Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:D pawcio wpadnę porozmawiać o totemach przy premierze u4 :) Chociaż ten ratchet z takimi ocenami kusi ale poczekam na opinie figaro i mendrka czy warto.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Woow, rycerzyk normalnie celebruje jakby w totka wygrał (w sumie, to chyba tak), bo jedna gra chodzi na PC wreszcie jako tako dobrze, oczywiście po patchu 1.03 bo przed nim wyglądało to jak typowy port z konsol. No ale FS ma widocznie abstrakcyjną wizję rynkową, skoro w ogóle chciało im się to łatać dla tych 30 ludzi co nabyli tą grę nie z zatoki/humble cebundle. Cóż, to nadal nie czyni PC-ta dobrą platformą dla gier ;)

Opublikowano

12990920_1153075894732283_22234331670692

Bestseller na pierwszym i drugim miejscu. A wiesz ilu jest użytkowników steam ?

BTW podoba mi się opis season passa dark souls 3 na steam  : proste gry, daiting sim, family friendly, walking simulator :dynia:

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Świadomy konsument, który wybiera mądrze = rycerz blachy. Pociesznie to brzmi spod jego serdelków. Nic, że blantman gdyby chciał, to by karola kupił.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Woow, rycerzyk normalnie celebruje jakby w totka wygrał (w sumie, to chyba tak), bo jedna gra chodzi na PC wreszcie jako tako dobrze, oczywiście po patchu 1.03 bo przed nim wyglądało to jak typowy port z konsol. No ale FS ma widocznie abstrakcyjną wizję rynkową, skoro w ogóle chciało im się to łatać dla tych 30 ludzi co nabyli tą grę nie z zatoki/humble cebundle. Cóż, to nadal nie czyni PC-ta dobrą platformą dla gier ;)

Co tam u Ciebie Mendrek? Dalej kebaby, samogwałt i granie na PS3 u rodziców w salonie?  :doom:

Opublikowano

Nom, bogacz który sprzedaje przyjaciół za 70zł xD

Opublikowano

Nom, bogacz który sprzedaje przyjaciół za 70zł xD

70zł, 30 fpsów więcej i prawilną usługę online. Chłop wie co robi  :reggie:

Opublikowano

10 fpsów,  23 zł za osobę. Schindler drożej wykupował Żydów. Straszne.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Jedyna słuszna decyzja blant, będzie przepaść technologiczna jak przy W3

Opublikowano

Jedyna słuszna decyzja blant, będzie przepaść technologiczna jak przy W3

Nope. Jest już porównanie z analizą. Nie licząc oczywiście klatek, wersja PS4 z PC praktycznie identyczna. Na blaszce ciut lepsze cienie.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Tak, tak, oczywiście :)

Btw w DS3 ogarnęli loadingi czy tak samo jak z bloodborne na premiere 40-60 przy kazdym teleporcie?

Opublikowano

remake gierki z ps 2 bez 60fps, jak zwykle beka

Na ps2 w 60fpsach i pełna gra a na szrocie4 bez gier w porywach dobija do 30fpsów i na 5h grania, jaka beka xDDDDDD

Opublikowano

Ratchet&Clank 87% 30fps

Super Mario 3D World 93% 60fps.

No ale PLAYSTATION. For the players

Opublikowano

Ale o jakim porzuceniu tutaj mówisz tankietka:) Mam kolegów na pc ps4 i xbox . Z każdymi w coś tam staram się grać. Ja ogólnie wolę singlowe gierki ale coop z figusiem i karolkiem albo coop na ps4 z niektórymi forumowiczami na plusie zawsze. Z tego co zauważyłem bansai czy ukyo zawsze chętnie zaproszą na imprezę jak gra się w tą samą grę . Grałem z kilkoma forumowiczami dużo w rocket league , troszkę w bloodborne, dying light, mgs online czy ostatnio w helldrivers.  Bardzo sobie chwalę tych użytkowników w większości to naprawdę duże hardcory. Każdą grę prawie masterują. Ja śmigam między platformami bo wybieram najlepsze lub najwygodniejsze opcje :) .

P.S. Na PC DS3 wiem że przynajmniej 3 osoby z tego forum już kupiły i wszystkie mam wśród przyjaciół na steam. Teraz przechodzę ds jeden samemu i fun jest tak samo chcę ds 3 przejść. Bo wstyd się przyznać ale bloodborne dlc sobie zepsułem właśnie poprzez zbytnie wykorzystywanie mistrzów bansaia, kazuba i ukyo. Masorz może potwierdzić bo teraz i demonsów i dark souls przechodzi bez pomocy to zupełnie inny feeling jak przy prośbie o pomoc na imprezie. Między innymi dlatego w końcu wybrałem pc. Bo wiem jak spoilerowa może być impreza. Oni już ukończyli albo ukończą do niedzieli soulsy. Ja pracuję i mam inne zajęcia a za tydzień jestem na karaibach. Nie chcę na spoilery wdepnąć . :D

Opublikowano

No nie najlepiej się zachowują z tymi spoilerami z gierek :/

Opublikowano

Hav7n i jak tam póki co najlepszy tytuł na PS4, roger :ogor:

Opublikowano

Nie powiem ci.

Opublikowano

Nie powiem ci.

Świnie już jakąś ubiłeś :pawel:

Opublikowano

Pamiętaj hav7n najlepiej zabija się świnie wkładając im głęboko rękę w odbyt . Każdy weteran ci to powie już od dark souls 1

Opublikowano

Juz nie jednej świni w odbyt włożyłem.

Opublikowano

Heheszki i w ogóle, ale ty nobody widziałeś to:

https://streamable.com/4jg1

No i później taki zyeb wystawia 2/5 xD No jak mam brać na poważnie taką recenzję ? <facepalm>

A co do nowego Ratcheta ... mógłbym sobie za darmo ograć, ale szkoda mi czasu na taką strzelankę, wolę drugi raz przejść QB ;]

no choyowy użytkownik, nie zaprzeczę

rozumiem że gdyby wywalić wszystkie przesadnie niskie noty, a nie ruszyć żadnej rzędu 95/100 i więcej dla takiego Witness, czy SOMY (większość ich not to ósemki), to byłoby to równie legitymacyjne rozwiązanie?

no już widzę co by się tu działo gdyby taki tip zaproponował YETI, albo Fanek xD

Opublikowano

nie ma linki i nie jest w 900p - zaorać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.