Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

chyba jeszcze dzis nikt nie pisal 78% xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No niestety nie ma natywnego 1080p, drętwego strzelania i łamigłówek dla pięciolatków, nie mogli dać więcej.

Opublikowano

za to mamy nudny gameplay w szaroburych lokacjach z kulejaca warstwa techniczna z przerywnikami w formie filmikow trwajacymi po 30min

Opublikowano

Nudny gameplay ? Patrząc na materiały anczarted wygląda przy nim jak jakaś anemiczna popierdółka. Kulejąca wartwa techniczna ? No nie jest to natywne 1080p i ma słabe cienie. Digital Foundry jest zachwycone. Przerywniki nie pasują ? To je skipuj tzn. przewiń na jutubie xD 

Nie chce mi się wierzyć, że ta gra będzie tak słaba jak anczarted albo o zgrozo gorsza. Zresztą Uncharted musi jeszcze pokonać nową Larę, która rozłożyła wszystkie części na łopatki, a z która bezpośrednio rywalizuje.

Opublikowano

dupy botow jak ktos napisze prawde o ich mesjaszu:

atomic-bomb-blast.jpg

Opublikowano

Tak samo latasz jak ktoś obrazi vite

Opublikowano

No to Ciebie tak piecze ten Quantum, że zacząłeś iksdekować i pisać w temacie o tej grze xD

Opublikowano

fiutus jaki bol dupy xd

Opublikowano

Ficek w końcu zwariuje i skończy na lekach xD

Opublikowano

a mgs5 i wiesiek3 pewnie dalej nie skonczone, cw ważniejsze

Opublikowano

Ficek bo zaraz wrócisz do piwnicy i będziesz okładany zasilaczem od xboxa, może wtedy zrozumiesz :kaz:

Opublikowano

Tak jak i Bloodborne.

Opublikowano

Przecież ficek to gracz teoretyk - pogra w grę z max godzinę, potem jej broni jak lew bo gierka z Plejstejszon i tu się kończy jego przygoda z tytułem.

Opublikowano

Wiedźmina skończył.

Opublikowano

Przecież ficek to gracz teoretyk - pogra w grę z max godzinę, potem jej broni jak lew bo gierka z Plejstejszon i tu się kończy jego przygoda z tytułem.

Dobrze, ze boty nie bronia jak lew giereczki, ktorej nawet jeszcze nie wlaczyli. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak samo latasz jak ktoś obrazi vite

dziwisz sie, nawet ona ma ciekawsze gry od PS4

Opublikowano

Chcecie uslyszec ciekawy zart ?

Quantum Break 

Opublikowano

Nudny gameplay ? Patrząc na materiały anczarted wygląda przy nim jak jakaś anemiczna popierdółka. Kulejąca wartwa techniczna ? No nie jest to natywne 1080p i ma słabe cienie. Digital Foundry jest zachwycone. Przerywniki nie pasują ? To je skipuj tzn. przewiń na jutubie xD 

Nie chce mi się wierzyć, że ta gra będzie tak słaba jak anczarted albo o zgrozo gorsza. Zresztą Uncharted musi jeszcze pokonać nową Larę, która rozłożyła wszystkie części na łopatki, a z która bezpośrednio rywalizuje.

opowiadaj jak to nowa lara jest lepsza od wszystkich czesci uncharted, pośmiejemy się wszyscy :kaz:

Opublikowano

No ale co w tym dziwnego?

Przecież jest

Opublikowano

1.lara nie ma animacji jak jakiś dałn

Opublikowano

tak jak mowilem, zalezy wam na cyferkach 4k/60fps, odpalcie exy xboxa na doyebanym pc z win10

chcecie po prostu konsoli - podstawa jest xbox one

a nie jakies kur.wa rewizje, ps4,5 itp xddd ale sony dyma klapsów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.