Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

QB z unikalną zabawą czasem i przestrzenią z fantastycznie opowiedzianą historią oraz wyboramy wpływającymi na fabułę - źle.

Crapcharted 4, z liniową fabułą, strzelaniem kapiszonami i "oh crap" po raz piąty - zajawka mesjasz.

Nie gradzę Wami, bo jesteście klapami. Gardzę Wami za podejście do gier.

Jezu przecież te łażone sekwencje aka nieskipowalne cutscenki, qte, i walhack (da się to wyłączyć c'nie?) to wszystko co obesrało blockbusterowe gry akcji i fpsy VII generacji. <rzyga>

Wstyd mi szczerze za twoją hipokryzję Paweł, bo i dobrze wiem że piszesz to teraz szczerze. Co najmniej w 75%. 

Co do mojego podejścia do U4 pozwól że zacytuję mój największy autorytet po JP2:

bardziej niż samym u4 jaram się tlou2 i nowymi ip z tymi wizualiami i fizyką  :fsg:

albo choy, podjarałem się tym gifem z błotem i włączył się we mnie brudny klap :fsg:

o9ublvirf4ivig8sso.gif

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Przecież ten QB to będzie goovno obesrane. Przeciwnicy bez AI, animacje jak zboki spod remizy na wsiowej imprezie i szczelanie do keczapu. Tfu....Remedy skończyło się na MP2.

Opublikowano

wszystkie buraki już dawno wykoszone na polu w horizon 2 a klapy dopiero co się jaraja jeepem na blotku :dynia:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

wszystkie buraki już dawno wykoszone na polu w horizon 2 a klapy dopiero co się jaraja jeepem na blotku :dynia:

I've got my pride, I drink my wine

I'd drink the finest except I haven't earned a dime in several months

Or were it years

The breath on that fat bastard could bring any man to tears

We had our words, a common spat

So I kissed him upside the cranium with an aluminum baseball bat

My name is Mud :problem:

Opublikowano

-QB lepsze niż U4

-Nie

-Udowodnij

-Autko jedzie po górze

CW w pigułce.

Opublikowano

vizir jaki obronca qb i wielki fan tej gry, a jeszcze dwa dni temu nawet nie wiedzial jak to z tym serialem sprawa stoi

jeszcze raz powtarzam - u4 zmiecie qb na kazdym polu - recenzjami, srednia ocen graczy, sprzedaza, warstwa techniczna, nagrodami na koniec roku

Opublikowano

jeszcze raz powtarzam - u4 zmiecie qb na kazdym polu - recenzjami, srednia ocen graczy, sprzedaza, warstwa techniczna, nagrodami na koniec roku

Wow, to było wiadome w dniu zapowiedzi U4. 

Opublikowano

Czy botom, cytując klasyka, sufit zawalił się na łeb? Widzę ze oni naprawdę uważają, ze QB, gra od firmy, która robi crapy na 8, będzie czymś więcej niż korytarzykiem na 9h, o którym miesiąc po premierze każdy zapomni. 9h i do żyda na allegro, albo do ogrania na laptopie, takie sa "eksy" na tego x-trupa.

Przecież U4 zniszczy tego crapy pod każdym względem, różnica między rozdzielczością nie będzie tą największą.

Nawet mi nie żal tych przegrywow.

Opublikowano

Jestem wesołym klapkiem, w nic nie grałem od  blodborna, może poza battleforntem i cal of duti. Od 2 lat jaram się gifami z jeppem w błocie.

giphy.gif

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2!!!111

Edytowane przez gekon

Opublikowano

no nie wiem ten kwantowy efekt popupu i screen tearing mogą jeszcze nieźle namieszać w 720p

Prawda jest taka że ta gra nawet będąc w 480p by miażdżyła bardziej niż Klapczarted 4 będąc nawet w 4k.

qb4818a8.gifqb6.gif

Czy botom, cytując klasyka, sufit zawalił się na łeb? Widzę ze oni naprawdę uważają, ze QB, gra od firmy, która robi crapy na 8, będzie czymś więcej niż korytarzykiem na 9h, o którym miesiąc po premierze każdy zapomni. 9h i do żyda na allegro, albo do ogrania na laptopie, takie sa "eksy" na tego x-trupa.

Przecież U4 zniszczy tego crapy pod każdym względem, różnica między rozdzielczością nie będzie tą największą.

Nawet mi nie żal tych przegrywow.

Uważasz że gry na 8/10 to krapy a następnie jarasz się grą która ma 3/10..Masz spore zawansowane niedo(pipi)anie mózgowe :D

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Jaka generacja takie jaranko

Opublikowano

Już niedługo yeti będzie zaczynał przygodę z dark souls....od trzeciej części. :dynia:

NO ALE ARTYKUŁ NA EUROGAMERZE STRESZCZAJĄCY FABUŁĘ 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To podświetlanie butli z gazem XDDDDFFFFFF

Opublikowano

w nic nie grałem od od blodborna

Serio? No to lipą trochę.

Ja od początku roku Amplitude, Witness, SFV, Firewatch i Salt czekają w kolejce, a kwietniu Alienation, Ratchet i lepsza wersja DSIII, maj wiadomo, niszczator tytanow i multi aż do czasu TLoU2.

Co w tym czasie wyszło na x-padaczkę? Wyjdzie korytarz na 9h w 720p. Normalnie jak w schronisku dla bezdomnych... psów :kaz:

Opublikowano

Amplitude :dynia:

Łączenie kropek xdddddddd

Najmocniejsze 3/10 w historii bijatyk

Najgorsza wersja symulatora strażaka xdddd

Salt szanuje.

Alienation choć szanuje deva to wygląda jak dead nation na modach

Remake gry sprzed 15 lat

Najlepsza? Według Ciebie chyba

No wychodzi w maju DOOM :banderas:

Eh yeti

Opublikowano

To podświetlanie butli z gazem XDDDDFFFFFF

far craj przejsniety?

Opublikowano

w nic nie grałem od od blodborna

Serio? No to lipą trochę.

Ja od początku roku Amplitude, Witness, SFV, Firewatch i Salt czekają w kolejce, a kwietniu Alienation, Ratchet i lepsza wersja DSIII, maj wiadomo, niszczator tytanow i multi aż do czasu TLoU2.

Co w tym czasie wyszło na x-padaczkę? Wyjdzie korytarz na 9h w 720p. Normalnie jak w schronisku dla bezdomnych... psów :kaz:

no sory, że do wielkiej listy tytułów na trójnoga nie dodałem klap z pcta i demka sv5

żal mi cię bardzo

Edytowane przez gekon

Opublikowano

no nie wiem ten kwantowy efekt popupu i screen tearing mogą jeszcze nieźle namieszać w 720p

Prawda jest taka że ta gra nawet będąc w 480p by miażdżyła bardziej niż Klapczarted 4 będąc nawet w 4k.

qb6.gif

prawda jest taka że robienie mesjasza narodów z gier których game design traktuje gracza jak pjerdolonego ulunga powinno być leczone klinicznie eutanazją.

yup, to samo tyczy się U4, ale ten przynajmniej daje przykład rozwoju oprawy, która nie ogranicza się tylko do podbicia poligonów. takie przywiązanie do detali powinno być wzorem dla innych studiów, ale po poziomie QB zdaje się że w tej generacji doczekam się go dopiero u Rockstara.

pozdrawiam hejterów czystej brudnej prawdy śmiejąc im się w twarz bez popity

Opublikowano

Tak myślałem, nie dowiedziałem się co wyszło w tym czasie x-zero.

Rayos, też bym odpowiedział w ten sposób, problem polega na tym, ze nie mam się do czego odnieść. X-zero, zero gier.

Opublikowano

no sory, że do wielkiej listy tytułów na trójnoga na dodałem klap z pcta

Ten "argument" o grach z pc z ust boty brzmi przezabawnie.

Microsoft ekosystem exclusiv.

:dynia:

Opublikowano

prawda jest taka że robienie mesjasza narodów z gier których game design traktuje gracza jak pjerdolonego ulunga powinno być leczone klinicznie eutanazją.

yup, to samo tyczy się U4, ale ten przynajmniej daje przykład rozwoju oprawy, która nie ogranicza się tylko do podbicia poligonów. takie przywiązanie do detali powinno być wzorem dla innych studiów, ale po poziomie QB zdaje się że w tej generacji doczekam się go dopiero u Rockstara.

pozdrawiam hejterów czystej brudnej prawdy śmiejąc im się w twarz bez popity

Prawda jest taka że obecna generacja ogólnie ssie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.