gier z Gacka muli w 720p, Wii nawet nie próbowałem.

Opublikowano

Wii u fajna konsola . Polecam za max 700 zł do ogrania świetnych exów. Niestety poza exami do niczego się nie nadaje. To musi być dopełnienie ps4, pc czy xboxa a nie jako główna konsola. 

Najlepszy odtwarzacz jutuba jaki miałem  :banderas:

Opublikowano

ale pizzy juz nie zamówicie biedaki

Opublikowano

Poki co.

Za cene smoka bedziecie mieli Wii U wiec lepiej kupic konsole. I nie wierze ze to bedzie wszystko plynnie i bez bugów chodzic na emu.

a dlaczego mialoby nie chodzic - Wii pare dobrych lat temu chodzilo idealnie na lapkach z biedry.

Przesada z tymi lapami z biedry. Mam GF 840m i 8 GB RAM, a Wind Waker i kilka innych gier z Gacka muli w 720p, Wii nawet nie próbowałem.

Testowalem wiekszosc na HD 6770, ale fakt, tez mialem 8GB ramu. Wszystko chodzilo idealnie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale pizzy juz nie zamówicie biedaki

od tego mam xboxa . ty zamówisz pizze ale nie obejrzysz nowego odcinka piwdipaja a ja mogę!

Opublikowano

na xbonie jest yt i pizza

na wiiu tylko yt

xbox > wju

Opublikowano

Do tego pada trzeba ladowac co 2h - (pipi) gorzej niz DS4!

DS4 > Wii U Controler

Opublikowano

Padlet trzyma 5h i ma ekran dotykowy, a normalny pad, pro controller trzyma ponad 40 :kaz: więc z czym do ludzi

Opublikowano

po 12 już podobno nie grzech

Opublikowano

padlet trzyma 4,5 h sprawdzone info . DS4  6 - 6,5  h   .
Teraz porównajmy. PAdlet ma ekran na którym można grac w grę , ekran jest dotykowy i można na nim pisać, rysować etc, głośnik na który można dźwięk z gry uruchomić, mikrofon.  DS4 ma światełko do NICZEGO NIE POTRZEBNE, głośniczek DO NICZEGO NIE WYKORZYSTYWANY od dawna oraz uwaga PANEL DOTYKOWY który dla mnie powoduje że pad jest brzydszy - oczywiście też nie wykorzystywany !

Możemy się kłócić tygodniami ale nikt normalny nie nazwie pada do ps4 dobrym padem. Wygląda jakby projektował go Maciuś z klanu. A wszystkie dodatkowe ficzery zostały przez sony tak szybko zapomniane jak kinect przez ms . 

Opublikowano

No jak klotnia mialaby wygladac, jak ta ostatnia o 99 gorsze i tansze czesci w konsoli, to nie ma chyba sensu, co ? xD

Opublikowano

Tak na marginesie dramy o 720p w QB, to ciekaw jestem ilu z tych płaczących gra na konsolach w Rainbow Six Siege i nie połapało się nawet, że gra chodzi w 540p/450p na PS4/Xone :P

Opublikowano

Essentially, this feature renders the game with half the number of pixels on each axis with an ordered grid MSAA pattern before reconstructing the image to match the final output. This is then coupled with a post-process temporal anti-aliasing solution to minimize artefacts in motion. So, at 1080p, we're technically seeing 960x540 with 2x MSAA.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-rainbow-six-siege-face-off

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

540p najmocniejsza konsola na swiecie xD

Opublikowano

W QB jest 720p 4x MSAA plus global illumination wiec moc dx12 i drugiej strony gpu nie poszla na marne :obama:

450p XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Do budy boty, sami niszczycie sie nawzajem. 540p/450p, ale ta generacja microsoftu jest niesamowita. Jeszcze jak sie chwala o tym  ! :dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Sony zamknęło evolution, to chyba tyle z DC.

Opublikowano

xddddddddddddddddddddd

najmocniejsze 7/10 [*]

Opublikowano

I słusznie. Po co trzymać studio, które zrobiło nudnego crapa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.