Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kupie aby sobie zagrać w dobrą grę akcji w stylu starych filmów z Harrisonem Fordem. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

to już lepiej lego indiane jones'a sobie kup

Opublikowano

15 minut średniociekawego jeżdżenia gdzie Sully cały czas (pipi) że go kręgosłup boli, a potem 3 minuty strzelania które jest daleko za tym co było w TLOU :| linka jest totalnie overpowered, na dodatek za każdym razem odpala się ta sama animacja xD

TLOU to był złoty strzał developera, serio.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

O crashu czy u 2 jako złotym strzale już zapomniałeś? 

Opublikowano

to już lepiej lego indiane jones'a sobie kup

Mam calaka w jedynce. :cool: 

Opublikowano

Ja robiłem 100% jeszcze na ps2 :lapka:

Opublikowano

Jeżeli to pochodzi z ps4 i nie będzie daŁnGrejdu, to po chooja jakieś pseudo ps4 Turbo 4K Kaz edition.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

15 minut średniociekawego jeżdżenia gdzie Sully cały czas (pipi) że go kręgosłup boli, a potem 3 minuty strzelania które jest daleko za tym co było w TLOU :| linka jest totalnie overpowered, na dodatek za każdym razem odpala się ta sama animacja xD

TLOU to był złoty strzał developera, serio.

Dobra, a teraz wracaj do kłatun 720p 77% 6h fucking breik, tylko liż wszystkie ściany, bo następna gra na x-taczera gdzieś na zimę. Pewnie girsy od randomów skończą tak samo jak ten crap od remedy. Jakie zielone szambo :yao:

Jeżeli to pochodzi z ps4 i nie będzie daŁnGrejdu, to po chooja jakieś pseudo ps4 Turbo 4K Kaz edition.

To teraz sobie wyobraź jak będzie wyglądać TLoU2 na PS4K :obama:

10.05 Nadkonsola kolejny raz wyznaczy nowe standardy graficzne, a blachary mogą liczyć na kilka cytatów z DF :kaz:

Opublikowano

Czemu ta gra wygląda tak brzydko na tym cemu?

12963491_1132155733483699_32953938763346

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

https://www.microsoft.com/en-us/store/games/quantum-break/9nblggh6h0rv#ratings-reviews

Microsoft <3 

Żeby znaleźć Quantum Break w ich sklepie, trzeba szukać naokoło w temacie recenzji które nie istnieją, a gry i tak nie można kupić (nie mówiąc już nawet o pobraniu jej wcześniej, by zagrać na premierę)

Co to są za idioci :facepalmz:

Opublikowano

kupienie qb na pc to po prostu pierwsza zagadka do rozwiazania w grze, ms wie ze gracze masterrace musza miec wyzszy level trudnosci wiec dodatkowo utrudniaja im granie by podniesc atrakcyjnosc rozrywki

Opublikowano

Czemu ta gra wygląda tak brzydko na tym cemu?

12963491_1132155733483699_32953938763346

I tak lepiej niż gry na Twoim PS4  :reggie:

Opublikowano

dotrwał ktoś do końca bez przewijania? yawn.gif

Opublikowano

Nie wiem, nie jestem Figaro, ja wolę w gry grać, a nie je oglądać na tubie. :xboss: 

Opublikowano

Microsoft już pracuje nad następcą Xboxa, ale się nie dziwię, trzeba jak najszybciej zabić tego potworka. Pewne rzeczy się nie zmieniają :yao:

xbox_next_wider.jpg

Opublikowano

a Xbox NeXt nie miał może czasem wpisane przed premierą XO? może zapomniał skasować, a na necie drama

Opublikowano

Nie, Xbox One umiera, pogódź się z tym czerstwy typie. Scalebound ostatnim AAA tytułem na tym szrocie, przynajmniej będzie miał godniejsze zakończenie od OG Xboxa.

Opublikowano

dla mnie obie konsole mogą umrzeć, na samym PC mam tyle grania (plus zaległości na konsolach), że życia nie starczy

Opublikowano

Jak narazie to jedynym "nextgenem" jaki umarł to WiiU czy ci się to stulejaro podoba czy nie :reggie:

Opublikowano

Sony wyda U4 po roku opóźnienia i znowu do przyszłego roku nie będzie żadnego eksa na PS4, bo resztę przesuną na 2017 xD

Opublikowano

no stulejaro by chciał by XONE podzielił los WiiU ale niedoczekanie twoje.

No chciałbym aby posiadacze Xboxa dostali takie perełki, nie życzę wam źle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.