Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Całkiem spoko oferta tylko znów większość z niej mam ograne xD Sunset fajny prezent dla osób co niedawno kupiły konsole bo nie znam osoby która ma od premiery xo i nie grała w sunseta

Pięknie M$ dorzucił do pieca. Aż portfel zaswędział żeby kupić X1 z Forzą Horizon 2, wklepać kod na XBOX LIVE i cieszyć się naprawdę dobrymi gierkami.

Tylko myślałem nad Wii U. To może wziąć oba od razu? Nie wiem.

Ehh.

Wii U nie warto, oprócz paru gier które można skończyć w 3 tygodnie konsola nie ma nic do zaoferowania

Bierz śmiało Xbox One

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
Wii U nie warto, oprócz paru gier które można skończyć w 3 tygodnie konsola nie ma nic do zaoferowania

Mogę spytać ile miałeś gier na Wii U?

Opublikowano

Wszystko z wiiu ograsz sobie niedługo na smoku i tak

Opublikowano

Dead space szanuje, tylko żeby nie do(pipi)ali 5 klatek na sekundę, bo póki co DS zaorało w tym temacie pod względem technicznym.

Opublikowano

Fajnie ze dali duza gre pokroju Sunseta, a nie szroty jak Sony, ale taki hit to przeciez kazdy bot ma juz ograny

Opublikowano

Dead space szanuje, tylko żeby nie do(pipi)ali 5 klatek na sekundę, bo póki co DS zaorało w tym temacie pod względem technicznym.

Ile razy trzeba Ci powtarzać, że to jest EMULACJA i gra chodzi praktycznie tak samo jak na x360 plus ma szybsze loadingi? Jak długo działa taka porcja mocarza?
Opublikowano

Nie pie.rdol tylko bierz PS4.

Po co? :niedobrze: Jedyny argument jaki jestem w stanie sobie wymyślić to GTA V ze znajomymi.

Wii U na 3 tygodnie? No to z moim tempem na rok wystarczy, później się sprzeda w piz,du i dziękuję bardzo.

Opublikowano

Po co?  :niedobrze: Jedyny argument jaki jestem w stanie sobie wymyślić to GTA V ze znajomymi.

Wii U na 3 tygodnie? No to z moim tempem na rok wystarczy, później się sprzeda w piz,du i dziękuję bardzo.

Serio wolisz biegać grubaśnym hydraulikiem zamiast wbijać platynkę w Second Son? Ok. 

Opublikowano

Po co?  :niedobrze: Jedyny argument jaki jestem w stanie sobie wymyślić to GTA V ze znajomymi.

No ja właśnie kupiłem. Ogram te 5 gierek na krzyż i do żyda. :cool: 

Opublikowano

Ile razy trzeba Ci powtarzać, że to jest EMULACJA i gra chodzi praktycznie tak samo jak na x360 plus ma szybsze loadingi? Jak długo działa taka porcja mocarza?

No nie bardzo, bo nie sądzę aby halo reach czy gearsy tak działały.

Opublikowano

Raven zbieraj na pascala  :cool:

Opublikowano

Mogę spytać ile miałeś gier na Wii U?

Wiekszosc które mnie interesowały tj

Super Mario 3d Land

New Super Mario Bros U

Mario Kart 8

Splatoon

Bayonetta 2

Super Mario Maker

Zelda Wind Waker HD

Super Metroid

Link Between A Past

Zabrakło wonderful 101, captain toad, yoshi

konsola bdb ale w krótkim czasie kupiłem za dużo gierek i po prostu tak wyszło

Opublikowano

Ja się zastanawiam czy warto inwestować w Captain Toad, bo wygląda fajnie ale nie wiem czy się szybko nie nudzi. 

Opublikowano
konsola bdb ale w krótkim czasie kupiłem za dużo gierek i po prostu tak wyszło 

No i to był duży błąd. Niestety popełniany przez wielu tutaj ;/

Opublikowano

więcej gierek ms daje w gwg niz wyszlo przez cala generacje na wiiu xd

Opublikowano

to tłumaczy majaki czeskimastera, YETIego i reszty 

PS4 to GOTY konsola jeżeli się nie gra się na niej w gry 

Opublikowano

Czyli żeby Wii U było GOTY konsolą to z jaką częstotliwością powinienem kupować na nią gry? :reggie:

Starczy nie kupować 5 tytułów na miesiąc jak niektórzy, tylko faktycznie poświęcić któremuś czas. 

Opublikowano

Ojej, ale bociarnia dostala giery, ojej. MS sie zaoral w ostatnich 2 miesiacach i wydymal swoich graczy, to teraz probuje przekupic tymi gierkami, ojej, ojej.

Gratuluje, ale ja jednak wole lepsza jakosc serwerow Sony, niz te Januszowe giery ktore i tak juz kazdy ogral, ojej.

Sunset spoko kreskowka, ale spadki klatek im nie wybacze i te bekowe teksty. Suchar za sucharem, ale trzeba przyznac, ze OK szpila.

Opublikowano

wiecie jaka jest różnica między WiiU a normalnymi konsolami?

Jeżeli kupisz 5 świetnych gier w miesiącu i któryś z tytułów na tym ucierpi i zwyczajnie w zalewie obfitości nie docenisz któregoś z nich to chuy. Nic się nie stało, za moment (no może nie w przypadku PS4) wyjdą kolejne świetne gierki, nic się nie stało.

Natomiast jeżeli nie spodoba CI się 2-4 gry na WiiU to nagle okazuje się że konsola ma bardzo niewiele do zaoferowania. Ponieważ na horyzoncie majaczy zaledwie kilka gierek, a coś trzeba z konsolą robić przez te kilka miesięcy 

Opublikowano

No nie bardzo, bo nie sądzę aby halo reach czy gearsy tak działały.

Ale Dark Souls na Xone działa dokładnie tak samo jak na X360. Na X360 spadki do 15 fps to norma co zresztą widać na filmiku porównawczym :P

wiecie jaka jest różnica między WiiU a normalnymi konsolami?

Jeżeli kupisz 5 świetnych gier w miesiącu i któryś z tytułów na tym ucierpi i zwyczajnie w zalewie obfitości nie docenisz któregoś z nich to chuy. Nic się nie stało, za moment (no może nie w przypadku PS4) wyjdą kolejne świetne gierki, nic się nie stało.

Natomiast jeżeli nie spodoba CI się 2-4 gry na WiiU to nagle okazuje się że konsola ma bardzo niewiele do zaoferowania. Ponieważ na horyzoncie majaczy zaledwie kilka gierek, a coś trzeba z konsolą robić przez te kilka miesięcy 

Dokładnie. Jak komuś nie leży z połowa pozycji, to nie będzie miał w co grać (jak nie ma innego sprzętu).

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.