Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Podobnie jak nie ma nikogo kto chciałby kupić Xboxa dla QB xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No super, 90 procent framerate'u z Wii U i gorsza grafa. I tylko jedna gra dostępna. MEGA.

gorsza grafa xd

jest pewna różnica między niedziałającymi shaderami w nieukończonym emulatorze a gorszą grafiką

bo o ile mnie pamięć nie myli to każdy sensowny emulator ma lepszą, a nie gorszą grafikę od źródłowej platformy

dzięki takim pierdołom jak wyższa rozdzielczość, wygładzanie tekstur, różne filtry itd.

Opublikowano

Jeszcze dwa dni temu Isis chcial zlozyc sie z kims na wersje cyfrowa z Xboxa zeby przygarnac koda. Teraz juz gierka gardzi bo nie pojdzie na jego smoku. 

A nie czekaj, przeciez Isis ma GTX 960 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

970 Panie Macieju, zrezygnowałem ze skladki jak zobaczyłem 78% i 5h gry na YT xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Powiem wam szczerze ze ta 970 to lekki zawód, fakt, że firmy Zoltac 4GB (bo za darmo), ale i tak jakiegoś skoku nie ma, Taki TR na ultra i tak nie trzyma tych 60fpsow wszędzie.

Odpalilem Ryse, gra z 2011R. a tam miejscami dropy większe niż na xbaku.

Granie na PC... xDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale 63% i 4h na YT juz cie nie zniechecilo :pawel:

Szamocze dzisiaj mocno.

Opublikowano

2014, sorry. Gra nawet na GTX980 nie domaga, tak została napisana.

Kubson, no jakbym dostal QB parę dni przed premiera do pogrania od kumpla ze sklepu (jak 63%) to bym odpalił, cnie?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Powiem wam szczerze ze ta 970 to lekki zawód, fakt, że firmy Zoltac 4GB (bo za darmo), ale i tak jakiegoś skoku nie ma, Taki TR na ultra i tak nie trzyma tych 60fpsow wszędzie.

Granie na PC... xDDDDD

Lel przecież ty nawet nie masz smoka, tylko jakiegoś Żółtaka xD

Opublikowano

Czyli Isis pieknie sie wpisal w rodzine klapow, nie wazne ze (pipi), wazne ze za darmo :pawel:

Opublikowano

Przepraszam, ze wolalem pozyczyc crapa niz kupic !

Lel przecież ty nawet nie masz smoka, tylko jakiegoś Żółtaka xD

Ale jaka to jest roznica Papaj - czy masz zoltaka 970, czy Asusa 960, czy GTXa TI, skoro tego typu gry sa tak zoptymalizowane ze i tak plywaja ?

Dobrze zrobiona gra powinna na wszystkich 3 kartach zapierdalac w 60 fpsach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

o k,urwa muszę się dobrze zastanowić nad tym wii u :obama:

Ogra się te dwie gry jak człowiek bez potrzeby kupowania tabletogówna.

:obama:

Ktoś tam pisał o długości QFB to 8,5h tak samo jak unch1 i unch3  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Granie na PC... xDDDDD

GTX 970 to słaba karta i trzeba się z tym po prostu pogodzić, do grania dziś na PC tylko GTX 980 Ti, albo nie ma co podchodzić.

Opublikowano

Nie zgodze sie z tym - po prostu od zawsze tak bylo i zawsze bedzie, ze na PC beda sie zdarzac gry c(pipi) zoptymalizowane, do ktorej nie wazne jaka karte bys nie kupil to dobrze na ultra dzialac nie bedzie.

Szkoda, ze obecnie i na konsolach jest ich coraz wiecej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie zgodze sie z tym - po prostu od zawsze tak bylo i zawsze bedzie, ze na PC beda sie zdarzac gry c(pipi) zoptymalizowane, do ktorej nie wazne jaka karte bys nie kupil to dobrze na ultra dzialac nie bedzie.

Oj no wiadomo, chciałem wywołać kontrowersje.

Ale faktu to nie zmienia, że GTX 970 nie nadaje się do niczego w rozdzielczościach wyższych od Full HD :(

Opublikowano

Ja je.bie, znowu blacharstwo się zleciało i gdera jak te kwoki na targowisku.

Na Cd Action wyjazd, błazny.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Oj no wiadomo, chciałem wywołać kontrowersje.

Ale faktu to nie zmienia, że GTX 970 nie nadaje się do niczego w rozdzielczościach wyższych od Full HD :(

xD

Czyli do QB jednak tylko konsola! - HD Ready, ale za to plynne xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gardze tak mocno tym blacharskim szambem.

Szkoda,że mogę dać tylko jednego plusa, a nie od razu piećdziesiąt... :sorry:

Opublikowano

zobaczysz, ze jeszcze ze swoim Pentiumem bedziesz sie godzil ! xD

Opublikowano

zobaczysz, ze jeszcze ze swoim Pentiumem bedziesz sie godzil ! xD

Do mnie mówi? :shotgun:

Opublikowano

ciekawe czy kiedyś konsolomaniaki zrozumieją, że gry na PC są skalowalne i tak jak można grać w bardzo brzydkich detalach, tak niewyobrażalne jest dla mnie, żeby gra nie oferowała ustawień, które przekraczają możliwości obecnych kart, bo dlaczego nie? Za parę lat sobie kupisz coś mocniejszego i możesz pograć jak człowiek w grafice choć trochę bardziej przystającej wtedy tamtejszym standardom.

na konsolach gierki wyciągają 720p-900p w mid na 30fps, kupi taki smoka i "ło panie co za (pipi), w 1080p nie trzyma 60fps na ultra ;/////"

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ale ja sie w zupelnosci z Toba zgadzam (nie trzeba grac w QB w 1080p na ultra, skoro 720p z 4 MSAA na konsola "ryje banie!")

Sam zaluje ze pogodzilem sie z Pecetami tak pozno i do tej pory mam beke ze niecale 3lata temu kupowalem PS3 za 999zl by sobie w South Park pograc i pare gierek nadrobic, w cenie 200 zl, ktore na stemie kosztowaly 5 dolcow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale ja sie w zupelnosci z Toba zgadzam, zreszta, jedyne czego zaluje, to faktu, ze pogodzilem sie z Pecetami tak pozno.

Do tej pory mam beke z siebie ze niecale 3lata temu kupowalem PS3 za 999 by sobie w South Park pograc i pare gierek nadrobic, w cenie 200 zl, ktore na stemie kosztowaly 5 dolcow.

Pamietam tego isisa, który zawsze wypierał pecety. NO BO FIFA JEST NA INNYM ENDŻINIE111!11

Opublikowano

2014, sorry.

Errr, wrong answer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.