Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

byłem niemiły w tym poscie dla mieszkanców białegostoku, ale musze być wyrozumiały dla ukrainców, przepraszam poniosło mnie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

kogo czego chuy ci w cyce :cool: 

:*

Opublikowano

Każdy Xbox będzie devkitem awesome! Dobry ruch ze strony Microsoftu, domorosli programiści jak ja będą mogli tworzyć gierki i programy w zaciszu domowym :banderas:

Opublikowano

byłem niemiły w tym poscie dla mieszkanców białegostoku, ale musze być wyrozumiały dla ukrainców, przepraszam poniosło mnie

ah trolling, musi znów mi szwankuje detektor sarkazmu

"uciął łeb kotku", heheszki

@Ray: przydałby się link jak wrzucasz takie rewelacje.

Edytowane przez Wezyriusz

Opublikowano

ah trolling, musi znów mi szwankuje detektor sarkazmu

"uciął łeb kotku", heheszki

@Ray: przydałby się link jak wrzucasz takie rewelacje.

Na komie jestem, nie mam jak. Na PPE jest njus
Opublikowano

Powiem tak szczerze teraz, ze Sony leci sobie w choja z tym 4,5. Microsoft jaki jest taki jest z tym zacofanym xboxem, ale oni by nie wypuscili ''ulepszonej'' wersji konsoli. Nintendo to wiadomo, ze rak branzy. Nie dosc, ze sprzedaja konsolki bez ladowarek i wypuszczaja jakies ulepszone wersje 3ds'a ktory nadal ma oczoje.bna rozdzielczosc 240p to na dodatek ten nie wypal Wii U i te gry dla dzieci w ktore dorosli faceci nasuwaja. 

Wracajac do Sony, yebac raka, ale wyjscia nie bedzie i trzeba zakupic nowa wersje konsoli, szlachta nie bedzie grala w gorsze gry. Tego trupa sie sprzeda dla cygana i sie dolozy do nowego. 

Opublikowano

Coś slabo was matmy uczą isis bo mi się wydaje że 720p > 540p :reggie:

Kurcze nie wiedzialem, ze Rainbow Six chodzi na Loniaku w 720p ! Jak tak, to gratuluje !

xDDDD

Nie na poprzedniej tylko stronę wcześniej to raz, dwa  typ napisał, że pewno z QB będzie podobnie, nauczył byś się w końcu qrva jego mać czytać ze zrozumienie a po trzecie hav7n napisał Ci, że przez Twoje klapy na oczach i umysł ameby potrafisz zrozumieć jedynie 720p z całego tekstu a i gratulację  odkrycia PC jak platformy do gier w 2016 roku, beka z typa. Te słupki wydajnością z grafiką i rozdzielczością zrobiło Ci z głowy taki meksyk, że latasz jak po parzony i zachowujesz się jak baba która 5 minut temu jeszcze miała ochotę na big maca a w tym momencie jednak wolała by skrzydełka z KFC.

Chorągiewka w czystym wydaniu, kończę temat bo szkoda mi literek z klawiatury na twój bełkot.

:cool:  :lapka:  :pawel:

Ocho dresik jaki RAGE! - pewnie jakby mial okazje, to za dwa dni przeczytalibysmy w CW "wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem smoka !"

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nigdy nie bylem za wielkim fanem bijatyk, nie lubie siedziec godzinami w samouczkach, ale jaram sie jak wyjdzie mi jakies mocne kombo z mashowania przyciskow. Na poprzedniej generacji na dluzej przy konsoli potrafil mnie przytrzymac tylko Marvel i Dead Or Alive! Poniewaz czesto ostatnio wpada kumpel pograc na kanapie, odkupilem Mortala i teraz po raz drugi zainwestowalem w KI.

Gra sie swietnie, glownie przez latwy i efektowny system kombosow! W koncu jest wiecej niz 4 postacie, areny robia wrazenie, a przy 40 ciosowych wykonczeniach miod wylewa sie z ekranu!

W tej grze bedzie cross play z uzytkownikami Xa?

:mocking:

Opublikowano

hah rowniez wyklikalem wszystko xD wczoraj w nocy troche poscigalismy sie z Wet Willym i Masorzem, kurde co za gra, te trasy po ktorych jezdzlismy swietne i ta dynamiczna pogoda, cos pieknego

Ta za 84 posiada season pass, ktory imo jest obowiązkiem dla posiadaczy DC

Szkoda studia bo motorstorm oraz driveclub to świetne produkcję, mam nadzieje ze Sony posiada kogoś kto będzie dla nich robił arcade racery

Opublikowano

Isi ale mi sie DC zawsze podobał, już jakiś czas temu pisałem jak miałem pierwszy raz ps4

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Opublikowano

Isi ale mi sie DC zawsze podobał, już jakiś czas temu pisałem jak miałem pierwszy raz ps4

A ja nigdy nie hejtowalem KI - poza 1 zdaniem, ze nie byla to zadna karta przetargowa przy premierze konsoli, gdzie dostalismy 5 zawodnikow na krzyz.
Opublikowano

5 zawodników za 1/3 ceny

Opublikowano

5 zawodników za 1/3 ceny

8

Opublikowano

5 zawodników za 1/3 ceny

8

No to tym bardziej nie wiem o co była ta s,raczka xD

A już wiem gra wyszła na Xbox One a nie na plejstejszon :yao:

Opublikowano

5 zawodników za 1/3 ceny

8

A sf v z 16 fighterami za 60 dolarów to już spoko jest xd

Opublikowano

Na marginesie tylko wspomnę, że KI mając już całkiem pokaźny roster zawodników (22, a do końca lipca 26), ma jednocześnie bardzo duży set aren bo aż 20.

Już czekam na sezon 4 <3

Opublikowano

PS4K - 2 x mocniejsze GPU i lepsze taktowanie, nowe CPU i cena 399$ lub 499$. Tytuły startowe, które pokażą co potrafi ta wersja konsoli - GoW4 i Deep Down :obama:

Więcej tu: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1202462

No to czekam, niech dowalą lepsze CPU i wejdę w faktycznie nową generację <ok>

Opublikowano

No to czekam, niech dowalą lepsze CPU i wejdę w faktycznie nową generację <ok>

Błagam, niech to stanie się prawdą.

Klapy czekają z rozwartymi anusami by Kaz ich wyruchał, nawet mi was nie żal :kaz:

Opublikowano

Prawie się nabralem ale ten Deep Daun nie wierzę, że to wyjdzie kiedykolwiek. Ale może w końcu na ps4,5 będzie wyglądać jak na pierwszych zwiastunach. Swoją drogą to co TLG kolejny rok developingu i premiera dopiero na 4,5? Chyba bym się zamienił w kulkę i wystrzelił w kosmos z beki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.