Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Będzie śmieszno jak na stronach DF będą się kłócić klapki mustard race z klapkami "almost" 4K race :P

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No to nie wiem po co cos pisales o consolowym flow.

Wiadomix ze Ps4 wygralo bo ma lepsze multiplatformy tak samo jak 360 w poprzedniej generacji.

<załamuje rence>

wspomniałem o konsolowym flow, bo sam wyskoczyłeś z argumentem typu No ale MS i tak dostanie nasze pieniążki tylko że wpłacę na komputerku, 

o lepszej oprawie z kolei w kontekście większości konsumentów, dla których lepsza oprawa, oraz brak eksluzywnych produkcji zwyczajnie skreślą zakup konsoli ms, bo po choy jak takiego QB mają i tu i tu, a w jakiej różnicy ceny i jakości?

Opublikowano

Widzę nołbody to jeden z tych co żyją w alternatywnej rzeczywistości, w której o zakupie konsoli decydują EX'y i wszystkie janusze grają w domu na PC XD

Jaki to smutny widok jak sami siebie próbują przekonać, że PS4 to najlepszy wybór. To samo gadali o skaszanionym PS3 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ktoś na gafie znalazł ciekawe konto twitter z wpisem, to nowe konto, wpis już usunięto, ale ktoś zrobił screena

We proudly announce, that we will be working on new PS4 version with 3,52 TFlops. Please stand by!

a3cAIlQ.jpg?1

https://twitter.com/JAvalere

Co to jest Avalere Design?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bardziej Cię powinno zaciekawić ta druga pozycja, czyli udział w tworzeniu Havoka.

Opublikowano

Widzę nołbody to jeden z tych co żyją w alternatywnej rzeczywistości, w której o zakupie konsoli decydują EX'y i wszystkie janusze grają w domu na PC XD

większość świadomych konsumentów = janusze :yao:

widzę donsterydo że nie ogarniasz iż dycyzja o "ekosystemie" nie przełoży się na zwiększenie sprzedaży konsoli, a jedynie na spopularyzowanie blachy, co potwierdzają tu choćby blacharze, bawiący się w zeszłej generacji głównie na x360. olo

Edytowane przez nobody

Opublikowano

900p/30 

xDDDDDDDDDDDDd

jak śmiecie pier,dolone

Znaczy Xboty?

Opublikowano

Nie, bo botów nie interesuje rozdzielczość to domena klapersów

Opublikowano

Ja pytam w kontekście moderatorskim bo komuś się chyba WKP z CW pomyliło i zaraz straci dostęp do CW.

Opublikowano

wg analiz krawaciarzy z sony połowa userów ps4 miała w zeszłej generacji x360 a nie ps3, tak więc chyba nie do końca

Opublikowano

No ragus ostatnio obraźliwy jest.

Opublikowano

Ja pytam w kontekście moderatorskim bo komuś się chyba WKP z CW pomyliło i zaraz straci dostęp do CW.

Wezyrowi zabierz bo dzisiaj mu psycha pękła. :lapka: 

yetiemu też możesz przy okazji za ten zakład. :cool: 

Opublikowano

Przepraszam Kyo, już poprawiam aby było zgodnie z zasadami CW

Jak pc złodzieje

Jak x dałny

Jak pedały od nintendo

Mam nadzieję, że lepiej. Jeżeli nie to strzelaj do polaka.

Opublikowano

Strzelać nie mam zamiaru ale serio czasem trochę co poniektórzy za mocno jadą z inwektywami.

Opublikowano

To od czego masz tego admina kolego? Zero litości. :lapka: 

Opublikowano

Bardziej Cię powinno zaciekawić ta druga pozycja, czyli udział w tworzeniu Havoka.

To ten silnik fizyczny tak?

Avalere Design nie ma coś wspólnego z Mad Maxem? to też chyba Szwedzi robili

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

3,52 TFlops :obama:

H5ApF16.png

Laptopy z komunii już czekają :banderas:

Czyli jednak oficjalna specyfikacja nizsza niz wstawial suteq pare tyg temu.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wymagania minimalne:

• System: Windows 10 (64-bit),
  • Procesor: Intel Core i5-4460 lub AMD FX-6300,
  • Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 760 lub AMD Radeon R7 260X lub ewentualnie inna karta z min. 2 GB pamięci zgodna z API DirectX 12,
  • Pamięć RAM: 8 GB,
  • Dysk twardy: 55 GB wolnego miejsca.

Wymagania zalecane:

• Procesor: Intel Core i5-4690 lub odpowiednik AMD,
  • Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 970 lub AMD Radeon R9 390 lub ewentualnie inna karta z min. 4 GB pamięci zgodna z API DirectX 12,
  • Pamięć RAM: 16 GB,

Wymagania Ultra:

• Procesor: Intel Core i7-4790 lub odpowiednik AMD,
  • Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 980 Ti lub AMD Radeon R9 Fury X, ewentualnie inna karta z 6 GB pamięci zgodna z API DirectX 12,
  • Pamięć RAM: 16 GB,

Co jest niby niższe?

Opublikowano

A 3,52 TFlops to dużo?

Opublikowano

Wiadomix ze Ps4 wygralo bo ma lepsze multiplatformy tak samo jak 360 w poprzedniej generacji.

<załamuje rence>

wspomniałem o konsolowym flow, bo sam wyskoczyłeś z argumentem typu No ale MS i tak dostanie nasze pieniążki tylko że wpłacę na komputerku, 

o lepszej oprawie z kolei w kontekście większości konsumentów, dla których lepsza oprawa, oraz brak eksluzywnych produkcji zwyczajnie skreślą zakup konsoli ms, bo po choy jak takiego QB mają i tu i tu, a w jakiej różnicy ceny i jakości?

Aha czyli teraz zyjemy w swiecie gdzie kazdy gracz ma PCta, a konsole kupuje tylko jako platforme drugiego wyboru do exow? XDDDD No to (pipi) frajerzy z Sony ze robili bundle z batmanem, battelfrontem czy MGSV, musialy bardzo chuyowo zejsc skoro kazdy ogral to na swoim smoku.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

a to przepraszam - zobaczylem GTX 760 i 970 w rekomendowanych - myslalem, ze wtedy rozmawialismy o jakis wymaganiach z kosmosu.

A 3,52 TFlops to dużo?

Nie mam pojecia, ale jezeli to o Ps 4.5 to na pewno tak !

Edytowane przez easye

Opublikowano

<załamuje rence>

Aha czyli teraz zyjemy w swiecie gdzie kazdy gracz ma PCta, a konsole kupuje tylko jako platforme drugiego wyboru do exow? XDDDD No to (pipi) frajerzy z Sony ze robili bundle z batmanem, battelfrontem czy MGSV, musialy bardzo chuyowo zejsc skoro kazdy ogral to na swoim smoku.

no to właśnie rozumiem, gdy czytam że ps4 nie ma gier, bo multiplatformy do ogrania na pc, więc się kurfa zdecydujcie  :rotfl:

zresztą o czym my tu mówimy? zaprzeczasz wzrostowi znaczenia pc w stosunku do konsol przez te 2 lata? wystarczy spojrzeć jak blacharze rozpanoszyli się w tym temacie, a ci jeszcze polemizują. <bardzo dużo xD dla wzmocnienia efektu wypowiedzi> 

Opublikowano

zresztą o czym my tu mówimy? zaprzeczasz wzrostowi znaczenia pc w stosunku do konsol przez te 2 lata? wystarczy spojrzeć jak blacharze rozpanoszyli się w tym temacie, a ci jeszcze polemizują. <bardzo dużo xD dla wzmocnienia efektu wypowiedzi> 

Też mam beke z tego jak niektórzy tutaj starają się jeszcze okłamywać samych siebie pisząc "PC nikogo" a przed monitorem

YRYxV63.gif

Opublikowano

To uczucie kiedy ja na smoku już mogę grać w gierki 4K/60fps (oczywiście nie na ultra), a konsolorze nawet po edycji dymanko-max nowej konsoli z 4K będą mieli tyle wspólnego, co PS3 z 1080p xD. I pomyśleć, że do tej rozmazanej sraki konsolorze kupują telewizory 55 cali. To już lepiej 21" z 4m szczerze mówiąc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.