Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rayos gry nie wychodzą już. Chodzi o pokemonowego tekkena. Wkurza mnie że na konsole nic nie ma a 3ds też od roku nie miał naprawdę dużego hitu poza druga częścią przereklamowanego braverly default. Czekam na fire emblem, ace attorney, dragon questa na 3ds i crossover na wii u. Mało jak na cały rok.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no chyba nie :problem:

oraz DQ8

a no i Fire Emblem

Opublikowano

Pewnie same crapy na 8. Beka wnusiu. 

Opublikowano

głos zabrało pokolenie puszczę się z ps4 dla Boberka [*]

Opublikowano

głos zabrało pokolenie puszczę się z ps4 dla Boberka [*]

No masz rację, to są słowa yetiego tak przy okazji. :kaz: 

Opublikowano

od 8,5 zawyża się do 9 więc zobaczymy

Opublikowano

Microsoft has said Quantum Break is now the best-selling new Microsoft Studios IP this generation, as well as being the best-selling boxed game in the UK this week.

That means it's outsold the likes of Insomniac's Sunset Overdrive, Crytek's Ryse, Project Spark and Ori and the Blind Forest, all new Microsoft Studios IP that launched this generation.

Quantum Break is the UK's best-selling boxed game.

Quantum Break only just beat Codemasters' Dirt Rally to top spot. Dirt Rally launched on PC, PlayStation 4 and Xbox One last week, and Quantum Break's single platform sales beat it by just 139 sales.

NO NIEZLE

Opublikowano

Sprzedali 100 sztuk? :kaz:

Opublikowano

W tym roku na 3DS tylko DQ7 się liczy.

To ty ładnie ograniczony jesteś. Beczka z typa xD

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

W tym roku na 3DS-a wysyp jRPG-ów i pochodnych (głównie "taktiki") godny najlepszych lat PSX-a. Kto się mianuje miłośnikiem tego gatunku a nie posiada 3DS-a jest dobrą beczką xD

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Ten z zagubionych :yao:

Opublikowano

To trochę mi ulżyło :P

Opublikowano

Evolution skończyło w dobrych rękach, kasa Codemasterom spłynie z DR na konsole, to może walną jakiś spun-off w stylu Motorstorma i znowu będziemy mieli najlepsze arcade wyścigi na rynku ;)

Opublikowano

Znając Ciebie to i tak zagrasz 5 lat po premierze xD

Opublikowano

Znając Ciebie to i tak zagrasz 5 lat po premierze xD

Optymista. ;)

Opublikowano

znowu będziemy mieli najlepsze arcade wyścigi na rynku ;)

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.