Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Piękne powiedziane asax, z ust mi to wyjąłeś. Z tego też powodu od czasów NGC nie kupiłem żadnej stacjonarki Nintendo. Gram dużo i w gry kojarzone raczej jako HC. Wii/WiiU po ograniu garstki tytułów poszłoby do żyda.

Inna sytuacja jest na rynku przenośnym, gdzie Nintendo dostarcza lepszy materiał, niż PS4/XOne razem wzięte, ale pewnie beka, bo gry w 240p.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Oczywiście, że nie można mieć TYLKO konsoli Nintendo. Po jedzeniu paru dni schabowych od MS/Sony, w weekend chcesz skosztować czegoś wykwintnego i odmiennego :cool: 

Ale jednak nie stać cię na tylko takie dania, więc musisz zagryzać schabowym.

Opublikowano

Ile można lel. Na szczęście już sprzedane, będzie na ajfona.

Opublikowano

Czyli żeby Wii U było GOTY konsolą to z jaką częstotliwością powinienem kupować na nią gry? :reggie:

Starczy nie kupować 5 tytułów na miesiąc jak niektórzy, tylko faktycznie poświęcić któremuś czas. 

ale wtedy i tak wyjdzie tylko ten jeden miesiąc zakupów dla wiiu przez jej całe marne 2-3 letnie życie, no może dwa miesiące jak ktoś jest masochistą i sztucznie udaje jaranko grami jak devil's third 4/10 czy star foxem z n64 :)

Jeśli plotki o nx potwierdzą się z padem bez przycisków i mocą porównywalną do xo/ps4 to xDDDDDD

Opublikowano

alez fantastycznie bedzie sie gralo w 4k na PS4,5, ALEZZZZZ!!!

A moj piesio yeti co? 900p na swojej przestarzalej bravii fullhd? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ale to musi yebac pikselami po oczach, haha xD

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Sony rozwija swoją konsole, nowa wersja ps4, vr, najlepsze gry w najlepszej oprawie, a Taczer? Gry 20 letnie w gwg, ucieczka do pc i to co boty lubią najbardziej... Granie w gry w 720p jak zwierzęta w klatce... Jaranko quantum keczup mocarz płynąca podłoga minął, to teraz jaranko DS w 9 klatkach

Opublikowano

Dokladnie, tylko ps4,5, master race i nowe nintendo.

Ale z ta xwka to (pipi) typie, naprawde mi pochlebiasz, ale juz mam swoja forumowa suke, dwoch nie potrzebuje.

Opublikowano

Mam nadzieje ze Pan Kojima Produciton wyciagnie 110% mocy z PS4.5 :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sztuczna inteligencja Microsoftu na twitterze:

Sztuczna%20Inteligencja%20Microsoft%20LO

Sztuczna%20Inteligencja%20Microsoft%20LO

Przynajmniej w jednej rzeczy sie zgadzam Xbox nie ma gier :kaz:

Opublikowano

Sony idzie w przyszłość wszelkimi sposobami, wszytko co najlepsze dla graczy, Taczer cofa się do przodu.. Tak (pipi)a, do przodu...

Jak można wmawiać ludziom, że najlepsze gry tylko na xone, a później okazuje się że te najlepsze gry wyglądają i działają jak gierki na telegazecie, a prawilnie wyglądają na pc?

Jak można jarać się historycznymi gierkami w gwg, jak co druga gra chodzi gorzej niż na x 360? Gierki na xone, najszybciej przeceniane w sklepach, bo nikt tego gówna nie kupuje...

Opublikowano

najszybciej przeceniane w sklepach, bo nikt tego gówna nie kupuje...

W sumie jakby to odnieść do sytuacji w polskich sklepach, to coś w tym jest :P

Opublikowano

Już wiem jaką grę Sory wrzuci do następnego plusa! :kaz: Oto ona:

:yao:

Opublikowano

ale to piękny tydzień dla Zielonego Królestwa a kolejny zmieszany z szambem dla niebieskich robali, evolution zamknięte, rime multi, GWG na kwiecień zmiażdżył całą ofertę ps+ która wyszła od premiery na szrota4 bez gier.

a już za niecałe 2 tygodnie premiera QUANTUM FUCKING BREAK przed którym drejk uciekł w podskokach w błocie na maj :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Okropne jest to, że zadeklarowałem przynależność do błękitnej platformy, tłukę 24/7 we wszystkie części Yakuzy, a oni nadal myślą że powinni mi wysyłać darmowe gry za szanowanie marki :/

5I0IeWf.jpg

Zieloni są jak diler pod szkołą, który rozdaje dzieciakom działki 'za darmo' żeby się uzależniły...

Opublikowano

Najchętniej sprzedałbym to wszystko w peezdu żeby nie kusiło, ale na szczęście moja wola jest silna i dziś będzie nadrabiana gra genialna:

GOmuCEJ.jpg

Opublikowano

Ale weź tego raka od tych GOTY tytułów, bo się zarażą :/

chociaż dobra, widzę tam mario tennisa i devil's third :dynia: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Paweł, ten trolling Ci słabo wychodzi. :(

Opublikowano

Ale weź tego raka od tych GOTY tytułów, bo się zarażą :/

chociaż dobra, widzę tam mario tennisa i devil's third :dynia:

Devil's Third bardzo dobra gierka ponoć. Nie wiem bo wciąż zafoliowana - Yaczes mi sprzedał za półtorej stówy strasząc, że niski nakład i gra będzie bardzo rzadka i po prostu jej nie kupię za kilka miesięcy więc wziąłem w ciemno. On zawsze dobrze mi radził, zwłaszcza z zakupem Wii U.

A Ty szanowny kolego pewnie nawet w LBP3 nie grałeś i powtarzasz to samo co piszą forumowe lemingi, które nie zaznały błękitnej rozkoszy przy najmocniejszej, powtarzam, najmocniejszej konsoli dostępnej na rynku.

Opublikowano

Pinger, ale trolling przed 12 jest passe ;/ 

Opublikowano

@ping

osz ty chuyu klamliwy xd

Opublikowano

No może za 120, nie mam pamięci do małych kwot

Opublikowano

110 :(

Ja mam, bo to duza kwota dla mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.