Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

już odkładasz kasę na PS4K czy czekasz aż ktoś ci je kupi?

Przecież na zdjęciu wyraźnie widać jak Fujaro zarabia.

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Fujaro znaFca rynku i gier na xone i ps4, gierki przechodzi na YT. Teraz jak okaże się prawdą ps4 Turbo 4K Kaz edition, On zaczeka na dobre gierki, lub na wersję slim, dalej przechodząc gry na YT.

Opublikowano

Hum prawilny człowiek, nawrócił sie, tylko PlayStation, tylko PS4, tylko PS4K, tylko grafika. Jemu podobnie jak mi rodzice wkładali zdjęcia w 4K do kołyski

Ten post mnie zabił. Sam jestem Fanboyem Sony (nie ukrywam), ale miarka się przebrała...

@teddy: Proszę Cię, jeżeli zobaczysz tego posta - to dodaj do swojego rozszerzenia ten rak o nicku "Fanek".

@Fanek: Przykro mi koleżko, jesteśmy po tej samej stronie barykady, ale już nie daje rady...

Opublikowano

chyba pierwsza osoba, której psycha nie wytrzymała fanka, no jest to jakiś sukces :notbad:

Opublikowano

Sobies - ładnie pojechałem tym przebrzydłbym botom co? przybij piątke, high five!

że chciało sie komuś klikać :P

Jeszcze 5 razy

:sorcerer:

No chyba, nikt nie wziął tego na serio xD

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

otworzyłym spoiler Fanka i nie dostałem żadnego trofika. yebac takie exy

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/42868/microsoft-nadal-zniecheca-do-grania-na-windows-10-wersja-pc-quantum-break-ma-mase-problemow-technicznych.html

Nie wiem jak Wy, ale ja sie z tego obrotu sprawy ciesze, choc rzecz dotyczy gry z zielonej stadniny. Blacharni to wiadomo...na pohybel, ale klapom tez sie gra skokosi na ichnich lapciach z Biedry :yao:

:daddy:

Opublikowano

W końcu jesteś po właściwej stronie skoro cieszą Cię porażki MS !

Opublikowano

@teddy: Proszę Cię, jeżeli zobaczysz tego posta - to dodaj do swojego rozszerzenia ten rak o nicku "Fanek".

Nie da rady, fanek to tak mała płotka, że przeciśnie się przez najbardziej szczelną sieć filtrów

Opublikowano

xD  Ja tam nie rozumiem czemu można jednocześnie kochać ms i nienawidzić. To tak jak w małżeństwie z 30 letnim stażem. Kocham cię ale się do ciebie nie uśmiechnę . Toksyczna miłość Czezare.

Ja kibicuje ekosystemowi ale wyraźnie widać to co podejrzewałem jeszcze przed premiera gearsów na pc że te porty będą do dupy. Do tego brak modów dla mnie ta platforma ms skończy jak wcześniejsza. 

Opublikowano

Debilizm i tyle ten ekosystem. Co do QB to samo Remedy naciskało na premiere na PC bo pewnie nie mogli się z tym pogodzić jak ch,ujową rozdziałkę bedą mieli na bąku. 

Opublikowano

Bot się cieszy że port jest kiepski przez co gra sprzeda się słabiej co może doprowadzić do upadku studia. Pozazdrościć bystrosci umysłu

Opublikowano

Nom zwlaszcza ze to samo Remedy wybralo sobie jakas metode rekonstrukcji czterech klatek czy innego chuyostwa zamiast dac np betonowe 900p albo jakas dynamiczna.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Debilizm i tyle ten ekosystem. Co do QB to samo Remedy naciskało na premiere na PC bo pewnie nie mogli się z tym pogodzić jak ch,ujową rozdziałkę bedą mieli na bąku. 

Raczej chodzi o sprzedaż. Od samego początku przewidywałem, że QB podzieli los Alana. Coś czuję, że kolejny raz się nie wstrzelą w gusta graczy, pomimo tego, że jak czytam wrażenia w temacie i na feedzie Xone, to same pozytywy.

Opublikowano

Raczej chodzi o test tego calego ekosystemu, cross savy i cross buy. Jak MS chce isc w ta strone to musza od czegos zaczac i trafilo na QB. Dla samej gry nie jest zle bo pewnie % preorderow cyfrowych poszedl w gore, a przeciez sama gra to 8h pif paf i na pchli :reggie:

Opublikowano

Nom zwlaszcza ze to samo Remedy wybralo sobie jakas metode rekonstrukcji czterech klatek czy innego chuyostwa zamiast dac np betonowe 900p albo jakas dynamiczna.

No ale co z tego skoro wiedzieli, że XO to guwno obesrane jesli chodzi o możliwosci techniczne i tyle. Sam Lake sam naciskał na MS że chce aby gra wyszła na PC bo wiedział, że tam gra będzie wygladać jak trzeba a nie jakieś rozmazane guwno. To samo z Alanem bylo, który nawet w 720p nie chodził. 

Praca na PC nie jest oczywiście nowością dla Remedy, odpowiedzialnego w przeszłości za serie Max Payne czy Alan Wake. Plan na konwersję Quantum Break także powstał już jakiś czas temu.

- Zdecydowano dawno temu, i mieliśmy nadzieję, że tak się stanie - mówi Lake.

- Mamy wielu fanów na PC, a platforma ta zawsze była częścią Remedy. Cieszyło nas także wydanie Alan Wake. Ale są to oczywiście decyzje biznesowe i nie można o nich mówić, zanim wszystkie szczegóły nie zostaną sfinalizowane.

Na ostatnim pokazie pokazywano konwersję, ale jeszcze w roboczym stanie, działają w rozdzielczości 1080p i przy 30 klatkach na sekundę. Plany dla pełnej wersji obejmują już wsparcie dla 4K i 60 FPS.

- Oczywiście w PC chodzi o to, że im mocniejszy sprzęt, tym ładniejsze rzeczy możemy uzyskać - wyjaśnia Lake.
Opublikowano

A to przepraszam kalafiorku.

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Bot się cieszy że port jest kiepski przez co gra sprzeda się słabiej co może doprowadzić do upadku studia. Pozazdrościć bystrosci umysłu

Mnie cieszy przede wszystkiem porażka blachy. A studio jesli maja choc troche oleju w glowie to liczyc na blacharnie nie moze, bo taboreciarze po pierwsze nie dadzą 240 zeta za grę bo:

1/wieczna cebula

2/licza na piratow, ale sie nie doczekaja (Denuvo)

takze tego... :reggie:

Opublikowano

Fakt, chyba czas sprzedać smoka na korzyść xbona bo craptum break kiepsko chodzi. Glorious world of 720p here I come!

Opublikowano

a miało być taniej i lepiej

jest drozej i chuyowo

ladnie spencer strolował blacharzy, od zawsze wiedzialem ze ma dusze konsolorza

Opublikowano

Czy jakiś mod może dać czezarowi bana za wklejanie golych linków? I to jeszcze z ppe? 

Opublikowano

A objawiami jakiej choroby jest wklejanie newsow z ppe?

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.